Kasvovalkaisuvoiteet: 5 parasta tuotemerkkiä ja DIY -valkaisuvoideideat

Kasvojen valkaisusta on tullut yksi yleisimmistä ihonhoitotoimenpiteistä monille ihmisille. Kuitenkin se, mikä on muuttunut aikojen kuluessa, on tapa, jolla se tehdään. Paljon ennen kuin kosmetiikka pääsi kauneusareenalle, ihmiset ovat luottaneet keittiön luonnollisiin ainesosiin, kuten tomaattiin, hunajaan, sitruunaan jne. – jotka kaikki on rikastettu luonnollisilla ihon valkaisuominaisuuksilla. Ajan myötä kaikki nämä ominaisuudet on yhdistetty yhteen pulloon ja myyty käyttövalmiina kosmeettisina tuotteina. Mutta ennen kuin kerromme sinulle erilaisista valkaisuaineista, katso joitain ikääntyneitä kotivalkaisuaineita.

1. sitruunauute:

ei ole mitään muutamaa tippaa sitruunaa kasvoillesi. Sitruunan hapan ominaisuus auttaa poistamaan kaiken lian iholta ja kiristä huokoset.

 • Ota kaksi tippaa sitruunan puristusta ja lisää kolme tippaa vettä siihen. Sekoita hyvin ja levitä puhtaille ja kuiville kasvoille.
 • Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia ja varmista, ettet altista ihoasi auringolle sinä päivänä.

Tee tämä noin kaksi viikkoa ja huomaat välittömiä tuloksia.

2. Tomaattimehu:

seuraava helpoin ainesosa, joka on aina saatavilla keittiössäsi, on tomaatit. Tomaattimehu auttaa tasapainottamaan ihon pH -arvoa ja kiristä huokosia. Se hoitaa myös auringonpolttamia ja voi tehokkaasti vähentää ärsytystä ja parantaa aknen.

 • Lisää noin 4 lusikkaan tomaattimehua, lusikka hunajaa ja sekoita hyvin.
 • Levitä huolellisesti kasvoille ja kaulalle ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia.
 • Pese viileällä vedellä ja toista tämä joka toinen päivä.

Voit myös lisätä juustoa mehua hunajan sijasta. Juustossa on proteiineja ja se rikastuttaa ihoasi.

Valkaisu voidaan tehdä milloin tahansa, milloin tahansa, kun sinulla on aikaa noin 20 minuuttia. Useimmat niistä ovat melkein aina turvallisia, ellet ole allerginen jollekin ainesosalle. Muista aina puhdas ja kuiva iho ennen kuin käytät niitä ja pese ne viileällä vedellä. Kuivaa iho ja huomaat tuloksia alle kolmen viikon kuluttua.

Valkaisuaineiden pääohjelma on kirkastaa ihon sävyä ja antaa sille houkutteleva kirkkaus. Ihon rakenne pysyy vakiona, mutta iho muuttuu oikeudenmukaisemmaksi. Ihon valkaisulla voi olla joitain sivuvaikutuksia, mutta sen voi välttää valitsemalla laadukkaimmat valkaisutuotteet. Ihon vaalentamiseen liittyvät hoidot ovat kalliita, eikä kaikilla meillä ole siihen varaa, joten ihonvalkaisutuotteet ovat kohtuuhintaisia. Ihon valkaisussa on joitain riskejä, koska se voi johtaa akneen ja muihin ihoinfektioihin. Kuitenkin jotkut niistä on muotoiltu parhaista tuotteista tarjoamaan sinulle vain positiivisia tuloksia.

Tässä on kaksi tärkeintä voideesi kaavaa.

Hydrokinonia käytetään ihon vaalentamiseen; sitä käytetään myös raaka -aineena valkaisuvoiteiden valmistuksessa. Hydrokinonivoiteita käytetään enimmäkseen saloissa ihon valkaisuun.

Kojiinihappo vähentää melaniinin tuotantoa ihon syvissä kerroksissa, mikä johtaa vaaleaan ihoon. Sen jatkuva käyttö voi johtaa ihosyöpään, koska ihon luonnollinen olemus muuttuu sisältäpäin.

