Tinker luftballong – 10 originalidéer för unga och gamla med instruktioner

Luftballonger är inte bara fascinerande för barnen. Även vuxna finner de mäktiga, färgglada ballongerna, som reser sig elegant, förtrollande. I följande artikel kommer vi att ge dig en bra idé med instruktioner om hur du använder en Tinker varmluftsballong burk. Oavsett om du använder den självgjorda mini -luftballongen som dekoration eller designar den som en kreativ present – det finns inga gränser för din fantasi. Med häpnadsväckande få material kan du också göra denna fantastiska flygande enhet med dina barn, som förresten verkligen kan flyga. Låt dig inspireras av våra förslag.

Gör en luftballong som flyger med barn

helium luftballongkorg pojkar

Speciellt nu, när dagarna blir längre och barnen är ute längre, letar du alltid efter varierande och spännande spel. Om ditt barn är entusiastiskt över de flytande luftballongerna kan du göra en luftballong tillsammans som också kan flyga ordentligt. Långa timmar av roligt i frisk luft garanteras med det. För att få den upp i luften är allt du behöver en ballong med helium, en papperskorg, en plastkopp eller en kartong för odling. För att ditt barn ska ha roligt länge får du inte glömma en lång sträng, annars flyger ballongen snabbt iväg.

halloween kostym varmblodballongkorg

Till nästa födelsedag eller den kommande trädgårdsfesten kan du också göra en riktig luftballong med ditt barn, som stiger upp med varm luft. Du behöver inte en riktig låga för detta, utan en hårtork och en stor sopsäck. Skär en kant ca 5 centimeter bred från en plastkopp. Tejpa inte fast den för hårt i sopsäckens öppning. Plastkanten fungerar som en öppning för fyllning. Nu kan du blåsa varm luft i sopsäcken med hårtork. Knyt ballongen till en draksträng och låt den stora luftballongen stiga upp. Så snart den heta luften har svalnat kommer ballongen att flyta ner på egen hand.

Gör blöjkaka själv med en skillnad – 20 kreativa figurer med instruktioner

Försköna Ikea papperslampa – kreativa DIY -projekt med Regolit lampskärm

Gör din egen kostym av ballonger – 13 DIY -idéer för stämningsfull förklädnad till Halloween eller karneval

Gör en flygande luftballong av olika material – använd silkespapper

crepe-paper-hårtork-lim-luftballong

Du kan också göra en luftballong av silkespapper, som också är gjord för att flyga med varm luft. Rita en romb på ett kartongark och klipp ut den. Du kan använda den som en mall för de enskilda banorna som kommer att göra din ballong. Lägg mallen på 5-6 ark mjukpapper och skär de enskilda remsorna. Limma först ihop silkpappersbitarna i nedre kanten så att luftballongen tar form. Du kan använda en fastare pappersring igen för påfyllningsöppningen.

Att göra luftballongdräkt: idéer för vuxna

Luftballongdräkt för Mardi Gras och Carnival för vuxna instruktioner

Överraska din familj och vänner med en självgjord kostym för karneval. Vi visar några idéer som passar både vuxna och barn. Till exempel kan du klippa remsor av kartong och göra en ballongkorg själv. Knyt ihop flera färgade ballonger och du har redan gjort en rolig och kreativ förklädnad själv. Det är den perfekta DIY -idén i sista minuten för karnevalen.

Att göra luftballongdräkt: idéer för barn

Luftballongdräkt för barn gör dig idéer till karnevalskostymer

Har du barn på dagis eller grundskola? Sedan kan du helt enkelt måla en kartong och du har redan gjort korgen. Barn kommer garanterat att se fram emot den färgstarka ensemblen. Dräkten ser inte bara väldigt söt ut, utan är också superpraktisk. För efter festen på dagis kan barnet ta av det direkt.

Tinker kostym luftballong

pojke varmluftsballongkostymnät

Om du funderar på nästa Mardi Gras- eller Halloween -kostym kan du skapa en imponerande varmluftsballong som du utan tvekan kommer att sticka ut utan mycket kostnad och tid. För detta projekt måste du först klippa ut botten av en korg och tejpa de skarpa kanterna med tejp. Fäst fyra “sandpåsar” gjorda av papperspåsar i korgen. Du kan göra axelremmar av två band som klipps i storlek. Ta en stor ballong med helium och lägg den i ett lämpligt nät som du kan knyta själv från ett snöre eller band.

