Ett fodral som håller andningsskyddet rent och nära till hands (designkoncept)

Coronakrisen har förändrat vårt vardagsliv och har nu en enorm inverkan på alla tänkbara områden i livet. Men, som vi redan har visat dig, är nödvändigheten uppfinningsrik. En restaurang i Amsterdam har byggt separata glashus för sina gäster och en italiensk läkare har omvandlat en helmaskig dykmask till en ventilator. Nu har en designer skapat ett innovativt fodral som kombinerar bekvämlighet och säkerhet i en intressant produkt.

SaniCase erbjuder största möjliga komfort i kombination med en diskret design

Förvara och desinficera masken

Milano-baserade designern Salvo Lo Cascio skapade SaniCase som svar på ett vanligt problem som han märkte hos människor som bär munskydd. Under korta perioder, när de tog av sina coronamasker för att äta eller dricka, lägger de dem ofta på bordet eller lägger dem i fickorna med telefonen och nycklarna. Många förare hänger också gärna masken på insidan av spegeln så att de alltid kan komma åt dem snabbt. Enligt experter är dessa spegelhängen dock farliga eftersom de begränsar synfältet.

Skyddet finns alltid till hands

Fodral med UV-C-lampa för desinfektion av masker

SaniCase utvecklades så att människor säkert kan förvara sina masker när de inte används. Den kompakta enheten i fickform har också en UV-C-lampa som dödar alla bakterier och viruspartiklar. När du inte behöver masken, lägg den helt enkelt i fodralet så förvaras den och desinficeras säkert. Detta innebär att även engångsmasker bör förbli sterila och kan därför användas längre.

En multifunktionell lösning för dig som leder en aktiv livsstil

Case sprayar desinfektionsmedel

Den konceptuella designen har också en desinfektionsbehållare. När du trycker på den nedre delen av fodralet sprutas exakt rätt mängd desinfektionsmedel. Fallet täcker alla kritiska områden för regelbunden hygien. Genom att desinficera dina händer och din ansiktsmask förhindrar SaniCase infektion från alla typer av patogener.

Fodralet har också ett band

Designkoncept för fodral för förvaring av koronamasker

Salvo Lo Cascio utvecklade det moderna fodralet för förvaring och desinfektion av masker som ett koncept för att lösa ett vanligt problem. Nu arbetar designern med leverantörer, tillverkare och partners för att väcka sin idé till liv!

Källa: yankodesign.com

SaniCase bärbar desinfektionsflaska som ett koncept

Ansiktsmask desinfektionsmaskin

kompakt väska för förvaring av din andningsskydd

Den kompakta enheten i fickstorlek har en UV -lampa

Designkoncept för ett förvaringsfodral för en ansiktsmask

Den bärbara desinfektionsflaskan SaniCase i grönt