JetSurfs motoriserade designer surfbräda presenterar en ny sport

gör vattensporter motor designer surfbräda från jetsurf

Detta Designer surfbräda från JetSurf skiljer sig från de klassiska surfbrädorna eftersom den är motordriven. JetSurf -surfbrädan har förändrat sättet att surfa nuförtiden och avslöjar nya vattensporter. De motoriserade surfbrädorna kommer att imponera på dig med sina egenskaper och erbjuda dig nya upplevelser inom sportvärlden.

Designer surfbräda från JetSurf i olika modeller

olika modeller av motorsurfbräddesign från jetsurf

Den där Designer surfbräda från JetSurf finns i tre olika modeller. Pro Race -designen i metallgrått och rött imponerar inte bara med sin moderna design, utan också med dess egenskaper. Designen gjordes för avancerade användare. Ultra Sport Design i vitt kan användas av alla och är en grundmodell. Fabriksdesignen med gula färgelement är fullt utrustad och kan även beställas i andra färger.

JetSurf designer surfbräda kombinerar kvalitet med ett modernt utseende

modern styrelse motor surfbräda design av jetsurf

Den motordrivna Designer surfbräda från JetSurf imponerar inte bara med sin moderna design, utan också med sin kvalitet. De nya surfbrädorna väger bara cirka 13 kilo och kan utvecklas upp till 55 km i timmen. Denna innovativa uppfinning erbjuder inte bara en ny surfupplevelse, utan är också oerhört rolig och driftig för alla. Pro Race -designen i grått

metallfärgad motor surfbräda design av jetsurf

Motoriserad surfbräda i vitt

vit röd motor designer surfbräda från jetsurf

Surfbrädan i blått och gult

sidovy surfmotor designer surfbräda från jetsurf

blå gul motorsurfbräddesign från jetsurf

Det moderna sättet att surfa

ny vattensportmotorsurfbräddesign från jetsurf