Gör en pappersmake -luftballong själv – Instruktioner

papper mache kartong hjärtat luftballong

Om du vill göra en liten luftballong för dekoration hemma kan du också göra den av pappersmake. Blås upp en ballong av önskad storlek och belägg den med tapetklister. Res gammalt tidningspapper eller mjukpapper i klyftor och sätt dem på ballongen. Applicera ytterligare ett lager tapetklister och limma sammanlagt 3-4 lager pappersrester. Låt limmet torka helt. Använd en nål för att försiktigt sticka ballongen och ta bort den.

dekoration-korg-knappar-bokstäver-varmluftsballong

Om du vill kan du också dekorera pappersmake med tidningar, musikpapper eller gamla brev och vykort. Dessutom kan du lägga till frimärken, tyg, dekorativa band, etc. till designen. försköna. Du kan köpa korgen färdig eller väva den från pilkvistar. Små dekorativa figurer, filtdjur eller mysiga leksaker kommer effektivt att slutföra dekorationen.

Gör en luftballong av pappersmake själv: steg-för-steg-instruktioner

Luftballongpapper mache tinker instruktioner med tidning

Om du föredrar att göra korgen själv kan du göra den av byggpapper. Skär en fyrkant ur pappersarket och vik en bred remsa inåt på varje sida så att en fyrkant skapas i mitten. Stick fast sidorna med tejp och stick fyra hål i koppen och i den nedre delen av luftballongen. Slutligen, fäst fyra trådar på koppen och anslut dem till pappersmaskinballongen.

Gör en varmluftsballong av pappersmake själv till din födelsedag: Instruktioner

Luftballonggåva av papper mache för barns födelsedagsfester

Ditt barn eller en vän firar snart sin födelsedag och du skulle vilja överraska födelsedagsbarnet med en hemlagad present? Sedan kan du göra en luftballong med pappersmake och kärleksfullt märka den med namnet på födelsedagsbarnet. Du kan också gömma smycken / godis / hemlagade ljus eller doftoljor i korgen. Pengar gåvor i slutet kan också vara kreativt inslagna på detta sätt.

Tinker luftballong för födelsedag

Bröllopsgåva ballong instruktioner steg för steg

Gör mini -helande ballonger och gömda små presenter inuti. Vi kommer att visa dig en idé som du säkert kommer att lägga ett leende på på födelsedagbarnets ansikte. Samtidigt kan luftballongerna förvaras som ett trevligt minne eller användas som en färgstark dekoration för påsk, barns födelsedagar eller familjefester.

Bröllopsgåva ballong instruktioner pyssla med lykta

Du behöver följande material: lykta, träspett, plastmuggar, dekorativa band. Om du vill kan du måla plastkopparna, sedan göra två hål på kanten och använda dem för att trä ett dekorativt band. Fäst kebabspett på lyktorna med lim, lägg sedan frigolitbollen i kopparna och sätt in kebabspettarna i dem. Du kan fylla korgen med godis, frukt eller andra dekorativa föremål.

Tinker varmluftsballonggåva

Gör en luftballong för födelsen av pappersmake

Om du gör en luftballong av pappersmake i present kan du också dekorera den med en krans. Klipp stjärnor från glitterpapper och bind dem runt ballongen. Du kan också måla ballongen i glada färger och spraya den med glitterspray. Du kan sedan packa små föremål i korgen. Choklad, hemmagjorda armband eller vänskapshängen, en if-bok eller helt enkelt ett kärleksfullt collage kommer säkert att överraska födelsedagsbarnet på ett positivt sätt.

Skapa magiska dekorationer för insidan och utsidan med luftballonger

Luftballong-papper mache-dekoration-färgglada

Dekorera miniluftballongen till ditt hjärta. Huset i din luftballongmodell kan ge ditt barn vatten. eller måla akrylfärger som du vill. Du är välkommen att experimentera och välja små föremål för dekorationen som förvandlar din självgjorda luftballong till en unik bit. Knappar i olika storlekar och gamla vykort eller kuvert ser bra ut på ballongen. Med denna dekoration lägger du till en touch av vintage till rummet.

trädgårdsdekoration-spets-rosett-varmluftsballong

Med samma teknik kan du också designa miniballonger gjorda av spetsar och använda dem för att trolla fram en bra dekoration inte bara för inomhus utan även för utomhusområdet. För att du ska kunna hänga din ballong på fönstret eller på ett träd måste du först knyta en tjock träpärla till ena änden av ett snöre. Gör sedan ett litet hål i mitten av varmluftsballongen och trä sladden inifrån. Pärlan förblir osynlig och används för förstärkning.

Gör en luftballong av en lampskärm som en gåva av pengar

anteckningsbok-dekoration-lykta-varmluftsballong

Om du vill ge en gåva av pengar krävs din kreativitet när det gäller förpackningar. Om ett kuvert är för enkelt och opersonligt för dig kan du göra en varmluftsballong av en enkel lampskärm och göra en attraktiv och individuell present av pengar. Till luftballongens korg kan du antingen använda en liten vävd korg eller vika en korg själv ur papper. Fäst 4 träspett i korgen och placera lampskärmen ovanpå.

lykta-dekoration-blomma-babyshower

Om du vill kan du dra spetten genom färgade sugrör och sedan fästa dem på en flik på korgen. Du kan fylla den färdiga korgen med färgglada bitar av papper och lägga ett gratulationskort med dina pengar i korgen. Du kan göra en krans för att dekorera ballongen. Klipp ut en tillräckligt lång sträng och gör flera flaggor av papper som du klistrar fast i strängen. Istället för flaggor kan du också använda olika maskeringsband. Fixera kransen på skärmen med tejp.

