Presenter för brudgum – 14 häftiga idéer för brudgummens följeslagare

gåvor-tärnor-idéer-tärnor-man

Att organisera ett bröllop kan vara väldigt påfrestande för de nygifta och är nästan otroligt utan hjälp av brudgum, brudtärnor och brudgum. Du kommer att göra många av bröllopsförberedelserna så att brudparet kan njuta av en stressfri bröllopsdag. Så det vore trevligt om brudparet tackade dem med en fin present. I den här artikeln har vi samlat några bra idéer för brudgummens gåvor som säkert kommer att uppskattas av brudgummens bästa kompisar.

Vilka är tärnorna eller brudtärnorna vid bröllopet??

brudgum-brudtärna-brudtärna-hane

Om du planerar en stor bröllopsmottagning kan du införliva dina bästa vänner i bröllopet genom att använda dem som tärnor och brudgummar. Brudtärnorna är vanligtvis brudens bästa vänner som utför olika bröllopsförberedande uppgifter. Brudtärnornas manliga motsvarighet är brudgummen, på engelska groomsmen, som väljs av brudgummen. Dessa är vanligtvis bröderna och de bästa kompisarna som organiserar möhippan tillsammans och följer brudgummen på bröllopsfirandet.

Tidigare var brudparet den som ledde bruden till altaret och skyddade alla som var inblandade i bröllopet från jordiska faror. Numera är det oftast brudens far som leder bruden till altaret, så brudparets uppgifter har förändrats. De manliga brudtärnorna säkerställer nu brudparets och bröllopsgästernas goda stämning. De hjälper den bästa mannen med sina uppgifter inför bröllopet och eskorterar tärnorna till altaret på bröllopsdagen.

Exklusiva presenter till brudgummen

gåvor-brudar-guide-skotsk-whiskyglas

För att tacka de manliga brudtärnorna för deras hjälp kan du som brudgummen välja en bra present. Gåvorna till bruden och brudgummen skiljer sig från bröllopsfavörerna och bör väljas speciellt för dem. Här hittar du många bra idéer för varje smak och budget, som passar både tärnor och brudgummar.

Om du gillar att dricka whisky med ditt brudpar och emellanåt då är denna högkvalitativa drink perfekt som en present. Men vi menar inte bara en flaska whisky som du kan köpa i vilken stormarknad som helst, utan en speciell uppsättning med bra typer av whisky från Skottland. Den exklusiva uppsättningen kompletteras med ett elegant whiskyglas och förpackat i en rustik presentask av trä. Beställ här

gåvor-brudledare-högkvalitativ-slips-ficka-näsduk-presentförpackning

Den bästa mannen och brudparet på bröllopet ska se lika elegant ut som brudgummen själv. Därför är dräkten ett måste vid ett traditionellt bröllop. Så om du vill förbereda presenter av hög kvalitet till brudgummen kan du ge dem slipsar och fickor till deras bröllopskläder. Du kan beställa en vacker presentuppsättning i olika färger med en kashmir halsduk, en slips och två näsdukar här.

gåvor-brudguide-tillbehör-set-vinälskare

Denna ädla presentidé för de manliga tärnorna är perfekt för vinälskare. Tillbehörssatsen innehåller allt en vinkännare behöver. De olika delarna är förpackade i en ädel låda av mörkt körsbärsträ och kan tas med till varje fest. Beställ här

gåvor-groomsman-armbandsur-trä

Armbandsuret anses vara en universell present till män som passar alla tillfällen. Även när du väljer gåvor till brudgummen kan du helt enkelt inte gå fel med ett snyggt armbandsur. Men om du väljer denna fantastiska modell av trä, ger du bort ett unikt tillbehör. Eftersom den är tillverkad av äkta trä skiljer sig varje modell lite från den andra och är därför unik. Denna fina ekklocka finns här.

