Idéer till julklappar: vad ska man ge tillsammans efter en månad?

Idéer till julklappar partner 1 månad tillsammans

Julen är en mycket speciell tid att umgås med nära och kära. Detta underbara firande är inte bara förknippat med vackra dekorationer, men naturligtvis också med presenter. Var och en av oss letar efter rätt present som mamma, pappa, syskon eller bästa vän säkert skulle vilja ha. Men vad ska du ge din partner när relationen är ny? I dagens inlägg svarar vi på denna fråga och presenterar bra idéer för julklappar som kan ges tillsammans efter bara en månad. Vi har också sammanställt några tips och no-gos för att hjälpa dig att välja.

Ska jag ge något tillsammans efter en månad??

vilken pojkvän flickvän ger julidéer

Den första månaden i ett förhållande är vanligtvis inte ett speciellt tillfälle att fira, eftersom 30 dagar inte är så mycket. Många väljer fortfarande en gåva för att visa att de verkligen älskar den här personen även efter en kort tid. Vi finner huruvida vi ska byta gåvor för den första månaden i relationen eller inte som en rent personlig fråga. Men vad ska jag göra om julen kommer samtidigt? Då verkar en gåva vara mer meningsfull och är till och med ett måste för vissa. Just för detta fall har vi kommit med följande idéer för julklappar. Ta en titt på våra förslag och välj den gåva som passar din partner bäst.

Julklappstips efter en månads relation? – Gör och inte

julklapp hitta partneridéer nytt förhållande

Idéerna till julklappar till nära och kära är mycket olika och kan vara såväl tema som skräddarsydda för respektive persons preferenser. Från vackert julpynt till julgodis till eleganta smycken eller en härligt doftande parfym, allt är tillåtet. Men om förhållandet är väldigt fräscht, skulle det vara lämpligt att inte köpa dyra presenter till partnern. I slutändan kanske du inte vet själv hur länge förhållandet kommer att pågå.

I det här fallet är en liten julklapp helt okej och får dig att tänka på den andra personen. Vi älskar lite godis, hemlagade julkakor eller en hemlagad present. Vad sägs om till exempel en DIY -kalender med kuponger som du kan designa individuellt? Eller en snöklot som du också gjorde själv? På våra sidor hittar du många bra idéer för julklappar att göra själv, som är perfekta för tillfället.

gåvor julidéer pojkvän flickvän

Alla har olika idéer för julklappar till sin pojkvän / flickvän, men det finns också saker som du inte ska ge bort. Vi har sammanställt en liten lista som innehåller no-gos när det gäller julklappar i den här situationen. Här är gåvorna som inte ska ges till jul efter 1 månad tillsammans:

  • (Jul) strumpor
  • underkläder
  • Kläder (om du inte vet rätt storlek än)
  • Kokböcker
  • Kosmetiska produkter, som t.ex. B. deodorant, rakskum, duschgel, etc..
  • för dyra presenter, t.ex. B. Elektronik, smycken, väskor etc..

Och nu, om vi redan har listat donerna, kommer vi till doserna. I det följande har vi samlat några bra idéer för julklappar som vi tycker passar efter bara en månad tillsammans.

Kupong i julförpackning

julklapp pojkvän flickvän kupong julförpackning

Om du nyligen har varit i ett förhållande och inte känner personen perfekt än, så är en kupong i julklapp ett riktigt bra val. Så du kan välja en julklapp själv som du verkligen behöver. Kupongen kan variera i värde och bör helst ha en julig design. Du kan hitta presentkort i vackra julförpackningar för alla bidrag här, till exempel. Denna idé till en julklapp passar både flickvän och pojkvän.

LED nattlampa med vilket motiv som helst

idé julklapp vän led lampa design

En stämningsfull nattlampa i en intressant form är en bra julklappsidé till din partner om du bara har varit i förhållandet i en månad. Stämningsljuset fungerar både som nattlampa och som originaldekoration och kan hittas i olika former. Du kan hitta en julgran LED nattlampa här.

Plysch tofflor med julmotiv

julklapp kvinna plysch tofflor ren

Om du undrar vad du ska skaffa din flickvän till jul, är roliga plysch tofflor alltid en bra idé att starta relationen med. Denna gåva är liten, tema och användbar på samma gång. På vintern är ytterligare ett par varma tofflor inte alls överflödiga och är faktiskt perfekta för kvinnor. Detta underbara par med ren finns här.

Idéer till julklappar till ostälskare

julklapp kärlek ost ost skärbräda bestick

Vet du redan att din partner är särskilt förtjust i de olika ostsorterna? Då är denna fantastiska ostskärbräda med matchande bestick en utmärkt presentidé. Setet innehåller rätt bestick för alla typer av ost och är också mycket lämpligt att servera. Beställ här

Ge en kedja av ljus med fästen

julklapp ledde fairy lights foton original

Om du letar efter en enkel men fin julklapp efter 1 månad tillsammans är foton tillsammans alltid en bra idé. Du kan antingen sätta på en vacker bildram, eller överväga denna vackra sträng av lampor, till exempel. Här kan mottagaren hänga upp flera foton och använda dem för att dekorera lägenheten för semestern, men också efteråt. Beställ här

Pekskärmshandskar i julklapp

pekskärmshandskar julklapp partner partner

Om du behöver idéer till julklappar till din älskade du bara har varit med i en månad, då kan du satsa på något riktigt användbart. Till exempel på vintern bär många inte handskar eftersom de inte kan användas för att använda sin smartphone. Vid denna tidpunkt är pekskärmshandskar en vettig julklapp. Så din älskling kan skicka sms till dig och fortfarande vara varm. Du kan hitta sådana handskar till exempel här.

Godis som den perfekta julklappen för ett nytt förhållande

idéer julklappar godis ren god jul

Om du är osäker på vad som kommer att passa din nya partner och inte som julklapp, kan du helt enkelt inte ha fel med några godis. De anses vara ett litet minnesmärke och sötnar samtidigt din älsklings dag. Antingen besluta om den personens favoritgodis i lämplig förpackning, eller välj julgodis. Du kan beställa dessa söta chokladstänger här.

Ett trevligt julkort istället för en present

julkortspresent 1 månad tillsammans jul

Om du hittar för många julklappar efter bara en månad tillsammans kan du bara ge bort ett vackert julkort istället. Om förhållandet är verkligt, kommer du i framtiden säkert att ha många tillfällen att ge bort fina presenter.