Villa design i Indien med en naturlig och färgglad design

villa design terrass trädgård utomhus säng modern

Detta lantliga hus ligger i Indien, och närmare bestämt i Raigad. Det indiska företaget Krishnan + Parvez + Architects ansvarar för designen. Detta Villa design är den perfekta reträtten om du vill tillbringa helgen i en lugn, naturskön miljö. Det moderna huset är designat i minimalistisk stil, men får fortfarande många färgglada accenter, vilket är typiskt för indisk kultur.

Villedesign i det rymliga vardagsrummet

vardagsrum sten golv trappor brun soffa soffbord villa

Villadesignen består också av stora rum, som kännetecknas av natursten och stora fönster. Det senare ger inte bara inredningen mycket ljus, utan ger det också mycket frisk, lantlig luft. Eftersom fastigheten i sig inte är särskilt stor, användes varje ledigt utrymme med en öppning till huset för att skapa en terrass.

Villa design i sovrummet med gula accenter

sovrum gula sängkläder stolar röd modern matta design

Huset är uppdelat i två våningar. I det första finns vardagsrummet, köket, matsalen, ett förråd och två rum. De privata sovrummen är igen på andra våningen. För villadesignen i sovrummen sattes dekorativa paneler med orientaliska mönster upp. Dessa ger intressanta och lugnande ljuseffekter. För att få in naturen i huset användes naturmaterial för villadesignen. Detta inkluderar tegel, kalkgips och cementmosaik gjord på plats. Särskilt den bruna stenen ger rummen ett naturligt utseende.

Sovrumsdesign av villan i orange

sovrum design säng kudde orange vägg bild

Ett golv av äkta sten valdes för vardagsdesignens villadesign. Detta passar också perfekt med den varma, bruna väggfärgen. Denna kombination är möjlig tack vare de stora fönstren och väggen av ljusa tegelstenar, vilket undviker en mörk, obekväm atmosfär. Färgglada dekorativa kuddar och bilder fungerar som ett tillägg för att skapa en glad atmosfär. Det är också särskilt effektivt att vardagsrummet består av två nivåer. Stegen som förbinder dessa två nivåer fungerar också bekvämt som en bas för soffan. Detta innebär att ett annars ”dött” område används i praktiken.

Designidé med paneler istället för fönster

design idé sovrum villa panel säng fåtölj pall

För sovrums villadesign användes trä som golv istället för sten. Återigen tillåter överflödet av ljus att använda mörka färger. Sängstommen i trä passar perfekt till parketten och lyfts underbart av en ljus och varm apelsin för kuddar och överkast. Ramen erbjuder också möjligheten att skapa en himmelssäng med en baldakin. Den effektiva väggdesignen bakom sängen är också glad. Detta består av indiska motiv, inklusive en elefant som en av Indiens symboler. Panelerna är fixerade i mitten av taket och golvet och kan öppnas eller stängas genom att vrida om sin egen axel om det behövs. Beroende på solens position skapar detta stora ljuseffekter i rummet. Samtidigt är det möjligt att gå in på en liten balkong, vilket i sin tur ger en fantastisk utsikt över den naturliga omgivningen.

Design av trä i sovrummen

sovrum matta parkett trä säng skrivbord design villa

Sammantaget, som vi tror, ​​är denna villa design perfekt för avkoppling på helgen, men också för en permanent vistelse. I valet av färger och material, som alla skapar en underbar atmosfär, betonar det husets läge mitt i naturen. Därför garanterar den fullständig avkoppling hela tiden, både inomhus och utomhus. I det följande har vi tillhandahållit fler bilder på villadesignen för dig. låt dig inspireras!

Paneler skapar ljuseffekter

villa design paneler sovrum ljus effekt fönster

Mysig badrumsdesign med mycket ljus

badrumsdesign parkett badmatta konsol handfat spegelstol

Villans andra våning

villa design andra våningen sittgrupp solstol vägg tegel

Villa design med balkong på andra våningen

interiör villa balkong vardagsrum sittgrupp fönster trädgård

Andra badrumsdesign med stenplattor

badrumsdesign villa stenplattor konsol modern bänk trä

Stenplattans design ser väldigt bra ut

villa semester sten fönster design kasta kuddar färgglada

Villan design från utsidan – entrén

villa design uppfart exteriör tegel grind växt

Villa design gjord av vackert tegel

villa design india utomhus ingång garage vägg tegel

Villan på natten

husdesign natt utomhusbelysning trädgårdsväxter

En design av Krishnan + Parvez + arkitekter.