Futuristiska blomkrukor för den perfekta zen -trädgården

Dekorativa vita planters balkong design

Vi presenterar dig en utmärkt idé från Japan – futuristiska blomkrukor för den perfekta Zen trädgård, som lockar uppmärksamhet.

Zen trädgård för hemmet – blomkrukor i form av byggnader

minimalistisk design zen trädgård

Om du vill designa en zen -trädgård kan den här uppgiften utföras snabbt och enkelt. Det japanska företaget Metaphys har lanserat en kollektion av blomkrukor av plast som fascinerade oss från första ögonkastet. Blomkrukorna var gjorda av plast. Den vita färgen symboliserar lugn och ro och låter den gröna vegetationen komma till sin rätt. Eftersom var och en av dessa blomkrukor har sin egen design och ser ut som en minidörrbyggnad. Byggnadens tak är planterat med gräs och dekorerat med små figurer. Här en ko, där en häst – även människofigurer finns på blomkrukorna. Ett utomhus trapphus förbinder alla mönster så när de placeras sida vid sida gör de en spännande kombination.

Mini zen trädgård på balkongen – intressanta mönster

japansk konst mini dörr zen trädgård

Blomkrukorna är ett kreativt tillskott till inredningen och ger möjlighet att ha en liten hemma Zen trädgård att ha. Du kan ställa in accenter både självständigt och tillsammans. Om du vill skapa en skön stämning i din lägenhet kan du placera blomkrukorna var som helst, även på ovanliga platser – på balkongen, i köket, även i badrummet. På grund av sina puristiska former är de mycket populära även med minimalistiska anhängare. Plantera blomkrukorna med vintergröna växter eller orkidéer – detta kommer att säkerställa att du skapar en kolonialträdgård enligt japansk tradition. Blomkrukorna hör hemma på matbordet, på köksbänken eller i fönsterbrädan. De kan placeras under en hängande lampa så att accenter kan ställas in. Med ett stort sinne för humor har det japanska företaget utformat en praktisk och original dekorationsidé för det moderna hemmet och lanserat den på marknaden.

mini zen trädgård hem planter

Planters liten lägenhet dekoration

Home Planters Japanska designers

Mini Door City Planters Japan Balkong

Planters Home Garden Japanska designidéer

ursprungliga växter blomkrukor plast