5 intressanta fönsterdekorationer till jul

Fönsterdekoration julfe lampor

Sött och magiskt, med mycket ljus och färger – så här ser en fantastisk juldekoration ut. Vi presenterar dig 5 Fönsterdekorationsidéer till jul som du enkelt kan pilla och hänga på fönstret.

 Fönsterdekorationsidéer till jul – vita pappersstjärnor

Tinker fönster dekoration julpapper stjärnor

Har du redan tänkt på julgranar, adventskransar eller ljus har du lagt grunden för vinterdekorationen. Men har du tänkt på hur du ska dekorera fönstren? Vår Fönsterdekorationsidéer Å ena sidan kommer de att hålla länge, å andra sidan kommer de att vara roliga och intressanta, och för det tredje är de väl upplysta och lämnar avtryck på dina gäster. Den första idén är faktiskt väldigt enkel – klipp ut små vita snöflingor av papper och bind dem på ett band med ett mellanrum mellan dem. Alternativt kan du kombinera snöflingor med ljusrosa LED -lampor – så att de är väl upplysta på kvällen / ta reda på i förväg i butiken om det finns risk för brand /.

Fönsterdekorationsidéer till jul – pyssla med ett rött julgran

Fönster-dekoration-jul-jul-träd-papper-pyssla

Du behöver – en byråkrati, röda och vita hjärtan, stjärnor och fåglar att klippa ur papper. Fäst tejpen på fönstret så att en julgran bildas och häng hjärtan, stjärnorna och fåglarna inuti trädet / som visas på bilden /. Det är en av de enklaste, men mest imponerande Fönsterdekorationsidéer.

Fönsterdekorationsidéer till jul med ljus och julbelysning

Ljus-ljus-fönster dekoration

Det är många Fönsterdekorationsidéer till jul med ljus och julelys är kanske en av de mest intressanta att sätta ljus på olika höjder på fönsterbrädan. Dekorera den övre delen av fönstret med hängande sagoljus. Du kan placera enkla och eleganta julstatyer på fönsterbrädan – porslinshjortar eller mini -julgranar. En annan bra idé är att köpa LED -lampor som ljus och sedan sätta dem på fönsterbrädan.

40 festliga röda juldekorationer

40 enkla juldekorationer för hantverk

50 hantverksidéer för julbordspynt

 23 juldekorationer för hantverk

33 idéer till julkransar att göra själv

30 juldekorationer för eldstaden

Fönsterdekorationsidéer till jul – stjärnor

intressant-fönster-dekoration-jul-idéer

Klipp ut röda och vita stjärnor från självhäftande film. Förbered julgranens huvudstruktur från röd självhäftande film och limma stjärnorna på den så att de ska fungera som dekorationer. Köp bara självhäftande filmer som är lämpliga för glas och som inte lämnar några märken!

Intressanta artiklar och idéer till jul

Trevliga idéer och utomhusdekorationer till jul

20 idéer för vintage juldekorationer

Bedårande bordsdekorationer till jul

5 intressanta fönsterdekorationer till jul

25 fantastiska idéer för julgransdekorationer

  julpynt