15 Green Jeans -kuvia ja -ideoita naisille ja miehille

Farkut ovat eri sävyisiä ja yleisimpiä ovat sininen ja musta. Mutta muut sävyt tarjoavat sinulle myös erilaisia ​​vaihtoehtoja. Vihreä farkku on täydellinen pari kokoelmassasi, koska se on trendikäs ja muodikas. Hanki seuraava parisi vihreitä farkkuja ja näe tyylisuhde nousevan.

Parhaat tyylikkäät miesten ja naisten vihreät farkut:

Löydämme täältä mainitut 15 parasta miesten ja naisten vihreää farkkua Intiassa.

1. Slim fit -vihreät farkut:

Slim fit -vihreät farkut

Tämä on hyvä pari ostaa, jos haluat vihreät farkut. Farkku on valmistettu pehmeästä materiaalista ja se istuu hyvin vartalolle. Päätä se värikkäillä ja painetuilla asuilla. Jos huolehdit säännöllisesti terveydestäsi ja sinulla on hyvä hoikka vartalo, kokeile näitä farkkuja milloin tahansa saadaksesi huomiota. Tämä tyyppi suosii enimmäkseen hoikkaita naisia.

2. Pyöräilijän vihreät farkut:

Biker vihreät farkut

Tämä miesten biker -tyylinen vihreä farkku on paras taskuilla sivuilla. Lastityylinen farkku sopii hyvin mihin tahansa istuvuuteen. Taitettu pää näyttää tyylikkäältä ja viileältä. Tämä tyyli sopii pojille ja pojille, jotka haluavat pyöräillä milloin tahansa. Ylioppilaaksi menevät nuoret rakastavat kokeilla tätä mallia.

3. Armeijan vihreät farkut:

Armeijan vihreät farkut

Yksi klassisimmista vihreistä on armeijan vihreä tai oliivinvihreä. Nämä miesten farkut ovat klassinen pari, jossa on suora leikkaus. Farkut näyttävät riittävän muodollisilta, jotta niitä voidaan käyttää sekä toimisto- että rentoina. Mukava kokoelma mihin tahansa ylävartalon asuun, tämä on myös hyvä kenkäpari.

4. Ultra Skinny Green -farkut:

Ultra Skinny Green -farkut

Naiset rakastavat laihaa tavaraa, joten tämä erittäin laiha naisten vihreä farkku olisi paras veto. Voit valita vihreän alueen, mutta tämä viileän näköinen vaaleanvihreä sävy on paras. Yhdistä se valkoiseen ja käännät päät. Ne tytöt, jotka haluavat tehdä rento retkiä ystävien kanssa, hankkivat tämän vihreiden farkkujen mallin naisille nauttimaan hetkistäsi.

5. Korkeavyötäröiset vihreät farkut:

Korkeavyötäröiset vihreät farkut

Hanki tämä ihana korkeavyötäröinen vihreä farkku suosikkisi crop topin kanssa. Tämä vihreä farkku on laiha ja saa vartalon näyttämään ohuelta. Crop -topin tulisi olla löysä, jotta se sopisi tämän korkeavyötäröisen farkun kanssa. Ne tytöt, jotka haluavat tehdä vaikutuksen ja kiinnittää ihmisten huomion, voivat käyttää tätä tyyliä näissä farkkuissa, tämä on mukava kokoelma housujen housujen joukossa.

6. Mintunvihreät farkut:

Mintunvihreät farkut

Ole lempeä ja tyylikäs tässä mintunvihreässä farkussa, joka on nilkan pituinen. Väri sopii kesäksi ja näyttää siistiltä. Farkku on tehty käytettäväksi nilkkoihin asti, ja tämä on viimeisin trendi. Tämä mukavuus säännölliseen käyttöön tai voit käyttää niitä vaelluksen tai rannalla kävelyretken aikana. Kokeile tätä valokuvallesi napsauttamalla ystäviesi kanssa.

