Renovera ett gammalt hus – Robert Young skapar ett riktigt drömhem

hus-renovera-klivstenar-trädgård-vacker-design-frisk-luft-idéer

Designidéer för Renovera hus av Robert Young har lett till skapandet av detta moderna hus på landet. Detta imponerar med sin exteriör och inredning.

Renovera ett gammalt hus och inreda det på ett modernt sätt

hus öppet koncept spegel rymlig ljus ren

Huset ligger i East Hampton, New York, USA. 2008 beslutade designern att renovera huset. Han vill förbättra byggnadens dåliga exteriör och ge byggnaden ett nytt modernt utseende. Den där Renovera hus Det visade sig inte vara någon lätt uppgift eftersom rost och dålig kvalitet på den ursprungliga konstruktionen kan leda till alldeles för höga kostnader för restaurering. Åtminstone började han renoveringsarbetet. Den grundläggande strukturen gjorde processen enklare eftersom den erbjuder stora rum och mycket utrymme. Huset har också rum. Byggnaden är omgiven av skog, vatten och natur – ett paradis. Det nya utseendet skapar en säker attraktion och förvandlar den gamla byggnaden till ett drömhem. Den perfekta platsen där du kan dra dig tillbaka i lugn och ro och njuta av tystnaden.

Att renovera huset bygger på ett öppet koncept

hus-renovera-noggrant-plan-kök-vardagsrum-matsal

Den där Renovera hus inkluderar en förlängning av kök och vardagsrum. Designer har lagt till en veranda. Det öppna begreppet restaurering är uppenbart överallt. Köket, matplatsen och vardagsrummen är alla i ett rum, vilket gör det bekvämt och särskilt inbjudande. Varje familjemedlem kan ägna sig åt sin favoritaktivitet, och de är alla tillsammans. Nya fönster ger en optimal utsikt över naturen. Hela mängden glas och yttre material – cement och ceder, som är en del av det inre, slår samman gränsen mellan insidan och utsidan. Designer värderar kontrasterande element som ljust trä och svärtat stål. Detta gör att huset ser ännu vackrare och modernare ut. Både den yttre designen och den inre beslag är anmärkningsvärda. Ett bra jobb! Designers använde den gamla konstruktionen som grund istället för att riva den och bygga ett nytt hus.

inredning design deco flaskor bord lounge soffa

hem soffa stolar bekväm dekoration original design

hus renovera vedspisflaskor grå färger

hus kök område elegant elegant inredning

hus trappor första andra våningen ljusa moderna

deco figurer sovrum trädgård damm skog utsikt

stort badrum badkar handfat träplattor grå

husidéer två våningar buskar glasruta natur

idéer renovera träskogen återställer miljön igen

tips renovera plan skiss designer arbete renovering

tips renovera plan design idéer förslag restaurering

renovera hus dela utrymme robert unga idéer

hus east hampton new york usa idéer

hus kostar dyrt byggande gammalt ny restaurering

hus designer idéer hjälp tips rober unga