Box cut med övergång eller klassisk – cool platt topp trend frisyrer för män

klassisk lång boxersnitt med hög topp med gelpomade eller hårlack

Vi är alla överens om att det inte finns något värre än rakt, tråkigt hår, och en övergångsboxarfrisyr kan vara lösningen för det. Men när det gäller den “platta toppen” är den här bestående klassikern långt ifrån tråkig. Den kantiga stilen föddes i militären och populariserades på 1950 -talet. Frisörerna formade sedan det långa håret uppåt, vilket skapade en betydligt platt topp av huvudet över toppen. Med tiden utvecklades också kulturen och världen i allmänhet, medan klassikern eller boxersnittet med övergången förändrades.

En boxersnitt med en övergång passar alla?

cool boxerstil med övergång till herrfrisyrtrend

Rockertyper fångade också de upproriska, djärva konnotationerna, medan hiphop-fans på 80-talet och början av 90-talet drev trenden uppåt. Så om du letar efter en pigg herrfrisyr eller vill återskapa Prince of Bel-Air är det dags att prova det här utseendet. För att få dig på vägen till framgångsrik styling vill vi visa dig den bästa boxersnittet med övergång eller andra varianter för män med platt hår. Platta herrfrisyrer brukar klippas kort på ryggen och sidorna, vilket förminskar och förlänger ansiktsformen. Om du har ett huvud som detta kan denna klassiska snitt vara din nya bästa vän.

boxersnittet med övergång kräver precision med hårklipparen och saxen och regelbundna besök hos frisören

Visst, det tillvägagångssättet fungerade inte riktigt för Kim Jong Un. Men vi kan nog alla hålla med om att han är ett ganska extremt exempel. För den vanliga tittaren kan det tyckas att allt du behöver för att skapa den perfekta platta är ett par sekatörer. I verkligheten kräver frisyren också mycket precision, ett öga för detaljer och en skicklig, stadig hand. Om du är en upptagen man med en stram budget kanske en boxerstil med övergång inte är något för dig. På grund av sin exakta stil växer den ut väldigt snabbt och behöver omarbetas varannan vecka för att se fräsch ut. Uppenbarligen kommer det inte att bli lätt för plånboken, än mindre extremt tidskrävande.

Militär boxersnitt med övergång

enkel platt frisyr med underskärning och modern struktur

Ta till exempel boxersnittet med övergång tillbaka till där allt började med en kantig, militär stil. Detta maskulina utseende skapas genom att kombinera en kraftigt rakad sida och underskärning med ett kort, plant övre område. Resultatet? Ett enkelt, skarpt och befallande snitt som betonar starka käklinjer och uttalade kindben.

Platt topp med dreadlocks

Rasta curl frisyr i kombination med en boxersnitt med Rasta lockar och ett tunt skägg

Även om det kan verka kontraintuitivt att få en låda klippt med en övergång och fruktar att göra det enda håret, kan du glömma de gamla reglerna eftersom det här är en look som du måste prova. Det är lika iögonfallande som det är enkelt coolt, vilket gör dessa frisyrer till ett snabbt sätt att få viktiga punkter i din styling. För att skapa det här utseendet måste du noggrant klippa och forma dina lås uppåt till en kubformad form. Även om den oundvikliga konsistensen kanske inte tillåter det övre området att vara lika plant som vissa andra variationer, är det den övergripande formen som sätter fokus för detta djärva utseende.

Håll en lockig boxare kort eller lång

hög boxersnitt med skägg för modemedvetna män

När det gäller den platta frisyren kan inte bara män med rakt hår se fram emot trenden. Skulle du kunna bära charmiga, mystiska lockar just nu, håll dig sval på sommaren genom att strukturera dem till en välformad lådskärning med en övergång. I slutändan är detta fräscha, moderna utseende dock inte bara en favorit i varmt väder. Herrfrisyren ska faktiskt se aktuell ut hela året.

Platt topp med texturer och mönster

Lägga till element och textur till boxersnittet med övergång till herrfrisyrer

Djävulen är i detaljerna, och när det gäller boxersnittet med övergång lönar det sig alltid att lägga till lite mer textur. Oavsett om du använder en modern, expertklippt och blandande effekt, lägger till några lager eller reviderar dreadlocks, finns det en mängd olika sätt du kan göra den platta stilen till din egen. Ett av våra favorit sätt att uppnå detta är genom att lägga till några mönster med linjer. Om din frisör ser sig själv som en oupptäckt konstnär, har du tur. Försök bara lita på honom nästa gång du sätter dig i stolen och ber om unika, geometriska linjer. Detta är ett omedelbart sätt att lägga till en touch av individualitet till den klassiska boxersnittet med övergång.

