Duka med säckväv för varje tillfälle – 24 idéer

bordskåpa burlap broderi inskrift bord runner bord ljus sidobord

Säckväven med sitt rustika utseende passar som en del av dekorationen för varje tillfälle. Ja, det här materialet är underbart även i vardagen. Den här artikeln handlar om detta underbara material och mer exakt vill vi presentera några idéer som du kan använda Däck bordet med säckväv att kunna använda. Du får en drömlik atmosfär tack vare den vackra dekorationen.

Att duka med säckväv – en idé för hösten

bordsskydd med burlap -bordslöpare grått pumpaguldbestick

När du dukar bordet med säckväv har du flera alternativ att välja mellan. En bordslöpare som kan dekoreras med andra material är särskilt populär. En annan variant är att använda säckväv som mindre accenter, till exempel i form av krusiduller på duken eller i blomsterarrangemang. Men se själv! Oavsett om det är vår, sommar, höst, halloween, vinter eller jul. Om du dukar bordet med säckväv kan du inte gå fel.

Till jul duka duken med säckväv

bordsduk säckväv jul idé snöflingor papper bell jar ljus

Burlap -bordslöparen kan underbart dekoreras med andra saker och betonas på detta sätt. Till jul, till exempel, om du dukar upp bordet med säckväv, har du möjlighet att dekorera bordslöparen med sådana snöflingor. Dessa kan också vara hemlagade.

Burlap som en accent

bordsduk burlap krusiduller idé vit bordsduk halloween höstpumpa

Burlap behöver inte ligga på bordet för att få stor effekt. Om du äger en vit duk, tycker att den är för tråkig och känner för att sy, kan du lägga till sådana krusiduller.

Rustik dukning

bordsöverdrag burlap bordslöpare kombination guld bordsdekorationer julgranskulor

Kombinera två bordslöpare för att duka bordet med säckväv, som det ses här. Lägg sedan till några gyllene accenter och en glamorös och samtidigt rustik atmosfär garanteras.

Tinkerbordsdekoration

bordsduk med burlap rose tinker romantisk dekorationsidé

Om du inte har några färska snittblommor där kan du göra så vackra rosor av säckväv. På så sätt sätter du en speciell accent som du också har gjort själv. En riktigt bra idé att duka med burlap!

Burlap som en accent

bordsduk säckväv vinter juldekoration silverbollar vintergröna

Skapa ett arrangemang för julen från julgranskulor, periwinkle och säckväv. Om du väljer kulornas färg i silver, guld eller koppar ser dekorationen särskilt elegant ut. I princip kan du självklart välja färger för att duka bordet med säckväv själv.

Höstbord

bordsskydd burlap flätmönster mönster ränder idé

Burlap i form av ränder kan ordnas underbart som ett flätat mönster, som visas här. Om ränderna också har dekorativa element, som de två mörka ränderna på varje band, ser det hela ännu mer intressant ut.

Enkelt flätat mönster för bordet

bordsskydd säckväv väva idé rustik påsk dekoration fågelägg tulpaner

Här kan du se att vanliga linnelister i ett flätat mönster också ser vackra ut. Så om du inte har något tyg med dekorativa element, oroa dig inte för det, utan designa duken med säckväv.

Färgad säckväv

bordsduk säckväv idé rueschen orange röd romantisk designinspiration sy

Om en enfärgad bordslöpare för att duka bordet med säckväv är för tråkig för dig kan du också använda färgad säckväv och sy den på bordsskivan i några ränder som volanger.

Slingor accent gjord av säckväv

bordsskydd med burlap loop idé vita blommor murade burkar låda trä

Du kan också bara ta en linne och knyta den i en rosett. Denna subtila accent kommer att locka uppmärksamhet. Ett bra exempel är topparrangemanget med vita blommor i murade burkar som vaser.

bordsduk säckväv blommor omslag idé rustikt band vit

Använd säckvävstyg för att linda in blomsterarrangemang. Så här får du en originalvas. För att göra detta, lägg först blommorna i en behållare. Fördela sedan buketterna på bordet.

bordsskiva säckväv romantisk vårbordsdekorationer spetsbordslöpare porslin

Du kan duka bordet med säckväv på ett särskilt romantiskt sätt om du också lägger till lite spets. I detta exempel dekorerades en burlap -bordslöpare med den. En drömlik vårdekoration skapas.

bordsöverdrag med säckväv bordsunderlägg påsar bestick punkt accent

Om du inte hittar sådana tillbehör redo. du har också möjlighet att göra dem själv. Lägg också till lite sittplatser runt kanterna för en romantisk, rustik känsla. Bestickfickorna är också särskilt tilltalande.

bordsduk burlap ljus idé deco rustikt garn

Naturligtvis bör ljus inte saknas på bordet, särskilt om det är ett speciellt tillfälle, det vill säga en fest. Använd låga masonburkar som lyktor och dekorera dem med säckväv, tråd, pärlor, spetsar eller vilka andra rustika idéer du kan tänka dig för att duka bordet med säckväv.

bordsduk säckväv höst tema vete struts tallrik guld pumpa lyktor

En bordslöpare med motiv som matchar säsongen är praktisk och en bra idé. Du kan också skriva ut dessa motiv själv med frimärken. Höstens idé om att duka med säckväv görs särskilt originell av vetebuketterna.

bordsskydd med säckväv moderna bordsskivor bruna höstmotiv

Den moderna bordsskenan av säckväv har förlängts i ändarna med en intressant volangdesign. På detta sätt är två stilar sammanlänkade. Detta gör resultatet av att duka med burlap särskilt intressant.

bordsskydd med säckväv fjäder Alla hjärtans dag ränder röd accent

Med de röda ränderna på kanten av säckväv kan du välja tanken på att duka bordet med säckväv både för Alla hjärtans dag och för våren i allmänhet.

bordsduk burlap bordsduk idé trädgård dekoration fast korg bordsunderlägg

Du behöver inte nödvändigtvis sprida bordslöparen längs bordets längd. Istället kan du använda flera kortare och placera dem tvärs över bordet. Det ser i alla fall väldigt originellt ut.

bordsskiva säckväv halloween höst romantiska tallkottar pumpa ljus

Denna höstbordsdekoration fångar omedelbart ögonen med den handmålade säckduksbordslöparen. Beroende på tillfälle, välj lämpliga motiv och låt din kreativitet springa fritt. Om du inte känner dig så säker på detta kan du också använda schabloner.

bordsduk säckväv vårblommor bordsrunner hink kanna

Om du vill att det ska vara riktigt rustikt på bordet kan du också använda andra lämpliga föremål för dekorationen. I detta fall fungerar en träskiva, hink, masonburkar och en kanna som en vas för detta ändamål.

bordsskiva säckväv färgrik idé måla aztec mönster ananas vas vårblommor

För att öka vårstämningen kan du använda många ljusa färger när du dukar bordet med säckväv. Vad sägs om till exempel med ett sådant mönster. Du kan också enkelt göra denna dekoration själv.

bordsskiva säckväv blomma arrangemang låda trä shabby träbord

Träblommolådan i shabby -stil kompletteras underbart av säckväv accenter. Dessutom används flera linnedukar som underlägg för att framhäva den rustika stilen.

bordsöverdrag med säckduk vit beige romantiska veck

Denna duk för ett runt bord är extremt vacker. Den består av två säckvävsfärger (vit och beige), som alternerar nedåt och bildar ett romantiskt veckmönster. En underbar idé som också passar för ett fyrkantigt eller rektangulärt bord.