Vittrade stålplattor skapar den unika fasaden på Miner Road House i Kalifornien

vittrade stålplattor veranda sittplats lounge stol trädgård

I dagens inlägg skulle vi presentera dig för det samtida Miner Road House i Orinda, Kalifornien, där arkitekterna på Faulkner Architects stolt förmedlar tron ​​att vittrat stål nästan är det nya träet. Enfamiljshusets fasad var gjord av detta trendiga material. När det gäller siluett skiljer sig Miner Road House knappast från andra moderna byggnader. Vittrade stålplåtar utgör sin okonventionella fasad.

bygga gruvarbetare väg vittrade stålplattor som omger skogen

Vittrade stålpaneler klädde hela byggnaden och ger huset en industriell touch. Enfamiljshuset med sin industriella karaktär skapar en kontrast till dess egendom i norra Kalifornien. Vittrade stålplåtar är ingalunda den enda höjdpunkten i denna familjebostad. Den anmärkningsvärda kombinationen av vittrade stålpaneler, massiva glasrutor, obehandlat trä och råbetong ger det kaliforniska huset sitt unika utseende.

glas framifrån träd ek solstol stål

Miner Road Haus ägs av ett par med två söner. Du har bott i Oakland i 17 år och letade efter mer plats för dina avkommor. Huset i sitt nuvarande utseende byggdes där det tidigare huset var. Med hänsyn till husägarnas fantasi och platsens potential, designade arkitekten Greg Faulkner det unika Miner Road House i samarbete med landskapsarkitekterna Thuilot Associates och inredningsarkitekterna från DZINE Concept.

vardagsrum gruvarbetare väg hus fåtölj c

Det omgivande skogslandskapet fungerar som en inspirationskälla för inredningen. Interiören är klädd med vita ekskivor. En betong skorsten har kvarhållits från den tidigare byggnaden på denna fastighet, vilket skapar komfort i rummet. Fyra meter höga glasfönster i vardagsrummet erbjuder hisnande vacker utsikt över de intilliggande ekarna och förbinder interiören med skogslandskapet. Det är just denna interaktion mellan huset och den omgivande naturen som får huset att se ut som en vittrad stålskulptur som råkar vara ett bebodt hem. De fascinerande bilderna som öppnas för dig genom de stora fönstren talar för tillhörighet. Miner Road House hör bara till på den här fastigheten och ser ut som att den alltid har funnits där.

hörn sittplatser piano träpanel fönster bänk parkettgolv

Det ljusa huset med sin fascinerande fasad och moderna närvaro är ett mästerligt uttryck för arkitekternas tydliga visioner från Faulkner Architects.

betongglas front naturligt bord mezzanine stålplattor

vardagsrum soffa soffbord sittplatser glas fram hög natur

matlagning pentry kök ö utsikt fönster ek

träpanel trappor entresol vardagsrum

mezzanin golv ek träpanel arbetsyta glasfront

trappa träpanel golv studie

gruvarbetare väg hus orinda trägolv vittrade stålplåtar

miner road faulkner arkitekter vittrade stålpaneler trä

vittrade stålplåtar entré innergård glasdörr

skogsmark vittrade stålplåtar glasbetong

* ett projekt av Faulkner arkitekter