gåvor-brudguide-plånbok-armbandsur-penna-korkskruv-låda

En klassisk variant av gåvorna till brudgummen är presentförpackningar som innehåller typiska gåvor till män. Så du kan ge bort flera presenter samtidigt om du inte kan bestämma dig för bara en. Du kan beställa denna vackra presentuppsättning med ett elegant armbandsur, praktisk multifunktionskniv, snygg plånbok och penna här.

gåvor-brudgum-väskor-män-läder

Varje man bör ha en praktisk toalettpåse för att kunna packa sina vårdprodukter på ett platsbesparande sätt när han reser. Därför är toalettpåsen också lämplig som present till brudparet, vilket säkert kommer att användas. Denna ädla läderväska har tillräckligt med lagringsutrymme för rakhyvlar, rakskum, deodorant, schampo etc. och finns här.

gåvor-brudguide-högkvalitativt-rostfritt stål-grill-set

En annan cool idé för högkvalitativa presenter till brudgummen är denna fantastiska grilluppsättning. Det är ingen hemlighet att män anses vara mästare på grillen och därför behöver varje grillmästare rätt bestick. Detta set i 16 delar innehåller allt du behöver som verktyg för grillning och alla grillverktyg i rostfritt stål är förpackade i ett praktiskt aluminiumfodral. tillgänglig här

Billiga presenter till brudgummen

gåvor-brudgum-höftkolv-rostfritt stål-fickflaska

Om du har flera tärnor på bröllopet och budgeten är snäv kan du välja billigare presenter. Till exempel kan du ge var och en av dem en cool höftkolv i rostfritt stål. Den är perfekt för grillar, vandring och fester som möhippan. Du kan beställa denna billiga höftkolv här.

gåvor-brudledare-modern-fluga-trä

Flugorna av trä anses för närvarande vara en total trend. De är riktigt snygga och passar även perfekt till bröllopsoutfiten. Så om du vill förbereda snygga presenter till brudgummen, så har du definitivt rätt med en fluga i trä. Du får detta eleganta tillbehör med två mellersta bitar av tyg i en ädel färg. Beställ här.

gåvor-brudguide-billig-tie-pin-set

Om du vill överraska de manliga tärnorna med en liten present som tack, är slipsnålar mycket lämpliga för detta. Den eleganta slipsnålen används alltid, särskilt för män som arbetar i näringslivet. Här kan du beställa en uppsättning med totalt åtta slipsar och hitta en lämplig för varje brud och brudgum.

gåvor-brudguide-whisky-stenar-kylstenar

Denna present är perfekt för alla finsmakare som gillar att dricka kallt men inte vill späda ut det med is. De så kallade kylstenarna säkerställer att drycken är sval utan att lägga isbitar i den. De är förpackade i en elegant låda och levereras som en uppsättning med tång, en dalbana och ett användarkort. Den fina presenten till brudgummen finns här. Du kan kombinera denna gåva med en bra cigarr.

Personliga presentidéer för bruden och brudgummen

gåvor-brudguide-manschettknappar-presentask

Om du vill förbereda mycket speciella presenter till brudgummen kan du göra dem personliga. Många bra presentidéer kan dekoreras med en individuell gravyr och därmed specialdesignade för dina brudgum som hjälper till med bröllopet. Manschettknappar anses vara ett vackert smycke för män och tjänar också till att stänga manschetten. Du kan beställa eleganta manschettknappar med individuell gravyr här.

gåvor-brudledare-personlig-lättare-gravyr

Graveringen för en personlig gåva till de manliga brudtärnorna kan kopplas till bröllopet såväl som rent personligt. Till exempel kan du ha ett litet tack och bröllopsdatumet, eller helt enkelt namnet på brudparet ingraverat. Du kan beställa en snygg tändare med individuell gravyr här.

gåvor-brudledare-personlig-öl-mugg

Nästan varje man gillar att dricka öl och ser fram emot sin egen ölmugg. Det är därför du kan beställa personliga ölmuggar som gåvor till tärnor, som är dekorerade med namnet på var och en av dina följeslagare vid bröllopet. Du kan beställa ölmuggar av sten med en egen gravering här.