Parkettgolv ger ett modernt boende och värme i ditt hem

elegant golv parkett matsal vita stolar träbord

Vi presenterar dig med inspiration för stilfullt Parkettgolv, som kommer att ge värme och modern livsstil in i ditt hem.

Parkettgolv – ett elegant tillskott till inredningen

mörkt parkettgolv röd fåtölj design

Av Parkettgolv har många fördelar – den ger en bra tätning, ser modern och bekväm ut och är ganska lättskött. För inspiration har vi de vackra designerna från det italienska företaget Woodco bifogad. Företaget presenterade sina vackra golvbeläggningar av massivt trä som ek och bok. Golvet passar både moderna och rustika möbler och kan kombineras med många livsstilar – från lantlig stil till skandinaviska inredningsidéer till klassisk italiensk design. Trägolvet ser mer ut som en dekoration i vardagsrummet än bara ett funktionellt element. Olika färger och subtila mönster kombineras skickligt. Parkett av flera lager blir en riktig höjdpunkt i designen.

Parkettgolv för hem och trädgård

ljus ek parkett vardagsrum inredning idé

Det moderna vardagsrummet ska verka rymligt och mysigt på samma gång. Du kan lägga till en soffa, soffbord och vägg för att uppnå önskad effekt Parkettgolv plats. Ett öppet vardagsrum har flera funktioner och kombinerar olika rum med olika funktioner – så att en logisk visuell koppling kan uppstå, lägg en parkett i hela vardagsrummet. Även små lägenheter ser större ut. Du kan också välja mysigt trägolv på terrassen – numera är parketten belagd med speciella material så att den är vattentät. För alla som vill bo nära naturen är uteserveringen i trä ett absolut måste – och kan kombineras perfekt med modern trädgårdsdesign och utemöbler. Låt dig inspireras av de italienska designers kreativa förslag – och välj ett snyggt golvbeläggning som med god omsorg kan tjäna dig för livet. Vi har sammanfattat de mest intressanta mönstren från kollektionen för dig – njut av deras modeller, färgkombinationer och inredningstips!

rustika möbler levande pianoparkett

Vardagsrum gul vägg parkettgolv fåtölj-retrostil

ljusa vardagsrum vitt soffa glas sidobord

mysigt vardagsrum fjärilar kudde bäddsoffa

kreativa vardagsrumsdekorationer

Lyxiga vardagsrum design idéer parkett

chica vardagsrumsidéer indirekt LED -belysning

lyxigt vardagsrum interiör parkett

Trädgård uteplats parkett design rotting möbler planters

Trä uteplats pool trädgårdsdesign idéer

Pool trä terrass lyxigt golv