Lekplats för barn med en intressant design – trädgården omdefinieras

Lekplats för barn visiondivision trädhusbyggnad

Detta Lekplats utvecklades av Visiondivision på ett sätt & Nature Park är byggt i Indiana och är helt och hållet tillverkat av ett 10 fot högt poppelträd. Det mest intressanta med den här designen, kallad en “huggpinne”, är att inte bara stammen bildar strukturens horisontella balkar, utan också att bokstavligen ingenting lämnades av trädet att slösa. Bark var klädbräda, träbitar var strukturellt stöd, stolar, bord, gungor, till och med sirap från barken extraherades och såldes i kiosken.

Lekplatsprojekt för barn – Chop Stick

Lekplats för barn hugga stick vision division gungor

Arkitekterna som förädlade detta träd till en lekplats med en intressant design inspirerades av en etos av “mildhet” med naturen. Projektet försöker ta något från naturen så försiktigt som möjligt. Designen bygger på den universella uppfattningen att du måste offra något för att skapa något nytt. Varje produkt är en förbindelse mellan naturens olika delar, vare sig det är en mobiltelefon, en bil, ett stengolv eller en träplanka.

Lekplats för barn med en trästruktur

Lekplats för barn, träkonstruktion, miljövänliga gungor

Poppelträdet är känt som lövträ för sin skönhet, respektabla storlek och goda egenskaper. Målet var att ta det bästa av detta exemplar för att göra ett av parkens finaste konstverk. Många skolbarn besöker parken, så de bestämde sig för att använda lekplatsen med gungor. Pressade löv och blommor från trädet dekorerar kioskens främre fönster. Sirap från barken på trädet säljs i kiosken. Hela konstruktionen ser väldigt realistisk ut, nära naturen och miljövänlig.

Naturpark i Indiana, USALekplats poppelträd indiana naturparkLekplats med gungorLekplats kiosk swing treeLampor i trädtoppenLekplats för huggsticklampor trädkronai kioskennaturpark i indianakiosk inredningProcessen att fälla ett trädHacka av trädprocesser konstruktion vision divisionSynindelning AvtryckLekplats för huggpinne visiondivision designDiagram och planer för byggprocessenvision division diagram processer Projektplan för barnens lekplats poppel tree indiana naturparkTrälekutrustning imiterar naturen – Vail Nests av Tres Birds