Parhaan valkaisuvoiteen valitseminen:

Parhaan valkaisuvoiteen valitseminen on joskus haastavaa. Näitä tuotteita on monenlaisia, ja niiden välillä on usein vaikea valita. Eri tuotemerkit ehdottavat eri käyttötarkoituksia ja se saattaa olla hämmentävää. Tämän välttämiseksi valkaisuaineet voidaan valita ihotyyppien perusteella. Yrttivalkaisuaine sopii kaikille ihotyypeille, mutta laadukkaat valkaisuaineet on valittava.

De-tan kasvojen nähdään sopivan lähinnä rasvaiselle iholle. Näille ihotyypeille käytettävä rusketusvoide auttaa vähentämään melaniinia ja tuo näin esiin nopeita tuloksia.

Timantti kasvohoito on eräänlainen kasvojen valkaisuaine, joka on tarkoitettu erityistilaisuuksiin. Niistä on apua myös kuivalle ja rasvaiselle iholle. Asiantuntijat käyttävät tyypillisesti hienojakoista hierontavoidetta, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä ja häivyttämään aknen, jolloin iho on kirkas. Onko festivaali tai tilaisuus tulossa? Älä hätäile! Timanttinen kasvovalkaisu voi olla pelastajasi.

Uusin valkaisuaine on aromaterapia. Tämä on enemmän terapiaa, jolla on kyky tunkeutua ihon sisään analysoimalla ihotyyppisi ja tuoden näin esiin öljyyhdistelmiä, joita käytetään perusöljyn kanssa. Tuloksena on kiiltävä ja hehkuva iho!

Valkaisuaine kotona:

 • Toinen turvallisin vaihtoehto voisi olla valkaisu kotona. Näin se yleensä tehdään.
 • Levitä esivalkaisuvoidetta iholle.
 • Sekoita 1 rkl kermaa ja 1 tl aktivaattoria perusteellisesti.
 • Levitä seos lastalla tai harjalla.
 • Älä käytä valkaisuainetta silmien ympärillä.
 • Älä pidä valkaisuainetta päällä yli 15 minuuttia.
 • Lievä ärsytys on normaalia valkaisun aikana, mutta jos ärsytys jatkuu, huuhtelee pois.
 • Pese kylmällä vedellä ja kuivaa.
 • Levitä valkaisun jälkeistä kermaa ja hiero kevyesti, kunnes se on täysin imeytynyt.

5 Tehokasta kasvovalkaisuvoidetta saatavilla Intiassa:

Ymmärrämme, että voi olla melko vaikeaa valita oikeanlainen kasvovalkaisuaine. Joten ajattelimme rajata joitakin parhaita saatavilla olevia valkaisuvoiteita. Katso.

1. Jolen Creme Bleach:

OSTA TÄSTÄ

Tämä on luultavasti yksi markkinoiden vanhimmista. Jolen Crème Bleach; se toimii muutamassa minuutissa ja antaa näkyvästi oikeudenmukaisen ja kauniin ihon. Lisäksi se ei jätä ihoa kuivaksi. Sen tiedetään myös vaalentavan ihoa, poistavan ei -toivotut karvat kasvoiltasi. Jolen crème -valkaisuaine on varmasti terve tapa reiluuteen. Tuotteen hinta on 230 INR 250 grammaa kohden ja sen luokitus on 4 5 tähteä.

 • Plussat: Se sisältää E -vitamiinia, jonka tiedetään nuorentavan ihoa eikä sisällä ammoniakkia, mikä antaa sinulle hyvän käyttökokemuksen.
 • Haittoja: Varo allergisia ja polttavia tunteita iholla. Niille teistä, joilla on erittäin herkkä iho, tämä ei ehkä ole sinulle.

2. VLCC Insta Glow Herbal Bleach:

OSTA TÄSTÄ

VLCC Insta Glow Herbal Bleach on upea yrttipohjainen tuote, joka kirkastaa kasvojen karvoja ja vähentää tummia täpliä vahingoittamatta ihoa kuten kemialliset tuotteet. Yrttivalkaisuaine ei aiheuta ärsytystä sen yrttiuutteiden, kurkun, merilevän ja tomaatin, ansiosta. Kaikki nämä tarjoavat välttämättömiä ravintoaineita ihollesi, jolloin se näyttää täynnä elämää. Paketin hinta on 56 INR 59 grammaa kohden ja käyttäjäarvio 4,3 viidellä tähdellä.

