Oförglömlig Thanksgiving Day med fantastiska borddekorationer

höst-vinter-bordsdekorationer-skördefestival

Tacksägelse – Thanksgiving är en högtid som mest är känd i USA och Kanada. Ursprungligen uppstod Thanksgiving som ett religiöst och kulturellt firande, som idag i Amerika ses mer som en chans till timeout med familjer och vänner. Det är ett firande där allt kretsar kring familjen – och en mysig middag får naturligtvis inte saknas.

Tacksägelse – Bordsdekorationer från USA

 Thanksgiving bra bord dekoration idéer

Den fjärde torsdagen i november kallas i USA Tacksägelse Och i Kanada är den andra veckan i oktober Thanksgiving, särskilt när årstiderna ändras och vintern långsamt kommer. Självklart kan denna förändring också märkas på bordsdekorationerna. När det gäller det tänker du på trä, höstlöv och färska blommor som står i mitten av bordet och skapar en mysig atmosfär.

Fräscha och intressanta bordsdekorationer för Thanksgiving

 Höst-vinter bord dekoration idéer

Dina gäster kommer att älska detta känsliga och originella Tacksägelse Bli förvånad över bordsdekorationen. På varje tallrik finns en liten låda med presenter – ljus, godis eller annat. Ljushållarna är bundna med garn, medan garnspolen fungerar som en vas för höstdekorationer.

Dekorera Thanksgiving Day servetter och rätter

Servett ringer namnetiketter gäster

Ett bra alternativ för det Tacksägelse är att klippa ut blå höstlöv från tyg och lägga dem på bordet som dekoration. Lämna bladen så att de överlappar varandra och lägg en vas med färska blommor ovanpå. Stämpla de vita servetterna med höstlöv och välj rätter med höstmotiv. Dekorera varje kort med namnet på dina gäster med färgat band och fjäder. Bestick i trä kan ge designen extra värme.

Så enkelt och kreativt kan du sätta upp en bordsdekoration inspirerad av Thanksgiving och skapa en glad och mysig atmosfär för dina gäster. Släpp loss din kreativitet och skapa en unik atmosfär i matsalen!

Från Jaz

Elegant enkel höstdekoration

elegant-enkel-dekoration-höst

Servis – dekorationsidéer för Thanksgiving

Höstmotiv - porslin - dekorationsidéer - Thanksgiving day

Stämplade servetter med intressanta blommotiv

stämplade-servett-bord dekoration-idéer

Thanksgiving buffé

Thanksgiving-buffé-förbereda-mat