7. Miesten Slim fit -vihreät farkut:

Miesten Slim fit -vihreät farkut

Miesten vaatteet voivat olla pelottavia. Tämä hoikka vihreä farkku sopii täydellisesti niille, jotka haluavat housun. Farkku on leikattu täydelliseksi ja saa figuurin laihaksi. Fitness -ystäville sopii mukavasti tämä tyylikäs slim fit -farkut, vihreä on pehmeän värinen kuvio.

8. Pullon vihreät farkut:

Pullon vihreät farkut

Klassinen vihreä väri on pullo vihreä. Joten aivan oikein pullon farkut ovat palanneet tyylikkäästi. Tämä miesten ja naisten farkut ovat eniten rakastettuja ja kuluneita. Tässä on vähän tummanvihreää värityyliä, joten voit käyttää mitä tahansa ylä- tai rento paitaa näiden farkkujen kanssa.

9. Vaaleanvihreät farkut:

Vaaleanvihreät farkut

Miehet voivat valita kaikista vihreistä sävyistä. Tämä erityisesti vaaleanvihreä miesten farkut ovat lähes harmahtavia. Sävy on täydellinen miehille ja saa farkut näyttämään karuilta. Kokeile tätä rentoa tapaamista ystäviesi kanssa tai retkiä, leikkiä jne. Varten. Kokeile myös lenkkarit mukavuuden vuoksi.

10. Haalistuneet vihreät farkut:

Haalistuneet vihreät farkut

Toinen klassinen farkutyyli on haalistunut ulkonäkö. Tämä ilme on farkkujen väri haalistunut joillakin alueilla, yleensä reisissä. Tämä haalistunut vihreä farkku on upea ja voidaan lisätä farkkukokoelmaan. Tämä on farkkujen apina -pesukuvio, se antaa myös hyviä arvosteluja katsojillesi.

11. Baggy Green -farkut:

Baggy Green -farkut

Miehet ja naiset pitävät mieluummin rahtityylisiä puseroita. Tämä mahtava naisten vihreä farkku on viileä ympäri vuoden. Se on tilava ja siinä on useita taskuja. Se sopii hyvin tankkien kanssa.

12. Ahdistuneet vihreät farkut:

Ahdistuneet vihreät farkut

Voit hankkia itsellesi vihreitä ahdistuneita farkkuja, jotka lisäävät viileää osamäärääsi. Tämä farkku on repeytynyt useista paikoista ja tekee nuorekkaan tyylin. Farkku sopii hyvin valkoisten tankkien kanssa.

13. Painetut vihreät farkut:

Painetut vihreät farkut

Yhdistä nämä upeat painetut farkut tavallisilla yläosilla ja keinut keinumaan. Tämä farkku sopii täydellisesti ja saa sinut näyttämään erittäin tyylikkäältä. Pidä vaatekaapissasi yksi pari painettuja farkkuja, ja se on hyvä muutos.

14. Pestyt vihreät farkut:

Pestyt vihreät farkut

Miehet voivat kokeilla tätä vihreiden farkkujen uutta ilmettä. Tämä pesty farkku on uusi tyyli, joka tekee aaltoja muotiteollisuudessa. Pesty ulkoasu on hieman haalistunut ja materiaali venytetty antamaan käytettyjen farkkujen tunteen.

15. Kapenevat vihreät farkut:

Kapenevat vihreät farkut

Hanki pari näitä kapenevia vihreitä farkkuja, jotka täydentävät ulkonäköäsi. Tämä tyyli sopii myös juhlavaatteisiin. Joten voit yhdistää sen muodollisten paitojen kanssa ja mennä tapaamiseen pomojesi kanssa.

Vihreät farkut ovat monikäyttöisiä ja antavat suuren muodin. Valitse parisi laajasta valikoimasta. Haalistunut, pesty ja ahdistunut ulkonäkö sopii loistavasti ulkoiluun ja vapaa -ajan asuun. Kapenevat ja housut sopivat juhlavaatteisiin.