Dragon skeleton skulptur gjord i England som firar Game of Thrones

Dragon kusten england ocean beach saga världen

Befolkningen i Cornwall med omnejd har en massiv morgondag Drakskelett hittades vid jurakusten. Skulpturen är inspirerad av den populära tv -serien Game of Thrones. Utställningens läge är inte heller en slump – Jurakusten i England är en populär plats där många dinosauriefossiler har hittats.

Drakskelett – modern skulptur vid engelska kusten

hittade modern skulptur England

Kusten nära Cornwall stad i England har länge blivit populär – många dinosauriefossiler har hittats precis där. Den mystiska stranden, ofta med dimma, valdes som utställningsplats för denna moderna skulptur. Av Drakskelett är över 3 meter hög – som en Londonbuss och 12 meter lång. Ett team av designers designade och tillverkade skulpturen under en period av två månader. Projektet tog lång tid att förbereda – målet var att skapa ett fantasifullt och realistiskt drakskelett. Installationen är en del av serien urbana utställningar med fossil – inklusive T -Rex -statyn i Paris.

Dragon skeleton inspirerat av HBO -serien Game of Thrones

Kustdrakans skelett urban konst

Den mystiska varelsen från sagor och legender fick nyligen nytt liv tack vare den framgångsrika tv -serien från USA – Game of Thrones. Installationen var inspirerad av berättelserna och utformad som en annons för tredje säsongen. Det är intressant att drakarna ändrar sin roll i olika folksagor. Ibland känns de som hjälpare och beskyddare, ibland som ren ondska, de spelar en speciell roll i filmserien. Om drakarna helt kan kontrolleras av Khaleesi, eller om de har en egen vilja, och situationen förändras – är fortfarande oklart. Vi ser fram emot nästa säsong!

Draken är över 3 meter hög och 12 meter lång

Drakhuvud av gips Game of Thrones

Skelettet ser ut som den riktiga saken

Kusten england tänder modern konst

Designerteamet arbetade med projektet i 2 månader

Game of Thrones Coast Cornwall England

Den mytomspunna varelsen

England Coast Game of Thrones Promotion