Box cut undercut eller blekna frisyr

elegant platt toppklippning med underskärning och sidodel för daglig användning

Ett enkelt och effektivt sätt att fräscha upp en platt hårdel är att accentuera dess höjd och form med en underskärning eller blekning. Om du håller håret på sidorna och baksidan av huvudet särskilt kort och spänd, kommer alla ögon att dras till din frisyrs motstånd. Av denna anledning rekommenderar vi blek hud för att uppnå denna starka sida vid sida.

Rakt lådklippt hår

snygg platt topp herrfrisyr med kortsidor och platt topp på huvudet

Denna djärva look är utformad för att fånga betraktarens uppmärksamhet. Om du vill lägga till extra definition och höjd till hängande lås, är en platt frisyr vägen att gå. Den naturliga konsistensen och rörelsen för rakt hår gör att håret enkelt kan stylas uppåt med en torktumlare, kam och stark stylingprodukt för att sätta det på plats. Men hennes perfekt vinkelräta hårstrån gör det klart även när håret är fullvuxet. På grund av detta är det viktigt att regelbundet göra en resa till frisören eller ett datum med din klippare.

Buzz cut box cut med övergång

buzz cut boxersnitt med övergång för en sportig look i militär stil

Håll din boxare kort, exakt och snygg med en platt form på frisyren. I likhet med militären och de korta platta topparna, klipper denna stil det övre håret ännu närmare hårbotten samtidigt som signaturens platta, fyrkantiga form bibehålls. Som ett resultat är detta sportiga, maskulina utseende ett utmärkt val om du växer ut rakat hår. Om du går åt andra hållet och vill klippa av dina lockar kan ett platt snitt testa kortare hår.

Lång boxersnitt med sidodel

Sidodel herrfrisyr med boxerstil kombinerar längd för eleganta tillfällen

Lägg till en touch av sofistikering till din moderna frisyr med en polerad sidodel den här säsongen. För att skapa det här utseendet, klipp en hög blekning som når fyllningen när den möter en definierad sidodel. På andra sidan av den här raden är din uttalande låda skuren med övergång. Separationen ger den ibland sportiga, ofta gatustiliga plattan en elegant känsla. Så detta visar mångsidigheten i den klassiska stilen.

Stenig platt topp

modern boxarlängd för blont hår

Från ungdomskulturen på 1960 -talet till upprorisk rockabilly, den platta boogien var en ikonisk favorit som har hållit ut till denna dag. Den här eleganta stilen upprepar idén om en bristfällig blekning, med blekningen som böjer sig över örat mot baksidan av huvudet. Håret på baksidan av nacken rakas inte in i en tråd utan klipps kort uppåt tills det möter den platta toppen. På sidorna förblir ovannämnda blekning precis tillräckligt länge för att borstas och blåses på baksidan av huvudet. Detta knepiga, men ändå väldigt snygga utseende kräver en skicklig, tålmodig frisör och lite speciellt underhåll. Men dess fortsatta popularitet bevisar att det är väl värt tiden.

Hur man stylar en boxersnitt med en övergång

nuvarande platt frisyr för afrohår med textur och design

Alla som någonsin har försökt klippa håret vet att det inte är så enkelt som det ser ut. Som ett resultat uppnår vi allt annat än ett toppsnitt. En allmän trim tar tid, skicklighet och förlåtelse för att få vänner att träna. Boxersnittet är också en stil där utseende kan vara vilseledande. Med andra ord skulle det vara bättre att inte prova det här hemma ensam om du inte behärskar saxkonsten.

vardagsboxersnitt med övergång och skägg för snygga män

För att skapa och behålla detta utseende rekommenderar vi dock regelbundna besök hos frisören. Som regel utförs en touch-up varannan vecka efter den första formningen. Detta säkerställer att ditt skarpa snitt förblir välformat och trendigt. Du kan också styla utseendet dagligen genom att kamma håret uppåt. Det hela kan naturligtvis fixas med gel, vax, pomade eller hårlack. Som en allmän regel, ju högre hår, desto mer gel, vax eller sprayflaska kommer du att köpa för det.