7 päivän GM -ruokavalio Intian versiosuunnitelma nopeaa laihtumista varten

Haluatko tietää, mistä GM -ruokavalion intialaisen version juuret alkoivat? Kaikki alkoi Yhdysvalloissa vuonna 1985 GM -yrityksen toimesta kannustaakseen tapoja syödä terveellisesti ja puhtaasti. GM -ruokavalio tai General Motor -ruokavalio luotiin alun perin General Motorsin työntekijöille, ja se levisi myöhemmin muualle maailmaan. GM -ruokavaliokaavio määrää amerikkalaisen tavanomaisen ruokavalion, joka koostuu alkuperäisistä hedelmistä, vihanneksista ja naudanlihasta. Tämä oli haastavaa intiaaneille, koska nämä elintarvikkeet eivät olleet saatavilla paikallisilla markkinoilla, sekä ajatus syödä naudanlihaa.

Vastauksena tähän ongelmaan on suunniteltu GM Diet Plan Indian -versio, joka on räätälöity vastaamaan ravitsemuksellisia vaatimuksia, pitäen mielessä paikallisen kitalaen! Lue lisää tästä ohjelmasta ja sen eduista!

gm ruokavalio suunnitelma intialainen versio

Alkuperäinen GM -ruokavalio vs intialainen versio GM -ruokavalio:

Alkuperäinen GM -ruokavalio suunniteltiin pitäen mielessä keskimääräisten amerikkalaisten BMR. Tämä muuttuu suurelta osin Intian maisemassa ilmaston ja elämäntapojen vuoksi. Vaikka amerikkalainen muuntogeeninen ruokavalio sisältää vain naudanlihaa proteiinivalintanaan, GM -ruokavaliotaulukko intialainen versio rentouttaa sitä sallien suosittujen lihavalintojen, kuten kanan, lampaan, kalan jne., Kasvissyöjät voivat käyttää raejuustoa tai tofua lihan sijasta. Voit myös sisällyttää intialaiseen versioon juustoa, kurkkua ja paikallisia vihreitä!

Intian GM -ruokavalio -ohjelman edut:

Alla on lueteltu joitain GM Diet Indian Version -ohjelman tärkeimmistä eduista:

 • Se tekee ruokavalio -ohjelmasta “mielenkiintoisen” intiaanien kokeiltavaksi.
 • Korkean kuidun lisääminen hedelmien ja vihannesten muodossa voi auttaa parantamaan ruoansulatusta.
 • Jogurtin sisällyttäminen voi jäähdyttää kehoa kuumalta säältä ja lisätä suolistobakteereja.
 • Paikallisten tuotteiden kulutus on aina hyödyllistä sinulle ravinteiden suuren pidätyksen vuoksi.
 • Intialainen versio ruokavalio on myös taloudellinen verrattuna alkuperäiseen suunnitelmaan.
 • Voit käyttää vain tavallista valikkoasi ja muokata sitä ohjelman tehtävien ja kieltämien kohteiden mukaan.

Tee Intian GM -ruokavalio:

Tässä on luettelo asioista, jotka sinun on tehtävä, jotta voit hyödyntää ohjelman parhaita etuja:

 • Selvitä alkuperäisen suunnitelman vaihtoehtoiset ruokavalinnat. Voit esimerkiksi korvata omenan appelsiinilla tai purjo salaatilla saatavuuden mukaan.
 • Sinun täytyy juoda runsaasti vettä.
 • Luota enemmän salaatteihin ja mehuihin täysin keitetyn ruoan sijaan.
 • Korvaa kaikki lihatuotteet kasvipohjaisilla elintarvikkeilla.

Intian GM -ruokavalion kiellot:

Lue nämä kohdat ymmärtääksesi mitä välttää tämän ruokavalion aikana:

 • Vältä banaaneja ensimmäisenä päivänä.
 • Älä lisää mausteita tai öljyä ruoanlaittoon.
 • Syväperunat eivät ole ehdottomasti sallittuja.
 • Vähennä sokerin ja suolan saantia koko ohjelman ajan.
 • Sano ei kahville ja teelle. Vaihda terveelliseen vihreään teeseen.

Ruokavalion tavoitteena on pääasiassa vähentää kymmenen tai seitsemäntoista kiloa painoa viikossa varmistaen, että keho pysyy terveenä. Jotta voit polttaa enemmän kaloreita, ruokavalio -ohjelma korostaa enemmän vihannesten kulutusta kuin lihaa. Jos todella rakastat itseäsi ja haluat kehua kehoasi, sinun on määrätietoisesti noudatettava tätä ohjelmaa. Ruokavalion aikana et voi käyttää alkoholia, koska se lisää virtsahapon määrää kehossa. Se johtaa myös vedenpidätykseen ja luonnollisen vieroitusprosessin tukkeutumiseen.