 • Plussat: Se on erittäin hyvä valinta kaikille, joilla on herkkä iho. Se väittää myös vähentävänsä kasvojen ärsytystä, joka saattaa johtua aiemmin käytetyistä tuotteista.
 • Haittoja: Määrä saattaa olla liian pieni hintaan ja hehku he lupaavat, ei kestä kovin pitkään.

3. Oxy Crème Bleach:

OSTA TÄSTÄ

Yksi suosituimmista valkaisuvoidemerkeistä on Oxy Crème Bleach, joka tuo korkeaa laatua. Tuote sopii myös kaikkein herkimmille ihotyypeille ja tekee ihosta kevyemmän ja kirkkaamman sekä antaa sille syvää ravintoa. Se tuo aktiivista happea ja imeytyy iholle, jolloin iho on tahraton ja akneton. Tuote on hinnoiteltu 80 INR 27 grammaa kohden ja sen luokitus on 5,2 tähteä. 27 gramman pakkausta voidaan käyttää noin 3 kertaa, ja sen mukana tulee spaatteli, kermavalkaisuaine, jauheaktivaattori, valkaisun jälkeinen seerumi ja käyttöohje.

 • Plussat: Se ei sisällä ammoniakkia ja näet välittömästi sävytetyn ja tasaisen näköisen ihon.
 • Haittoja: Tuote ei ole niin helposti saatavilla.

4. Fem Gold Creme Bleach:

OSTA TÄSTÄ

Fem Gold Bleach Creme on tarjonnut intialaisten naisten tarpeita jo vuosikymmenien ajan. Se sisältää luonnollisia ainesosia, jotka vaikuttavat nopeasti ihoon, jättäen sen oikeudenmukaisemmaksi ja pehmeämmäksi. Se ei myöskään sisällä ammoniakkia, joten se on turvallinen ja sileä iholla. Tuote ei ärsytä ihoa eikä aiheuta pistelyä. Tuote väittää olevansa aitoa kultaa, ja monet käyttäjät ovat todistaneet sen merkittävät tulokset. Se on hinnoiteltu 33 INR 8 grammaa kohden ja sen käyttäjien tyytyväisyys on 3,7 viidellä tähdellä.

 • Plussat: Se ei sisällä lisättyä ammoniakkia ja sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka antavat ihollesi loistaa ja säteillä. Se poistaa kuolleet solut ja estää pigmenttisolujen kasvun, jolloin saat vaaleamman sävyn ihollesi.
 • Haittoja: Testaa tuote iholla ja tarkista, sopiiko se ihollesi. Se ei ehkä ole liian sileä kaikille ihotyypeille.

5. Olivia Herbal Bleach:

OSTA TÄSTÄ

Olivia Herbal Bleaching Cream on yksi miellyttävä tuote naisille, joilla on hienovarainen iho; tämä antaa oikeudenmukaisen ja säteilevän ihon luonnollisilla yrteillään eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Tuotetta käytetään myös kasvoille, käsille ja vartalolle. Sen hinta on 240 INR 270 grammaa kohden ja käyttäjäarvio on 4,5 viidestä tähdestä.

 • Plussat: Tuote on kasviperäinen ja voi tasoittaa ihon värin. Se sopii myös kaikille ihotyypeille.
 • Haittoja: Se voi joskus aiheuttaa voimakkaan kemiallisen vaikutuksen, mutta käyttäjät ovat väittäneet, että tällä vaikutuksella ei ole haitallisia vaikutuksia iholle pitkällä aikavälillä. Sitä ei myöskään ole helposti saatavilla kaikkialla.

Luonnolliset ja kotitekoiset valkaisuvoiteet:

Kasvojen valkaisu antaa kirkkaan ilmeen; myymälästä tuotujen tuotteiden lopputuloksena on jonkinlainen vaikutus ihoon. Luonnolliset ja kotitekoiset tuotteet eivät aiheuta sivuvaikutuksia ja ovat turvallisia käyttää. Ja “tee se itse” -tehtävä on myös varsin mielenkiintoinen.

