Gå ner i vikt i ansiktet – tips & övningar för smalare ansiktskonturer

gå ner i vikt i ansiktet idéer diet tips orkidéer vit gul

Många människor har lite för fulla kinder eller en liten dubbelhaka från sin födelse och skulle vilja ändra detta och gå ner i vikt i ansiktet. Ofta är det inte bara de knubbiga kinderna som är det enda problemområdet. Andra delar av ansiktet kan också vara överviktiga, särskilt hos genetiskt predisponerade personer. Problemet med det runda ansiktet kan också bero på den allmänna övervikten. Då krävs allmän viktminskning. Det finns flera sätt att få ett tunt ansikte. Ta en titt på våra tips!

Gå ner i vikt i ansiktet: det går snabbt?

gå ner i vikt i ansiktet tips näring friskt utseende

Det är möjligt att problemområdet i ansiktet skapar en känsla av underlägsenhet. Ett fylligt ansikte är faktiskt väldigt attraktivt! I princip värderas människor med fylliga ansikten yngre än de är! Var dock inte avskräckt om du inte börjar banta direkt gå ner i vikt i ansiktet. Ta din tid! Förr eller senare kommer viktminskning också att ge önskat resultat i ansiktet. Runda ansikts konturer blir mer eleganta och långsträckta och kinderna verkar mindre fulla.

Gå ner i vikt i ansiktet med kost utan att svälta

gå ner i vikt i ansiktet sallad hälsosam kost äta långsamt

WHO gå ner i vikt i ansiktet bör vara uppmärksam på hans kost. Kolhydrater, fetter och sockerarter måste minskas. Uthållighet är mycket populärt här. En lågkolhydratkost kommer att ha en positiv effekt inte bara på ditt ansikte, utan på hela din kropp. Du måste äta mycket frukt och grönsaker och dricka mycket vatten. Bra metabolismacceleratorer är chili, rosmarin, ingefära. Med tiden blir ditt ansikte smalare och mer elegant. Genetiskt bestämda personer med runda ansikten behöver inte gå ner i vikt på sina ansikten.

Gymnastik för fulla kinder och runda ansikten 

gå ner i vikt i ansiktet övningar diaet eyeliner kontaktlinser

Fetma kan minskas genom regelbunden träning och träning. Viktminskning i ansiktet stöds också av träning (som HIIT – högintensiv intervallträning). Träning ökar kaloriförbrukningen. Med lite ansiktsgymnastik kan du göra något bra för ditt ansikte. Alternativt blåsa upp kinderna som om du gömde en pingisboll i dem – det är tillräckligt att upprepa 10 gånger. En ansiktsmassage stimulerar också blodcirkulationen.

Gå ner i vikt genom dränering

bantningstips för ansiktsspegel

Problemet kan bero på att din kropp lagrar mer vatten än normalt. Detta bestäms av kosten – socker och salt i maten främjar ansamling av vatten i ansiktet. Ta bort alla sockerrika och salta livsmedel från din meny. Adios, runda kindben!

Tips för att gå ner i vikt i ansiktet

Tips om ansiktsbantning

Ansiktsgymnastik för att gå ner i vikt i ansiktet som fräcka knubbiga kindtips

Tjocka ansiktstips för att gå ner i vikt- Snabbt dränering

Rörelse Ansiktsgymnastik tricks Viktminskning

Kost för dubbla hakor låga kolhydrattips- viktminskningsövningar