Sommar -DIY: måla och försköna korgpåsen själv

En av de viktigaste tillbehören för stranden och utomhuspoolen är korgpåsen. Deras naturliga utseende och stora kapacitet gör dem också till en idealisk följeslagare för varje dag. Raffia -korgar är mycket hållbara och behåller sin form i många år, men de har oftast en enkel, klassisk design som snabbt kan bli tråkig. Så hur kan du krydda en korgpåse och göra den färgglad? Här har vi sammanställt fyra av de trevligaste och enklaste instruktionerna!

Krydda korgpåsen med bokstäver

Måla din korgpåse själv med en cool slogan

Ett bra sätt att anpassa vardagliga föremål och tillbehör är genom märkning. Först kommer vi att visa dig en guide om hur du anpassar korgpåsar genom att måla bokstäver med en pensel. Du behöver inte ha någon kunskap om kalligrafi. Allt handlar om att rita och måla!

Nödvändigt material:

Korg, akrylfärg, pensel, penna, svart markör (eller skrivare och dator), vit flermarkör, papper, kolpapper, måttband och pomponger.

Hej sommar bokstäver mall

Steg 1: Använd ett måttband för att mäta det område du vill anpassa. Det är önskvärt att den här inte är för liten så att det blir lättare att måla varje bokstav. Ju större bokstäver, desto bättre. Fundera också över om du föredrar en horisontell, diagonal eller till och med en böjd design. Du kan till och med kombinera det med blomningar eller ett enkelt mönster.

Dekorera korgpåsen med röda bokstäver

steg 2: Du har två alternativ för att skapa din design: du kan rita den själv eller så kan du skriva ut en design som du skapade på datorn. Båda alternativen beskrivs nedan. Du kan använda valfri typsnitt för designen: kursiv och ligatur, versaler, serif … möjligheterna är oändliga! Det enda du ska tänka på är att dina bokstäver är breda. På så sätt kan du måla dem bättre och de sticker ut bättre mot bakgrunden av korgpåsen. Prova olika teckensnitt tills du får det utseende du vill ha.

Typografisk design: Ladda ner ett gratis teckensnitt du gillar, t.ex. B. Dafont. Installera det enkelt på din dator, öppna ditt text- eller teckningsprogram och ange ditt ordspråk i den storlek du vill ha. Det blir lättare om du använder en liggande sida. Skriv sedan ut designen i svartvitt och du är klar!

Utskrivbar mall Good Vibes

Hand bokstäver: Om du föredrar att rita eller lära dig handbokstäver är allt du behöver penna och papper. Så snart du gillar kompositionen, färglägg bokstäverna med en svart markör. Ritningen ska passa in i en rektangel med samma mått som du tog från din korgpåse. Det viktigaste är att designen är optiskt anpassad efter storleken på korgpåsen.

steg 3: Hur kan vi överföra den färdiga bokstaven? Väldigt lätt! Lägg en bit kolpapper direkt på korgpåsen och lägg din design på den. Gå sedan över konturen för varje bokstav och lämna insidan tom. Om det är mer bekvämt för dig kan du klippa ut mönstret.

Överför ordspråket till korgpåsen

steg 4: Det är dags att måla. Förbered akrylfärg och två penslar, en tjockare för att täcka hela bokstavets yta och en tunnare för hål och små detaljer. Du kan använda endera borsten för att göra ditt jobb enklare. Eftersom det är en yta med lättnad och struktur kommer det att vara mer bekvämt för dig.

Krydda korgpåsen med bokstäver

steg 5: När färgen är helt torr kan du lägga till lite mer volym till din design genom att applicera en skugga på utsidan av bokstäverna med en fin flermarkör. Det finns många märken där ute som kan hjälpa dig. Posca -pennorna finns till exempel i ett stort antal färger och tjocklekar.

steg 6: Slutligen kan du ge korgpåsen din personliga touch genom att lägga till några pomponger eller andra vackra dekorationer. Du kan göra pomponger i olika storlekar av ulltråd som passar perfekt till bokstävernas färger.

Korgpåse i vattenmelonlook

Måla din korgpåse själv med ett vattenmelonmotiv

Våra favorit sommaraktiviteter inkluderar konserter i parken, utomhus bioevenemang, stranddagar och picknick. En korgpåse är perfekt för att ta med en strandhandduk eller picknickfilt, snacks, drycker och en varm tröja för svala kvällar. Ingenting skapar en mer sommarstämning än en vattenmelon -look!

