Den moderna väggspegeln – den bästa dekorationen för lägenheten

modern-vardagsrum-spegel-optisk-illusion

Av modern väggspegel är mycket mer än ett enkelt praktiskt tillägg till inredningen. Numera används spegeln som dekoration och kan sätta spännande accenter i varje rum. Vi ger dig några dekorationsidéer som helt förändrar rummet.

Den moderna väggspegeln – modeller

intressant vardagsrumsspegel

Du kan uppdatera och visuellt förstora alla rum genom att välja rätt spegel. Av modern väggspegel kan betona intressanta dekorationer i rummet eller helt enkelt få rummet att se ljusare ut. Det finns två varianter – om ditt rum är i en färg och saknar dekoration kan du välja en väggspegel med en intressant form eller alternativt sätta en väggklisterspegel på väggen. Det är viktigt att väggen är monokrom och att spegelns form matchar interiören. Variation nr 2 – Du kan ta en rektangulär spegel utan dekoration och strategiskt placera den så att den speglar dekorationer / intressanta tapeter, möbler etc./.

Den moderna väggspegeln för intressanta accenter

Väggspegel-idé-monokrom-lila-rum

Lek med ljuset och prova olika positioner i spegeln – om det är mot fönstret kommer rummet att se ljusare och större ut. Av modern väggspegel kan kombineras med andra speglar för att skapa en dynamisk komposition som lockar uppmärksamhet.

Den moderna väggspegeln i badrummet

snygga badrumspegel tapeter

Om du är ett fan av modern inredning kan du välja en enkel rektangulär spegel med en elegant ram. Om du behöver en spegelkomposition för ditt rustika vardagsrum, välj flera speglar med träramar i en form / cirkel, rektangel / men i olika storlekar – en vacker dekoration är så enkelt. Av modern väggspegel för barnkammaren är med hörlurar – och visar ungdomens förkärlek för musik.

Väggspegel i sovrummet

Väggspegel i sovrummet

Av modern väggspegel i sovrummet ska ställas in så att du inte kan se det när du somnar – annars blir det besvärande. Det är bäst att placera spegeln mittemot den subtila belysningen så att den kan maximera den.

Låt dig inspireras av våra idéer och designa din egen dekoration med speglar.

Elegant spegel för barnrum

elegant barnrumsspegel

Praktisk spegeldesign

praktiskt spegelbord

Väggspegel-romantiskt kök

Väggspegel-romantiskt-kök

Sovrumsspegel med brun ram

Väggspegel design brun ram

Modern vardagsrumsspegel

vintage vardagsrumsväggsspegel

Spegelsystem för vardagsrummet

intressant-spegel-kombination-vardagsrum

Handfatbord i badrum med lyxspegel

Väggspegel lila badrum

Elegant guldpläterad lyxspegel

elegant-guldpläterad-lyx-spegel

Tonåring rum inredning rolig vägg spegel

Tonåring inredning-rolig-vägg-spegel

minimalistiskt badrum med rosa väggspegel

minimalistisk-badrum-rosa-ram-vägg-spegel