1. Kaurahiutaleiden ja oliiviöljyn luonnollinen valkaisutahna: Kuntofriikille askeleen tulla kauniimmaksi on vain haukkua. Yksinkertaisia ​​vaiheita voitaisiin parantaa levottoman kauneuden parantamiseksi.

 • Ota 2 rkl kaurapuuroa, oliiviöljyä ja jogurttia yhtä suurina määrinä. (1 rkl)
 • Sekoita ainekset tahnaksi.
 • Purista noin kaksi tippaa sitruunamehua ja levitä kasvoille.
 • Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele sitten kylmällä vedellä.
 • Taputtele kuivaa ihoa, levitä kosteusvoidetta ja koe joustavuus.

2. Maitovoide ja sitruunamehu: Tämä on helpoin ja tehokkain kasvojen valkaisunaamio kirkkaamman ihon saamiseksi. Maidolla on luonnollinen puhdistusominaisuus ja sitruunan hapan luonne voi poistaa epäpuhtaudet iholta. Näin voit valmistaa niistä kasvojen valkaisuaineen.

 • 2 rkl tuoretta maitokermaa, muutama tippa sitruunamehua ja ripaus kurkumajauhetta.
 • Sekoita ainekset hyvin, kunnes siitä tulee tasainen tahna.
 • Hiero tahna kasvoille sormillasi.
 • Anna sen kuivua 10 minuuttia ja pese sitten kasvot haalealla vedellä.
 • Toista tämä muutaman päivän ajan tasaisemman ihon saavuttamiseksi.

Kasvovalkaisun sivuvaikutukset:

 • On normaalia saada lievää ärsytystä valkaisun aikana, mutta jos se jatkuu pitkään, pese valkaisuaine pois.
 • Tummanharmaa täplä voi ilmestyä, kun valkaisuainetta käytetään jatkuvasti. Akne, jos sitä ei käsitellä oikein, voi kurkistaa ulos valkaisuvoimien käytön jälkeen.
 • Valkaisuaineen pitkäaikainen käyttö voi johtaa ihosyöpään. Joillakin ihotyypeillä on taipumus ohentua valkaisuaineiden jatkuvan käytön vuoksi.
 • Sen jatkuva käyttö voi johtaa neurologisiin ja munuaisvaurioihin, koska siinä käytetään paljon elohopeaa.
 • Se voi myös lisätä ruokahalua ja painonnousua. Valkaisu mahdollistaa myös rasvan kertymisen kasvoille, rintaan, yläselkään ja vatsaan.

Lisävinkkejä: tee ja älä tee

Vaikka voit aina käyttää kaupungin parhaita saatavilla olevia voiteita, on silti muutamia vinkkejä, jotka sinun on muistettava ja pidettävä mielessä ennen kuin aloitat niiden käytön. Katso.

 • Puhdista kasvot ennen valkaisuvoiteen levittämistä.
 • Tarkista ensin, onko voide yhteensopiva ihon kanssa.
 • Älä käytä liikaa valkaisuainetta äläkä lopeta sen käyttöä silloin tällöin.
 • Tarkista laastari ennen käyttöä.
 • Älä pese valkaistua aluetta lämpimällä vedellä vähintään 8 tunnin ajan.
 • Älä altista auringolle päivän ajan valkaisun jälkeen.
 • Muista käyttää aurinkovoiteita valkaisun jälkeen.
 • Käytä muovi- tai lasikulhoa metallikulhon sijaan, koska se saattaa reagoida.
 • On suositeltavaa käyttää valkaisuainetta yöllä.
 • Älä levitä valkaisuainetta avoimille haavoille.

Ihon valkaisu tai vaalentaminen on kiehtova asia nuorten keskuudessa ja kauneustietoisten ihmisten keskuudessa. Valkaisuaineiden riskien ja sivuvaikutusten lisäksi sitä ovat käyttäneet nuoret. Asianmukainen hoito valkaisun jälkeen voi vähentää sivuvaikutuksia. Ihon valkaisu voi tehdä siitä houkuttelevan ja kauniin. Joten miksi ei saada kirkasta ja reilua ihoa.