Wellnesspaviljong med fast tak för trädgården på ett hotell i Sydtyrolen

Paviljong med fast tak Hotel Wellness i trädgården

Vem drömmer inte om att ha ett eget hälsocenter i sina egna fyra väggar, eller ännu bättre – i sin egen trädgård med utsikt över naturen? Om det också var något för dig, kommer följande projekt säkert att trycka över dig. Det är en modern och unik paviljong med ett fast tak, som ingår i ett hotell från 1970 -talet och rymmer olika hälsoavdelningar mitt i hotellets trädgård. Dessa områden inkluderar en jacuzzi, finsk bastu och ångbad, som sträcker sig över 250 kvadratmeter och på bara en våning. Direkt framför paviljongen med sitt regntäta tak finns en stor uppvärmd pool, där du kan svalka perfekt efter ett besök i bastun. Gjorde det första intrycket dig nyfiken? Då kommer du definitivt att vilja se fler bilder från insidan såväl som från utsidan.

Paviljong med fast tak och fönsterfronter i Sydtyrolen

modern paviljong med fast tak och pool i trädgårdsstolarna

Hotellet med en trädgårdspaviljong med fast tak ligger i Sydtyrolen och, närmare bestämt, vid sjön Caldaro. För att göra miljön så trevlig som möjligt har landskapet bland annat förbättrats. Trots paviljongens moderna design vid första anblicken finns det många element inuti som påminner om stilen på 70 -talet. Målet för arkitekterna Walter Angonese och Flaim Prünster var att ansluta sig till hotellets stil och tolka det på nytt för hälsoområdet för att skapa en modern atmosfär. För att skapa perfekt komfort valdes trä för designen av interiören. De svarta elementen som fönsterkarmarna och träväggbeklädnaden kontrasterar mot det vita hotellet.

Inredning med trä för paviljongen med fast tak

koppla av på semester i Italien solstolar på trägolv

Ett gemensamt drag mellan hotellbyggnaden och hälsopaviljongen med fast tak är purism. Ett exempel på friskvårdsområdets puristiska karaktär är hur byggnaden höjdes. Inga styltor är synliga, vilket ger utseendet att flyta över jorden. Dessutom finns de attraktiva fönsterfronterna, som är ett underbart alternativ till paviljongen med fast tak och rejäla väggar. De stora fönstren skapar inte bara ljusa rum, utan erbjuder också en obegränsad utsikt över trädgården och landskapet. Det är också värt att nämna paviljongens ursprungliga form med fast tak och glasväggar. Faktum är att tre vingar utformades som pekar i olika riktningar. En av vingarna vetter mot hotellet, den andra mot sjön, medan den tredje ger dig utsikt över bergen.

Wellnesspaviljong med utsikt över trädgården och landskapet

Skjutfönster för soliga rum i trädgårdspaviljongen Inspiration

Fast takpaviljong med fönsterfronter och skjutfönster

Hotellbadhus med bastu och bubbelpool spa idé

Platt tak med regntät design. Pensionatidé

Fast takpaviljong träbeklädnad i svarta kappkrokar på väggen

Väggfärg turkosa moderna duschar regnduschhuvud i trädgårdspaviljongen

Ångbad wellness ångbastu blå väggdesign, puristisk och modern

Bergskedjor Alperna som simmar i poolen Landskap med träd

Paviljong med fast tak Semester i Sydtyrolen vid sjön

modern arkitektur för trädgårdens glasväggar minimalistisk

Planlösning av paviljongen med fast tak och pool -spa

Ett projekt av Walter angonesiska och Flaim Prünster för Seehotel Ambach.