Tinker luftballong för födelse

frigolit-boll-present-födelse

Vad tycker du om denna söta luftballong? När ett litet väsen föds letar vi alltid efter en unik och kärleksfull presentidé. Kreativa förpackningar för presenten till förlossningen kan kanske vara en sådan varmluftsballong med en korg där du slår in blöjor, färgglada burpdukar, tvättdukar, bodys, strumpor eller prover av olika barnvårdsprodukter. För en robust korg som tål presentens vikt kan du använda en kartong som du lägger i locket för mer stabilitet. Dekorera varmluftsballongen och korgen efter behag. För dekorationen kan du välja en färgstark vimpelkedja, hjärtan, fjärilar, cirklar eller något annat motiv. Låt din fantasi springa iväg och designa ett inget tecken med orden ”Välkommen till världen” eller med barnets namn, vikt och höjd.

Istället för blöjkaka kan du göra korgen i den självgjorda luftballongen helt från blöja och hålla ihop den med ett brett tygstycke eller organza. De enskilda blöjorna kan antingen placeras vertikalt nära varandra eller rullas ihop. Lägg till finesser i denna unika korg med en blå eller rosa rosett. Du är välkommen att placera en söt gos i mitten av blöjkorgen. Denna kreativa present kommer säkert att bli en stor hit.

Tinker luftballonger för vackra, blommiga bordsdekorationer

bordsdekoration-ballong-blomma-rep

En original idé för bordsdekoration är att förvandla denna luftballong till ett bordshjärta. Oavsett om det gäller ett barns födelsedag, baby shower eller bröllop, är en blommig dekoration av färska blommor nästan nödvändig för de olika firandet. Det är upp till dig vilket material luftballongkorgen är gjord av. Du kan också välja en plastbehållare, glasvas eller masonburk och linda den med jutesladd.

Tinker luftballongdekoration för bröllopet

Luftballong som skapar bröllopsinstruktioner med blommor

Lägg en svampbit i korgen och lägg i en liten bukett blommor i olika färger. Beroende på tillfälle kan du dekorera lyktan med spetsar, blommor eller självbundna rosetter. Du kan också använda luftballongtemat för inbjudningskort, rumsdekorationer eller gästfavörer och skapa en motsvarande och långvarig dekoration för det speciella tillfället.

Gör en bröllopsgåva ballong själv: instruktioner och DIY idéer

Bröllopspresent ballongtinker med blommor att använda som bröllopsdekoration

Det finns knappast ett festligare tillfälle och en bättre anledning att fira än ett bröllop. Att fira början på ett gift liv tillsammans med vänner och familj är verkligen något speciellt, men det kan kosta mycket. Men pengar kan sparas här och där. Hemmagjorda bröllopsdekorationer ger rummet en personlig touch och hjälper till att hålla budgeten inom rimliga gränser.

Tinker en luftballong för bröllopet 

Varmluftsballong tinker bröllop bord dekoration idé

Om du vill uttrycka din kreativitet har du kommit till rätt ställe. För vi förklarar för dig hur du kan göra vackra bordsdekorationer själv med ballonger, silkespapper och blommor. Allt du behöver är rottingkorgar, säsongsblommor och ballonger. Alternativt kan du byta ut ballongerna mot papperslyktor. Så du kan ta med variation till bordet och även spara plats för tallrikar och glas.

Gör en luftballong: Dekoration för bröllopet med ballonger, lyktor och färska blommor

Gör bröllop för varmluftsballongdekoration själv med blommor

Den första hantverksidén är superenkel. Lägg en bit blommig skum i en korg eller i en vas och ordna ett färgstarkt blomsterarrangemang av säsongsblommor och doftande växter. Lägg fyra korvspett i blomskummet och fäst en lykta eller ballong på den. Dekorera lyktan eller ballongen med en tygkrans eller en krans av kartong.

Gör din egen varmluftsballong av silkespapper

Varmluftsballong bröllopsinstruktioner för ballonger gjorda av silkespapper

Du behöver inte nödvändigtvis göra varmluftsballonger av lyktor, du kan också göra dem själv av silkespapper. Ovanstående är steg-för-steg-instruktioner för att göra mjukpappersballonger. Denna dekoration är perfekt för vintage bröllop eller för bröllop i lantlig stil. Det sätter tonen för en charmig och lekfull bordsdekoration. Vårt tips: välj ton-i-ton silkespapper i pastellfärger.