GM -ruokavalio Intian versio laihtumiseen:

gm moottorit ruokavalio suunnitelma intialainen versio

Seitsemän päivän GM-ruokavalio Intian versio on seuraava:

Päivä 1: Ruokavalio:

Ruokavalion ensimmäisenä päivänä sinun on syötävä erilaisia ​​hedelmiä. Voit syödä niin paljon hedelmiä kuin haluat. Älä kuitenkaan ota banaania, koska se sisältää paljon hiilihydraatteja. Sinun on myös kulutettava vähintään kymmenen tai kaksitoista lasillista vettä koko päivän.

Päivä 2: Ruokavalio:

Ruokavalion toisena päivänä sinun on kulutettava kaikenlaisia ​​vihanneksia. Voit nostaa energiatasoasi syömällä perunaa aamiaisen aikana. Voit myös sekoittaa keitettyjä vihreitä vihanneksia. Kasviskeiton nauttiminen toimii myös ihmeenä, jos sitä tarjoillaan lounaan ja illallisen aikana.

Päivä 3: Ruokavalio:

Ruokavalion kolmantena päivänä voit syödä vihanneksia ja hedelmiä. Et saa edelleenkään syödä banaania kolmantena päivänä. Sinun tulisi jatkaa 10–12 lasillisen veden kulutusta, koska tämä lisää kehon aineenvaihduntaprosessia.

Päivä 4: Ruokavalio:

Ruokavalion neljäntenä päivänä voit nauttia maitoa ja rasvatonta maitoa. Voit sisällyttää myös kasviskeittoa lounaalle ja illalliselle. Intialaisille myös jogurtin nauttiminen rasvattoman maidon sijasta palvelee tarkoitusta.

Päivä 5: Ruokavalio:

Ruokavalion viidentenä päivänä voit syödä tomaatteja, juustoa ja ruskeaa riisiä. Naudanlihan sijasta voit kuluttaa kupillisen ruskeaa riisiä tai kupin raejuustoa. Sinun pitäisi myös sisällyttää paljon kurkkuja ja tomaatteja tänä päivänä.

Päivä 6: Ruokavalio:

Ruokavalion kuudentena päivänä voit syödä vihanneksia ja ruskeaa riisiä. Ruskea riisi annetaan naudanlihan korvikkeena. Et kuitenkaan saa syödä perunaa tänä päivänä. Olisi parasta syödä soijajuustoa ja raejuustoa muiden vihannesten kanssa.

Päivä 7: Ruokavalio:

Ruokavalion seitsemäntenä päivänä sinun on kulutettava vähintään kaksi kupillista ruskeaa riisiä sekä hedelmiä ja vihanneksia. Voit syödä niin paljon hedelmiä ja vihanneksia kuin haluat. Yhdessä kahdeksan -kymmenen lasillisen veden kanssa voit ottaa myös hedelmämehua.

GM -ruokavalion intialaisen version sivuvaikutukset:

Intialaisessa versiossa GM -ruokavaliosta on omat hyvät ja huonot puolensa. Vaikka ammattilaisista on jo keskusteltu edellä, on aika paljastaa tämän ohjelman sivuvaikutukset:

 • Intialainen GM-ruokavalio on lyhytaikainen ruokavalio, joka voi antaa tilapäisiä tuloksia.
 • Seitsemän päivän jakson jälkeen on erittäin helppo saada takaisin paino.
 • Saman painon säilyttäminen ruokavalion jälkeen voi olla varsin haastavaa, koska ruoan saanti muuttuu.
 • Kehon aineenvaihdunta tulee olemaan vaikea polttaa kaloreita ja tallentaa ne rasvan muodossa.
 • Rajoitettu valikko riistää keholta tärkeitä ravintoaineita, mikä voi johtaa uneliaisuuteen, heikkouteen ja lopulta masennukseen.

Joten nämä ovat joitain GM Motors Diet Plan Indian -version tärkeimpiä kohtia. Tämän ruokavaliosuunnitelman ongelma on se, että se ei ole kokonaisvaltainen lähestymistapa tulosten saavuttamisessa. Crash-ruokavalio ei ole hyväksi kehollesi ja voi lopulta vahingoittaa fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Jos kuitenkin olet innokas ottamaan ruokavaliota, sinun on varmistettava, että sen taustalla on asianmukaista liikuntaa ja terveellistä, vähäkalorista tasapainoista ruokavaliota, jotta numerosi pysyvät vakaina ja tekevät sinusta kevyen ja aktiivisen!