Hälsosam kost genom kreativa lunchpauser för skolan

monster-film-barn-mat-gör-kreativ

Vem sa att pappor inte är försiktiga föräldrar och att bara mammor ska förbereda skolmat för de yngsta barnen? Det finns bevis för att män faktiskt är bättre kockar än kvinnor, och med det i åtanke borde de ha bättre idéer om hur man utformar barnmat.

Vem gör den mest attraktiva lunchpausen för skolan?

skolbröd-barn-kreativt-gör-utsökt

Beau Coffron, mer känd som Lunchbox Dad, är en San Francisco Bay Region -far som älskar utsökt och kreativt utformad Lunch för skolan att göra åt sin dotter Abby.

Hälsosam kost genom kreativa lunchpauser för skolan

bryt-bröd-design-idé-gott-humör

Kista brukade vara Lunch för skolan hälsosam mat som han förvandlar till alla möjliga kreativa och färgglada former. Karaktärer från Narnia, Spiderman, Dr. Seuss, liksom från andra populära barnböcker, föreställningar och filmer väcks till liv i hans matlådor och som ska ätas upp senare av hans dotter. Ibland gör han också den här typen av luncher för sina yngre barn. Men de är ännu inte tillräckligt gamla för att gå i skolan.

Hur är de läckra sakerna idag?

chic-design-bröd-tar-pauser-idé

Det har varit sedan Coffron startade Lunch för skolan mycket har förändrats. För det första har de blivit mycket kända på Internet. Å andra sidan förklarar Coffron också att han och hans dotter har blivit närmare och har byggt en närmare relation. “På det sättet började jag inte bara ägna mer uppmärksamhet åt vad hon tittar på och vad hon leker med, utan vi kan också prata mer om hennes intressen”, säger han till Huffpost.

Hallon med dekoration gjord på utsökt mousse 

Bryt-gör-bröd-gör-kreativt-barn-äter

 Nemo och den lilla fisken – färgerna och formerna har en stark inverkan

nemo-kids-bread-box-break-creative

 Figurernas design görs snabbt och på gott humör

att göra-mat-attraktivt-för-barn-hemma

 Du kan klippa ut många olika former av bröd 

flicka-spaghetti-idé-bröd-bryt-skola

 Sockersiffror för gott humör

idé-bryt-bröd-barn-skolan-ta bort