26 kändisar som ser väldigt attraktiva ut även med grått hår!

Förr eller senare får de flesta grått hår. Istället för att springa bort från det oundvikliga har hjärtskärare som Eric Dane och Pierce Brosnan sedan länge insett det: grått hår gör män attraktiva! Kolla in hur några av Hollywoods mest kända gråhåriga skådespelare ser ut.

George Clooney

George Clooney då och nu

Sedan: Så här såg George Clooney ut på 1980 -talet. Du kanske är mindre bekant med den här versionen av skådespelaren, men innan ER, Ocean’s Eleven och Gravity hade han mörkbruna lås.

Idag: Termen silverräv skapades praktiskt taget för Clooney. Skådespelaren kramade sitt grånande hår när han precis började sin filmkarriär, och det har blivit hans varumärke sedan dess.

Matt Leblanc

Matt Leblanc är en av de attraktiva männen med grått hår och skägg

Sedan: Vi träffade först Matt Leblancs mörka hår i Friends när han var Joey Tribbiani. Lite visste vi att han färgade håret. “Jag tror att det var under andra säsongen av Friends när jag fick grått hår på sidorna, så de började färga dem”, sa Leblanc på “Late Late Show with James Corden”.

Idag: Skådespelaren visade upp sitt gråa hår med stolthet när han sa hejdå till Joey för alltid efter att hans spin-off avbröts. Hans anledning? Han ville bara inte bry sig om att färga håret längre.

Richard gere

Richard Gere - stilig man med vitt hår också

Då: Som ung skådespelare hade Richard Gere fullt, tjockt, mörkt hår, som han bar i filmer som “A Man for Certain Hours” (amerikanska Gigolo) och “An Officer and a Gentleman”.

Idag: När Gere dök upp tillsammans med Julia Roberts i Pretty Woman hade skådespelaren redan fantastiskt grått hår. Idag är Geres hår mer vitt än grått och han bär det med stolthet.

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey, då och nu med grått hår

Sedan: Patrick Dempsey var känd för sitt tjocka bruna hår när han steg för att vara en populär tonårsspelare på 1980 -talet. År senare stal skådespelaren publikens hjärtan när Dr. Derek Shepherd – känd som McDreamy – i “Grey’s Anatomy”.

Och nu: Under Dempseys tio säsonger på Grey’s Anatomy blev hans hår gråare. Nu har han en cool salt-och-peppar look. Roligt faktum: hans fru är en frisör och klipper håret.

Hugh Grant

Hugh Grant med grå strimmor i håret

Sedan: Hugh Grants vågiga bruna hår var ett av hans varumärken när han steg för att bli en populär romantisk komedistjärna på 1990 -talet.

Nu: För några år sedan bestämde sig den brittiska skådespelaren för att helt acceptera sitt gråa hår och vi tror att det var rätt beslut.

Eric Dane

stiliga män med grått hår - Eric Dane

Då: Sedan hans genombrott i The Wonder Years hade Eric Dane alltid klippt hår.

Nu: Ungefär när danskan kom in i Grey’s Anatomy blev hans hår grått. Men han var med i serien i sex år så det verkar som om fans var intresserade.

Jeffrey Dean Morgan

attraktiv man med grått skägg - Jeffrey Dean Morgan

Sedan: När Jeffrey Dean Morgan debuterade på Grey’s Anatomy som en återkommande gäststjärna Denny Duquette, hade han redan ett grått skägg, men håret var mörkt brunt.

Nu: Stjärnans grå skägg är ikoniskt nu och han verkar acceptera salt och peppar på huvudet också.

Steve Carell

Steve Carell då och nu

Då: En fräsch Steve Carell dök upp på scenen 2005 tack vare “Das Büro” (The Office). Dess rena utseende var trevligt, men inget utöver det vanliga.

Nu: Sedan han lämnade Dunder Mifflin har Carell mognat både i karriären och utseendet. Skådespelaren har tagit på sig mer seriösa filmroller på sistone och också börjat bära ett grått skägg och en hårkombination.

Anderson Cooper

Anderson Cooper med vitt hår idag

Sedan: När Anderson Cooper började sin tv -karriär i 20 -årsåldern hade han askigt hår, men vi skulle knappast kalla det grått.

Nu: Cooper säger att han fick grått hår i 30 -årsåldern och nu, vid 52, är det helt silvervitt. Även om tv -presentatören nu är känd för sin silverfrisyr säger han att han saknar sitt bruna hår.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan Ung och gammal med grått hår och skägg

Då: Från “Remington Steele” till “James Bond”: Pierce Brosnans perfekt fryst mörka bruna hår hjälpte honom att uppnå en status som en hjärtklappare som han har bibehållit i decennier.

Nu: Vid 66 är Brosnan bara ännu en Hollywood -stjärna som bevisar att du kan bli ännu mer attraktiv med ålder och grått hår.

Taylor Kinney

Män är också attraktiva med grått hår

Då: “Chicago Fire” -stjärnan har varit i rampljuset sedan mitten av 2000-talet och då var håret djupt, mörkbrunt.

Nu: Bara 38 år gammal är Kinney nästan helt grå och vill påminna oss alla om att det inte är så illa. I ärlighetens namn tycker vi att det ser ännu bättre ut på det här sättet.

Idris Elba

Idris Elba med grått skägg

Då: Idris Elba började agera på 90 -talet och hade en enkel frisyr med en getbock – en look som han fortfarande behåller idag.