Nödvändigt material:

Korgpåse

Sprayfärg – rosa, grönt och vitt (valfritt även jadegrönt)

Svart akrylfärg och pensel

Genomskinligt lager

instruktioner:

När du målar den här korgpåsen handlar det inte om perfekta linjer, utan snarare om att det är roligt och att färgerna smälter in lite i varandra. Som en ombrégradient. Av denna anledning bör du inte använda målartejp, bara hålla en kartongbit över den så att färgen svämmar över lite.

korgpåse försköna som en vattenmelon

Börja med att spraya cirka två tredjedelar av påsen i vitt. Det behöver inte vara perfekt så det är bara att prova. Det enklaste sättet att måla det är att vända påsen upp och ner och stoppa in handtagen inåt. Så dessa är inte heller färgade.

Efter att du har applicerat några lager vit färg, spraya på några lager med grön färg. Låt varje lager torka helt innan du applicerar nästa. Du kan också spraya lite jadegrönt på gränsen mellan den vita och gröna färgen. Därefter kommer det rosa. Applicera också två lager av den.

Det sista steget är att använda svart färg och en pensel för att måla vattenmelonfrön. För att skydda färgen från elementen, spraya påsen med klart lack och allt är klart.

Kreativ layout med mallar

Gör en korgpåse med kritfärg

Att måla en korgpåse med motiv, som en stjärna eller ett hjärta, är inte heller alls svårt. Du behöver helt enkelt lämplig stencil och målartejp för att fästa den i korgpåsen. Det viktiga är att bara täcka alla områden som du inte vill måla. För att förhindra att påsen ständigt faller ihop medan du målar kan du stoppa den med hushållspapper eller tidning.

Efter det kan du antingen använda en pensel och akrylfärg eller krita färgspray. Med sprayen är det dock mycket snabbare. Ta bort schablonen och låt färgen torka ordentligt.

Du kan också experimentera med två eller flera färgade mönster

Färg din korgpåse själv

Personliga korgpåsar för en svensexa

Måla en bastpåse för en svensexa

Vill du anordna en mycket speciell svensexa på stranden och letar du efter coola tillbehör till tjejerna eller till blivande bruden? Personliga, målade korgpåsar och sommarhattar är perfekta för detta tillfälle! Det bästa är att du kan färgkoordinera dina mönster med de andra festelementen.

Måla din korgpåse själv för en möhippa

Återigen behöver du bara några material för att måla korgpåsarna: akrylfärg i en färg du väljer, maskeringstejp, bokstäver, en tunn pensel och en svampborste.

* Om du inte har schabloner kan du använda kolpappersmetoden.

Måla korgpåsen röd och rosa

Denna randiga look är superenkel att göra. Bokstäverna ger varje korgpåse en personlig touch. Lägg först tejpen där du vill ha remsorna. Se till att du tejpar in ett tomt område i mitten för bokstäverna.

hallick en korgpåse med ett namn

Måla dina ränder i den färg du vill ha! Applicera två lager färg för bra täckning. Först när färgen är helt torr börjar du stencilera bokstäverna. Det enklaste sättet att göra detta är med en svampborste. Se till att du fixar varje stencil med tejp så att den inte glider medan du målar. När du har tagit bort schablonen kan du behöva bearbeta med en liten pensel och fylla i de saknade platserna. Det här steget kan vara lite knepigt eftersom du målar på en inte särskilt plan yta.

krydda bastpåsen

Måla sommarhatt

Sommar-hatt-målning-för-svensexa

Personliga halmhattar är perfekta för en rundad strand eller sommarlook för JGA! Du kan antingen skriva tjejnamnen eller något roligt som Brides Babes.

Du behöver:

  • Bred randig strandmössa
  • penna
  • Svart färg (akryl- eller tygfärg)
  • Ögonskuggsvampborste
  • (valfritt) bobbelband

Måla sommarhatten själv med en ögonskuggsvampborste

Hur man målar strandmössor:

Du kan rita vilket namn som helst på en hatt med en penna. Om du inte är säker på att din handstil är tillräckligt vacker kan du också skriva ut namnet på papper och överföra det till hatten med hjälp av kolpapper.

Gör din egen snygga JGA solhatt

Ta sedan svart akrylfärg och en pensel med skumtopp och börja blotta färgen längs pennlinjerna. Se till att du trycker ner lite så att färgen kan tränga igenom halmfibrerna. Tänk som om du försöker göra en rad prickar längs pennlinjerna. Låt färgen torka när du har färgat in alla pennstreck. Slutligen kan du dekorera strandhatten med ett fint bobbleband.

Gör din egen solhatt till hönsfesten