Den intelligenta musikspelaren Cone vet exakt vad du vill höra

svart kromfinish aeter-cone musikspelare

Är du ett fan av högteknologiska prylar? Här visar vi dig en fantastisk enhet som kan göra fantastiska saker! Har vi väckt ditt intresse? Kolla sedan in den smarta Musikspelare “Cone” på!

Aether Cone musikspelare med självlärande programvara

Designer musikspelare känner till alla Aether-Cones musikaliska preferenser

San Francisco-baserade hårdvaru- och mjukvaruföretaget Aether lanserade nyligen en innovativ produkt som vet exakt vilken musik du vill höra när som helst! Den intelligenta Musikspelare “Cone” lär sig självständigt vad användaren gillar och spelar sina favoritlåtar och melodier och blir bättre och bättre med tiden! “Cone” säkerställer din individuella musikupplevelse.

Musikspelaren – ett högteknologiskt tillbehör

högteknologisk musikspelare-eter kon-självlärande programvara

För att veta exakt när och vad du föredrar att höra, arkiverar den sofistikerade enheten all information som den har samlat bakom den känsliga markeringsknappen. Eftersom musikvärlden erbjuder oss ett så brett utbud av alternativ, måste rätt musikfläkt hålla jämna steg. Förutom den självlärande programvaran, Musikspelare utrustad med internetradio för att uppdatera sin databas. Denna funktion hjälper användaren att hitta ny musik som de vill ha. Högtalaren drivs av Bluetooth och kan installeras trådlöst var som helst. “Cone” finns för närvarande i en svart-koppar ytfinish.

Hi-Tech-enhet känner till dina musikaliska preferenser

enheten vet vad du vill höra - musikspelare Cone

Raffinerad estetik

musikspelare-hi-tech-enhet programvara-bluetooth online-radio

Smarta tillbehör för musikälskare

kon-självlärande programvara musikspelare högteknologisk enhet