Höstborddekorationer – lätt att pyssla med

Solros bukett trädgård dekoration

Hösten är redan här och förtrollar med ljusa färger. Vi letade runt efter nya idéer och några spännande förslag på Höstens bordsdekoration samlade – de är lätta att använda för hantverk och kan fungera som dekoration under dagen eller på kvällen. Låt dig inspireras och skapa en inbjudande och mysig atmosfär hemma!

Höstens bordsdekorationer – välj rätt duk och fat

Bordsdekoration höstkrysantemum

När du väntar gäster eller bara har en mysig atmosfär Höstens bordsdekoration börja med bordet. För att dekorationen ska komma till sin rätt och för att uppnå rätt effekt måste du designa bordet i enlighet därmed. Om du har en modern inredning med vita, moderna möbler finns det två varianter att välja mellan – du kan täcka hela bordet med en duk i mysiga höstfärger. Det andra alternativet för att dekorera det ultramoderna bordet är att klara sig utan duken och dekorera med guld- och silverpumpor istället. Om du har ett träbord kan du lämna det utan duk – detta kommer att få höstens bordsdekoration att se mer naturlig ut.

Höstbordsdekoration – färgscheman

Gladiolus höstblomma trädgårdsbord dekoration

Om Höstens bordsdekoration, som du vill lägga på den senare är färgglada / massor av blommor i olika färger / välj en vanlig duk i en neutral, naturlig färg som ljus beige eller grön. Servetterna kan vara i en kontrastfärg och till och med i form av höstlöv. Och tvärtom – om du har en färgglad duk kan du dekorera den med enkla, enfärgade pumpor. Vi har en intressant variant att erbjuda här – duken är dekorerad med solrosmotiv och bordet har dekorerats med en bukett solrosor.

Höstens bordsdekorationer – välj rätt blommor och ljus

grön-färsk-höst-bordsdekoration

Så det är färskt Höstens bordsdekoration du behöver vita minipumpor, mossa och vita ljus – för en grön dekoration och höstlöv och höstblommor med ljus i orange färg för en glad dekoration. Höstblommor som anemoner, krysantemum eller gladioli ser bra ut, men en otraditionell kombination av vita rosor och äpplen kommer definitivt att vända på huvudet. Små pumpor kan fungera som ljusstakar, eventuellt kan du köpa en lykta för mer charm och romantik. Ordna ljusen i olika höjder så att en magisk atmosfär skapas på kvällen.

Vi hoppas att du gillar att skapa din Höstens bordsdekoration !

Färska vita blommor på bordet

vita rosor höstbord

Lykta och ljus som bordsdekorationer

Lyktljus höstbord dekoration

Pumpor på bordet som höstdekoration

Pumpor bord höst dekoration

Gyllene pumpor som bordsdekorationer

gyllene pumpor bordsdekoration

Eleganta bordsdekorationer med höstmotiv

eleganta bordsdekorationer höstmotiv

Höstens bordsdekorationer

Höstbordsdekoration äpple