Garderob i massivt trä med skjutdörrar – Team 7 -kollektionen

garderob med skjutdörrar massivt trä vitt glas team7

TEAM 7 har varit marknadsledande för miljömöbler sedan 1980. De kombinerar den naturliga värmen i lövträ med modern elegans och formalitet. Av Skåp med skjutdörrar “Valore” presenterar en sofistikerad blandning av värdefullt massivt trä och elegant högglans. VALORE skjutdörrskåp imponerar med sina solida horisontella korn och vita glasdörrar.

Garderob med skjutdörrar – vitt och massivt trä

sovrumsskåp med skjutdörrar massivt trä valore team7

Dessutom finns alla skåp som tillval med skjut-, sväng- eller vikdörrar och en mängd olika kombinationer. Skåpen har ett urval av praktiska element, till exempel en klädhängare för byxor, lådor med slipsfack eller lådor med glasfronter för skjortor. Detta massiva trä Skåp med skjutdörrar är ett perfekt val för de mer kaotiska människorna bland oss.

Garderob med skjutdörrar och svart spegelyta

Skjutdörrsgarderob massivt trä svart spegelglas

Massivt trä Skåp med skjutdörrar VALORE är lika vacker och värdefull som kläderna den kommer att lagra och skydda. Klädseln tas till en ny nivå av lyx – du behöver inte andas giftiga kemikalier från limmade faner eller spånskivor som vanligtvis används av andra tillverkare.

Miljömöblerna av massivt trä av Team 7

Skjutdörr garderob massivt trä design sovrum team7

TEAM 7 använder bara en helt naturlig, giftfri olja och vaxfinish på massivt trä. Inga giftiga lim, trälack eller kemikalier. TEAM 7 är också certifierad som en miljövänlig tillverkare. Team 7: s garderober finns i sex typer av massivt trä (valnöt, körsbär, ek, bok, kärna bok och al).

Kombination av vit högglans och massivt trä

Skjutdörr garderob massivt trä kombination vitt glas

horisontell korn av massivt trä garderob

garderob med skjutdörrar massivt trä horisontellt spannmål

Valores samling av massivt trä garderober

garderob massivt trä vita skjutdörrar team7

Garderob med integrerad belysning

garderob skjutdörrar massivt trä högblank yta team7