Vita möbler och teak – modernt drömhem i Brasilien

vita möbler och teak dröm hem pool schäslong brazil

En ung familj kan ha lyckligare ägare till detta drömhem vita möbler och teak namn, som ligger nära Bon Sao Paolo i Brasilien. För utformningen av huset anlitade familjen Studio Arthur Casas, vars uppgift det var att utveckla ett hus på en mycket brant och nästan 1000 kvadratmeter stor tomt. Detta stora område gjorde det möjligt för teamet att ställa in huset med vita möbler och teak så att det knappt syns från gatan och perfekt integritet säkerställs utan att bygga höga och trånga väggar.

Vita möbler och teak på tegel- och träfasaden

vita möbler och fasadklinker i teak sten trägrå trädgårdspergola

En attraktiv konstruktionsmetod valdes för att kompensera för den branta sluttningen. Huset med vita möbler och teak delades enkelt upp i flera nivåer. Två av dem ligger på nedre våningen, som används för det offentliga vardagsrummet, medan de andra i sin tur ligger på andra våningen, där de privata rummen också ligger.

Hus med vita möbler och teak i sidovy

vita möbler och teak sluttning arkitektur hus fasad

Husets nedre våning, med vita möbler och teak, har ett område speciellt för familjen, medan det andra kan användas för gäster. Detta rum och vardagsrummet har alla en stor terrass med tak i form av en modern pergola, samt en underbar utsikt över landskapet.

Entré med fasad av teak

vita möbler teak buskar vintergröna entré garage graeser

Husets andra våning med vita möbler och teak ligger på samma nivå som gatan. Denna del av huset pryds av elegant brasiliansk teak, som bland annat finns i parketten och i persiennerna. Sovrummet är huvudsakligen gjord i vit färg. Den krämfärgade mattan fungerar också som en subtil accent.

Vitt kök

vita möbler teak kök modern minimalistisk stål accenter stolar räknare

Vitt är en färg som ofta har valts för design av hemmet med vita möbler och teak. Köket pryds av moderna skåp och en köksö i vitt. Vitt valdes också för väggarna, liksom möbler som soffan i familjen och gästområden.

Vit köksö

vita möbler teak kök ö eleganta kök design gas spis skåp

Denna ljusa design av vita möbler och teak balanseras av mörkare dekorationer och tillbehör, samt ett trägolv och en fasad av tegel och grått trä. Utanför finns också en attraktiv pool med ett rymligt poolområde som erbjuder gott om plats för solstolar.

Vardagsrumsdel med en vit soffa

vita möbler teak vardagsrum öppen spis kök ränder matta pall läder

Trä kombinerat med en vit soffa

vita möbler teak vardagsrum terrass tak trä pergola

Väggar i vitt

vita möbler teak grå soffa matta tv soffbord pall

Vita möbler och teakterrass med pergolatak

vita möbler teak gäster vardagsrum terrass parkett pergola

vita möbler teakgardiner väggdekoration gräddmatta beige fåtölj

vita möbler teak pool trägolv schäslong utsikt

vita möbler teak panorama sao paolo brasilien landskap hus design

vita möbler och teak uteplats design trädgård gräsmatta idé enkel

Design av Studio Arthur Casas.