Vårens vackraste semestermål – trädgården Keukenhof

semestermål på våren i Holland tulpaner orange

Vintern är äntligen över och vi kan njuta av de första varma solstrålarna. Kolla in detta förslag för en av de vackraste Semestermål under våren, som du kan besöka. Vad kan vara mer lämpligt för våren än blommor – massor av blommor. Keukenhof Garden nära Amsterdam är en av de mest fotograferade trädgårdarna i världen. När du kommer in i den botaniska trädgården kommer du att känna att du är i ett blomsterparadis.

Semesterorter på våren – historien om Keukenhof -trädgården

semestermål vår i holland botaniska trädgård

Parken grundades 1949 av Major de Lisse. Han har arbetat med en mängd olika trädgårdsexperter för att väcka denna underbara idé till liv. Numera innehåller trädgården mer än 9 miljoner växter, inklusive olika hybridarter av tulpaner som inte kan ses någon annanstans. Denna unika botaniska trädgård är en av de bästa idéerna för Semestermål under våren.

Vårdestinationer för blomsterälskare – Keukenhof -trädgården

semestermål våren i holland blommor sätt

Men du kan inte njuta av de olika typerna av tulpaner året runt. Trädgården är endast öppen från början av mars till slutet av maj. Därför bör du planera vårsemestern noga så att du inte missar öppettiden. På grund av den relativt korta öppningsperioden kommer ett otroligt antal turister just nu. Förbered dig på ett mycket besökt resmål. Här kan du njuta av många blommor, underbara färger och underbara naturlandskap. Ingen av Semestermål under våren är lika lämplig för fläktfantaster som trädgården Keukenhof i Holland.

semestermål på våren i holland ränder blå vit

semestermål på våren i holland påfågel vit

semestermål på våren i holland keukenhof trädgård

semestermål våren i holland geometriska former  semestermål våren i holland olika typer av blommor

semestermål vår i holländska färgglada landskap

semestermål vår i holland avkopplande vid floden