Gör en 3D -luftballong av byggpapper

papper-muffinsform-varmluftsballong-tinker

På ett ögonblick kan du skapa vackra dekorationer för barnkammaren. Du kan låta dina barn delta i följande projekt, för att göra varmluftsballonger av papper är verkligen väldigt enkelt. Skapa först en mall för luftballongen. För att göra detta, vik ett papper på mitten. Lägg en tallrik med önskad storlek och rita en cirkel mitt i pausen. Måla också korgen på ballongen och klipp ut mallen. Ta färgat konstruktionspapper och vik det också i mitten. Lägg stencilen ovanpå och skär ballonger i olika färger.

Nu kan du bestämma vilken ordning färgerna ska ha. Det enklaste sättet att uppnå 3D -formen är att limma den halvt till hälften och fortsätta med det tills det färgade papperet är förbrukat. Pappersballongerna är en charmig och färgglad väggdekoration som pryder upp de vita väggarna och fascinerar ditt barn. Om du vill kan du utrusta luftballongen med en korg och hänga upp den i rummet. För en bottenlös korg behöver du en bred pappersremsa som du limer ihop som en ring och fäster på ballongen. Du kan också göra en attraktiv korg av pappersmuffinsfodral.

Skapa söta dekorationer till barnkammaren

papper-kartong-dekoration-dörr

Och här är en bra hantverksidé för en Luftballong av papper. Mallen du kan skriva ut den och använda den som en mall. Bilden är på två sidor som du behöver limma ihop. Instruktionerna är mycket enkla och inkluderar inte bara pappersballongen utan även korgen. Det är vävt av pappersremsor. Här är de fullständiga hantverksinstruktionerna.

Tinkerkort varmluftsballong med barn

Tinker luftballong gratulationskort på dagis

Denna enkla hantverksidé är lämplig för barn i alla åldrar, men skulle vara särskilt intressant för förskolebarn. Med gratis mall för utskrift att pyssla är ännu enklare.

Du behöver totalt fem av mallarna. Du kan antingen skriva ut mallen direkt på färgat papper du väljer, eller så kan du skriva ut det på vitt papper och sedan spåra det på färgat papper.

Vik varje ballongform på mitten längs den prickade linjen. Limma sedan ihop alla fem för att skapa en 3D -luftballong. Två strängar och en fyrkant som en korg kompletterar det hela perfekt.

Tinker mobil varmluftsballong

Mobil varmluftsballong tinker ur papper Instruktioner

Spädbarn älskar färgglada mobiler. Rörelsen främjar koncentrationsförmågan och de glada färgerna hjälper till att fokusera barnets uppmärksamhet. Vi erbjuder dig en DIY -idé för en mobil som nästan växer med barnet. Gör en mobil med ballonger av färgad kartong. Nedan hittar du steg-för-steg-instruktioner med vilka du kommer att kunna göra denna färgglada dekoration till barnrummet själv. Det är en perfekt tidsfördriv för blivande mödrar på kalla vinterdagar.

Gör en mobil varmluftsballong av byggpapper: Instruktioner

Gör en mobil varmluftsballong av papper Instruktioner steg för steg

Gör en luftballong: anordna en fest för det nyfödda barnet

Hur man gör en luftballong för förlossning Instruktioner av papper

Blöjkaka med luftballong: gör-det-själv-instruktioner

Blöjkaka varmluftsballong instruktioner för att göra en present till förlossningen

Tinker en luftballong för förlossningen

Gör idéer själv varmluftsballong för födelse gjord av pappersmake

Gör ett ballongnät själv: Instruktioner för mini -luftballonger

Gör ballongnät själv Instruktioner för ballongdekoration

Att göra en korg för en luftballong: DIY -idé med silkespapper och rep

Korg för varmluftsballongtinker idé för födelsedagspresent

Gör en korg för en luftballong: steg för steg instruktioner 

Gör en korg för en luftballong Instruktioner med engångskoppar och rep

Gör en mini -luftballong och ge den till en födelsedag

Mini luftballong miniatyr gör dig själv instruktioner

Gör varmluftsballongdräkt av hushållsartiklar

Luftballongdräkt gör idéer för Mardi Gras och Mardi Gras

Luftballong för födelse: hantverksidé 

Varmluftsballong födelse gåva pyssel idéer

Gör en luftballong: anordna en fest för blivande föräldrar

Gör en baby party varmluftsballong för födseln själv

Att göra en blöjtårta med en luftballong: instruktioner

Blöjkaka varmluftsballong instruktioner steg för steg Baby gåva idéer att göra själv

Gör blöjkaka själv med en luftballong

Blöjkaka varmluftsballong instruktioner gåva idé för förlossningen