Tips för campingutrustning – val av lampor till ditt tält

underbara bilder camping natt-lila tält strand

För en trevlig camping semester behöver du absolut bra Campingutrustning. Detta inkluderar även lampor för tältet – underskatta inte belysningen – eld är ofta förbjudet på campingen på grund av brandrisk, och det finns lite utrymme för improvisation. En lämplig lampa i tältet kan hjälpa dig att läsa böcker eller helt enkelt ge en mysig sittgrupp för dig och dina vänner.

Campingutrustning – fördelar och nackdelar med LED -lampor

Campingutrustning som tänder eldtält

LED -lamporna för utomhusområdet är ett populärt val idag. Denna belysning behöver 12V batterier, som måste laddas ofta. Sollamporna är det billigaste alternativet när det gäller strömförsörjning. Själva lamporna kostar mer än vanliga lampor, men investeringen brukar löna sig – allt beror på var du gillar att campa och om du är i skuggan.

Campingutrustning – traditionella lyktor och lampor

Belysning LED -lampor tält berg snö

Många föredrar de traditionella lyktorna, som finns i olika storlekar och modeller. Gaslyktor är mycket populära – även om de kan se farliga ut, om de används noggrant är de vanligtvis ganska säkra. Använd inte gaslyktan i tältet och lämna aldrig lyktan utan uppsikt.

Lykta med bränsle

Camping Lantern Tält Lake Led Lampor

Risken för brand här är ganska hög – inte bara kommer dessa lyktor att fyllas med bränsle, utan du måste lagra bränsle i lägret. Fördelen med dessa lampor är att de är ett ganska billigt belysningsalternativ.

Den rätta Campingutrustning kan bidra till en avkopplande semester. Se till att lamporna inte är för starka när du väljer belysning. På så sätt kommer du att kunna njuta av natthimlen och stjärnorna. Dessutom, när du är på en populär campingplats kan grannarna störas av den starka belysningen. Om du väljer färgade lampor kan vackra design skapas – här visar vi dig några idéer för utomhusbelysning för inspiration.

Norrsken lyser tältidéer vacker natur

blinkande stjärnor himmel natur skog camping

Camping semesterbilder tält LED utomhusbelysning

Belysning LED -lampor solnedgång

extraordinära LED -belysningsdesignidéer gröna lampor

Camping gratis sky star äng

Campingstrand på natten belysning idéer

Campingplatsen visar familjer på natten

Tältbelysning strålkastare LED camping

Glamping drömsemester strand-romantisk utomhusbelysning

Camping tält snö berg-vacker natur

Lanterna bensin campingbelysning