Träskåpssystem och klädkammare från Team 7

trä garderobssystem walk-in closet team7

Klädkammare är definitivt den ultimata lyxen bland sovrumsmöbler och stoltheten hos vissa människor som väljer en perfekt organiserat skåpsystem och har klädkammare. Det är dock inte så enkelt som det verkar vid första anblicken. Att bygga en klädkammare kräver noggrann planering och även ibland omdesign av sovrum.

Skräddarsydd träskåpssystem

skräddarsydda klädhängare

Om du letar efter en snygg design och det perfekt Skåpsystem, kolla in denna mycket praktiska klädkammare från Lag 7 på. Den tillåter en fantastisk designfrihet, den här på mått Träskåpssystem är designad av Team 7. Om snyggt är en prioritet, kanske du vill ha en klädkammare som perfekt organiserar alla dina kläder och accessoarer.

Elegant garderobssystem och klädkammare

trä garderob system byxhållare walk-in closet

Detta moderna Skåpsystem skräddarsydda möjliggör exakt detta. Det är fantastiskt hur mycket värdefull tid som går förlorad när man letar efter det perfekta tillbehöret som kompletterar dina kläder. Med denna otroliga trägarderob skulle det säkert vara ett minne från det förflutna. Detta klädkammare  innehåller detaljer som byxhållare, lådor för skjortor och slipsar och tillräckligt med hyllor för dina hattar och skor.

Låda för slipsar

trä skåp system lådor band glas front

Trälådor för skjortor med glasfronter

trä organisationssystem lådor skjortor eco möbler team7

Miljömöbler och garderober designade av Team 7

garderober lådor