9 modernia Khaki -farkkua miehille ja naisille kuvilla

Kuinka monta kertaa olet kuullut khakia denimiin verrattuna? Vastauksen pitäisi olla denim -sana, joka kuuluu enemmän kuin khakis. Harva tietää khakista. Armeija käytti khaki -asuja piiloutuakseen. Ok, niin Khaki on sana, joka tulee hindin sanasta “pöly”. Khaki ei välttämättä ole vaatekappale ja se on vaaleanruskea tai beige. Tiedetään, että khaki -mekot olivat sanaa brittiläisinä aikoina. Nykyään khakihousuista on tullut poliisin virkapuku.

Parhaat Khaki -farkut miehille ja naisille:

Puhutaan nyt parhaista naisten ja miesten khaki -farkkuista.

1. Slim fit Stretch Khaki -farkut:

Slim fit Stretch Khaki -farkut

Tämä on paras Slim fit -farkut khaki miehille. Jos haluat pukeutua muodollisesti, nämä farkut sopivat heille parhaiten. Nämä farkut ovat rentoja ja mukavia miesten toimistovaatteisiin. Se on hyödyllinen myös satunnaisissa kokouksissa.

2. Athletic Fit Khaki -housut:

Athletic Fit Khaki -housut

Jos olet menossa urheiluun tai lenkille, tämä on sinulle parhaiten sopivat farkut. Se saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja voit pelata mitä tahansa urheilupeliä ja lenkkeillä kunnolla. Ne sopivat täydellisesti henkilölle, joka haluaa mukavuutta säilyttäen samalla kapean ulkonäön.

3. Rento Khaki -farkut:

Rento Khaki -farkut

Krystal esittelee 100% puuvillasta valmistetut housut miehille, jotka antavat tyylikkään ilmeen persoonallisuudelle. Tämä on paras vapaa -ajan farkut. Se on vahvistettu sivutaskuilla ja rento painikkeella, ja se on erittäin mukava käyttää.

4. Dapper Style Look Khaki -farkut:

Dapper Style Look Khaki -farkut

Se voidaan pitää klassisena ja dapperina puvutakin, paidan, solmion ja khakin kanssa. Tämä väriyhdistelmä on hyvin yleinen ja hyvä vaihtoehto, jotta housut erottuvat enemmän joukosta. Se saa sinut näyttämään herrasmieheltä.

5. Naisten erityistoimiston khakihousut:

Naisten erikoistoimiston khakihousut

Se on parhaiten istuva khaki-värinen farkut naisille. Se on muodollinen asu ja naiset voivat käyttää sitä valkoisen tai vaaleanpunaisen paidan kanssa. Tämä on hyödyllistä, kun naiset ajattelevat mukavaa ja säännöllistä asua.

6. Rento Khaki -housut:

Rento Khaki -housut

Tämä on rento khakihousu erityisesti tytöille, ja tämä on mukava käyttää. Näitä naisten khaki -farkkuja voidaan käyttää myös parhaimpina rantavaatteina. Se on valmistettu puuvillasta ja antaa sisäistä mukavuutta, ja voit yhdistää sen yhteen sopivan yläosan kanssa. Mukava istuvuus kaikilla väreillä, jotka saat valintasi mukaan.

7. Pienet Khaki -farkut:

Pienet Khaki -farkut

Se on tavallinen istuva painettu lyhyt khaki, ja tämän tyyppiset farkut khaki -kategorioissa sopivat parhaiten kesän seikkailuihin, kuten vaellukseen, ratsastukseen ja kaikkeen. Se antaa sinulle erittäin mukavan tunteen kesällä. Hyödyllinen myös yövaatteena.

8. Suunnittelija Khaki -farkut:

Suunnittelija Khaki -farkut

Se on ohut suunnittelija farkkuhaki miehille, joilla on polvivetoketju. Se on hyvä suunnittelija -asu ja näyttää erittäin houkuttelevalta. Se on värillinen khaki -farkku miehille. Se on hauskin miesten khaki -farkutyyppi ja on nykyään monissa trendeissä.

9. Office Wear Khaki -farkut:

Office Wear Khaki -farkut

Khakit ovat parhaita toimistokäyttöön tai muodollisiin tarkoituksiin. Ne ovat ikonisia yhdessä sinisen paidan kanssa. Ihmiset ovat todella hämmentyneitä siitä, mitä pukeutua epäviralliseen, joten khaki -farkut paidan kanssa on paras asu.

Nämä ovat eräitä Khaki -farkkuja miehille ja naisille. Joten khaki -farkut voidaan myös käyttää missä tahansa tilanteessa, kuten denim voi, ja entinen tulee myös eri malleista ja materiaaleista. Useat khaki -farkut vaatekaapissa riippuvat mausta, mutta ne voivat riippua myös ammatillisesta tai sosiaalisesta elämästä.