Gör-det-själv smyckestativ-skapa plats för dina örhängen

DIY smycken står redo i form av ett träd

Kolla in denna bedårande Gör-det-själv smyckestativ i form av ett träd. Någon gång konfronterades varje kvinna med problemet att hitta sina många par örhängen mycket svåra i smyckeskrinet. Det är därför vi erbjuder dig en enkel och praktisk lösning. Gör dina egna smycken för örhängen i form av ett träd och hitta rätt smycken för din outfit snabbt och enkelt.

Gör-det-själv smycken står material

DIY smycken står i form av ett träd, hål valfritt

Du behöver följande material för Gör-det-själv smyckestativ: Kartongpapper som kan klippas med sax (till exempel från en skokartong); Sax; Valfri färg; Limpistol; Perforator.

Gör-det-själv smyckestativ-steg ett

DIY smycken står i trädformsmall

Börja med det Gör-det-själv smyckestativ, genom att göra det här mall skriv ut dem och rita dem på kartongen. Du kan naturligtvis placera hålen på lådan om du vill. Du kan till exempel använda ett hålslag för detta.

Steg två

DIY smycken står i form av ett träd, slits

Nästa steg för Gör-det-själv smyckestativ är att klippa ut formen och göra hål. Slitsen ska vara lika bred för att passa in i den andra delen.

Steg tre

DIY smycken står i trädformad kartong

När du har klippt ut delarna i form av ett träd, skjut dem ihop. Om du har använt mallen och följt instruktionerna noga bör de två delarna gå ganska bra ihop.

Steg fyra

Montera smyckestativ för att göra dig själv i form av ett träd

Om du vill vara säker på att din Gör-det-själv smyckestativ är ordentligt monterad, limma skärningarna mellan de två delarna tillsammans med limpistolen. Du har nu det kreativa valet att dekorera ditt smyckenställ enligt din smak. Välj färger och mönster och skapa ett bedårande trädformat smyckestativ. Lägg sedan örhängen i hålen och du har ditt hemgjorda pappsmycke stå klart.

Smyckestativet för örhängen är klart

DIY smycken står i trädformade örhängen

 Kartongsmycken står i detaljer

    DIY smycken står i form av en träddekoration