Designidéer för din hall med ett skoskåp från Team 7

modern design av skoskåpssystem

Det österrikiska företaget Team 7 presenterade sina nya designidéer för korridoren med ett skåp och skoställ. Vi ger dig en översikt över samlingen av det europeiska kända varumärket.

Design för korridoren med ett skoskåp

Förvaringsidéer för garderober

Det kända företaget Team 7 har blivit populärt med sina lövträmöbler. Dina mönster för Hall med garderob är praktiska och mysiga, med ett modernt utseende och i eleganta neutrala färger. Med mycket uppmärksamhet på naturen, som tjänade som inspiration i design och tillverkning, designas och släpps hållbara modeller ut på marknaden. Kubistiska former präglar interiören, glansiga ytor och väggspeglar skapar accenter. Projekten av det begåvade designerteamet har tilldelats olika priser, bland annat för innovation. Designerna kombinerar skickligt enkla linjer med intressanta träfärger och skapar accenter på detta sätt. Träfärgen och de glansiga ytorna är elegant kombinerade, så att i slutändan skapas en design som är lämplig för olika möbler på grund av dess mångfald.

Hall med skoskåp – platsbesparande och praktisk

Design hallway idéer garderob skoställ

Trenderna inom korridordesign är tydliga – en återgång till de naturliga elementen kan ses i de senaste kollektionerna av många märken. Korridoren ska se ut så städad som möjligt – platsen är oftast begränsad där, så det är bäst att säkra plats för allt i god tid. Hela anläggningarna från det österrikiska företaget erbjuder olika lösningar – ibland med skoskåp, ibland med skoställ. Vad du väljer beror på det tillgängliga utrymmet. För familjer är det bättre att föredra garderoben – på så sätt hittar alla skor rätt plats och en tydlig ordning är möjlig. Har precis den tanken Lag 7 utvecklat och presenterat sina hallkoncept.

Grå glasdisk och möbler i massivt trä

modern hall design team7 skåpdesign

Chic hallmöbler – vitt skoskåp

vitt skoskåp design

Skoställ i rustikt utseende

Rustik korridors skohållare-klädhängare

Vitt skoskåp och vägghyllor

vitt skoskåp-modern halldesign

Trämöbler med glasdisk

Trämöbler inredda modern hall byrå

Skoställ i korridoren

modern hall layout-design idé

Byrå och skoskåp i en design

ljusa hallinredningsteam team7

Moderna och eleganta möbler för korridoren

chic hall design väggspegel