Nu: Till skillnad från då är hans skägg nu grått. Men det hindrar honom inte. År 2018 utsågs Elba till “Sexiest Man Alive” av PEOPLE – med grått hår och allt tillbehör.

Josh Duhamel

Josh Duhamel med ett långsträckt ansikte

Sedan: Tidigt i sin karriär höll Josh Duhamel sitt naturligt mörkbruna hår klippt kort och snyggt.

Nu: Vid 46 år välkomnade Duhamel åldrande och lät håret bli grått på tinningarna och sidorna.

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum frisyr med längre topphår

Då: Jeff Goldblum såg ut som en filmstjärna redan då. Hans tjocka hår konkurrerade med Elvis Presleys.

Nu: Istället för att försvara sig mot det oundvikliga har Goldblum blivit en full silverräv de senaste åren. Vi tycker att det var rätt beslut.

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi med grått hår

Då: Jon Bon Jovi sa adjö till sina fjädrade lugg och lockiga hår i början av 90-talet, men rockstjärnan fortsatte att ta sig till scenen med axellångt, sandblont hår.

Nu: Musikern har adopterat sitt naturliga gråa hår och har blivit en riktig silverräv.

tom Hanks

Tom Hanks med vitt skägg och glasögon

Sedan: Tom Hanks naturliga bruna lockiga hår kan ses här när han gick på Vanity Fair Oscar Party 2010.

Nu: Hanks har långsamt blivit grå på sidorna i åratal. Men när han visade upp sitt nya vita skägg på den röda mattan vid Governors Awards 2019 fick vi en fullständigare bild av hur elegant en man med grått hår kan se ut. Han bar också glasögon med en genomskinlig ram. Bra gjort sir!

Michael Keaton

Michael Keaton med vitt hår och hög panna

Sedan: Michael Keaton log när han dök upp på den röda mattan på filmfestivalen i Cannes 2002 med sitt signatur korta bruna hår.

Nu: Sedan övergången till grått har skådespelaren haft håret i en superkort längd, vilket bättre döljer hans avtagande hårfäste.

Chris Noth

Chris Noth, då och nu med grått hår

Sedan: Skådespelaren kom till TV Week Awards 2006 med sitt mörkbruna hår stylat in i sin berömda frisyr.

Nu: Sedan dess har Chris Noth gradvis införlivat sitt gråa hår i sitt utseende, men hans djärva ögonbryn har förblivit mörka.

Alec Baldwin

Alec Baldwin då och nu med vitt hår

Då: Alec Baldwin bar sitt mörkbruna hår på Tisch School of the Arts Annual Gala 2006 i sin signatur, gelade tillbaka frisyr.

Nu: Skådespelaren har nyligen föredragit det stökiga utseendet, som visar sitt hår i grått och brunt.

Brad Pitt

Brad Pitt med längre hår och skägg med vitt hår

Då: Under åren har Brad Pitt provat väldigt olika frisyrer. Men det enda som förblev konstant? Hans blonda hår.

Nu: Pitts ansiktshår blev grått för flera år sedan, och skådespelaren vet hur man visar det med stolthet. Men vid premiären av “Ad Astra” såg vi hans tempel bli gråa för första gången. Vi är super nyfikna på att se hur han kommer att se ut med grått hår om några år!

Ben Affleck

Ben Affleck då och nu med grå strimmor

Då: Ben Affleck har inte ändrat sin frisyr särskilt mycket sedan hans “Good Will Hunting” -dagar.

Nu: Men på sistone har hans skägg blivit grått och skådespelaren har setts med en silverrand i håret.

Antonio Banderas

Antonio Banderas då och nu med vitt skägg

Sedan: Den spanske skådespelaren blev känd 1998 för “The Mask of Zorro” när han fortfarande hade mörkt brunt hår.

Nu: Banderas har lagrats som ett gott vin och blir långsamt grått vid templen. Men 2017 i Cannes visade han sig med ett vitt och grått skägg och påminde oss om att Zorro nu är över 60.

Harrison Ford

Harrison Ford då och nu med vitt hår

Sedan: När vi först träffade Ford som Luke Skywalker, hade skådespelaren ljusbrunt hår.

Nu: Ford har aldrig undvikit att visa sin silverrävstatus. Han vägrade till och med att färga sitt gråa hår för nyinspelningen av Indiana Jones -serien 2008.

Robert De Niro

Robert De Niro då och nu med vitt hår

Då: Från “Taxichaufför” till “The Godfather – Part II” – när De Niro steg till Oscar -misstänkt berömmelse på 1970 -talet gjorde han allt med lockigt brunt hår.

Nu: De Niro, nu i slutet av 70 -talet, har varit grå sedan 90 -talet – nu också med ett vitt helskägg. Och han såg aldrig så glad ut.

Michael Douglas

Michael Douglas då och nu med vitt hår

Då: Douglas växte upp framför kameran och hade alltid mörkt blont hår, liknande hans far Kirk Douglas. Det var inte förrän i slutet av 1980 -talet som hans tempel började bli gråa.

Nu: “Wall Street” -skådespelaren är nu 76 år gammal och håret är helt vitt. Vi är säkra på att hans fru Catherine Zeta-Jones är okej med detta.

Timothy Olyphant

Timothy Olyphant med grått hår

Då: När Olyphant blev känd i The Broken Hearts Club på 1990-talet, hade han ett avslappnat grungelook och medellångt, vågigt hår.

Nu: Olyphants karriär har bara blivit bättre med åldern, tack vare “Damages”, “Santa Clarita Diet” och “Fargo”. Kanske är det på grund av det grå håret som han har gått över till så enkelt och elegant?