9 Top & Fashionable Polka Dot -hameet naisille

Hameet ovat olleet trendikkäitä siitä lähtien, kun ne on suunniteltu. Eri hametyypeistä pilkullinen hame on aina ollut kaikkien sukupolvien suosikki. Ne antavat käyttäjälle retro -näkymän erilaisilla malleilla, jotka on muotoiltu sen mukaan, kun muotistandardissa tapahtuu muutoksia.

Söpö ja hämmästyttävä polka -pistehame:

Haluatko ostaa pilkullinen hame! Tutustu alla oleviin malleihin valitaksesi parhaan vaatekaappisi.

1. Fancy Polka Dot -hameet naisille:

Fancy Polka Dot -hame

Verkosta tai tiukasta sifonkimateriaalista valmistettu punainen pilkullinen hame saa nylonreunuksen. Pienessä hameessa on myös kaksi kerrosta, joissa on ihania virheitä ja nauha, joka on sidottu samanlaiseksi kuin keula. Vie se juhliin ylellisen ilmeen saamiseksi.

2. Naisten kalaleikattu polka-hame:

Kalaleikattu Polka Dot -hame

Etsitkö jotain tyylikästä! Kokeile mustaa pilkkuhamea, jossa on valkoisia täpliä kalanleikkauskuviossa. Hame on valmistettu puuvillasta, silkkimateriaalista, joka on polvipituinen. Suunnittelulle on annettu suora leikkaus, joka on tiukka jalkojen kanssa, ja reunaviiva lopussa.

3. Naisten laskostetut pilkkuhameet:

Laskostettu Polka Dot -hame

Sifonki ja polka antavat ihanan yhdistelmän juhliin. Samankaltaiselle sifonki -mallille on annettu sininen pilkullinen hame, jossa on rypytysmateriaalia, joka antaa tyylikkään ilmeen. Hame on suunniteltu takaa pitkäksi ja lyhyt alusta alkaen.

4. Naisten korkeavyötäröiset pilkkuhameet:

Korkea vyötärö Polka Dot -hame

Hameissa suosittu muotoilu on korkeavyötäröinen valkoinen pilkkuhame. Hame on valmistettu nailonmateriaalista ja siinä on kolme heikkoa kerrosta pienillä puristustöillä. Valkoisessa hameessa on mustat pisteet, jotka tekevät siitä ihastuttavan kaikille osapuolille.

5. Lyijykynäleikattu polka -pistehame naisille:

Lyijykynäleikattu polka -pistehame

Kynäleikkaus on laajalti hyväksytty muotoilu yrityksille sitoutuneille naisille. Vaaleanpunaiset pilkkuhameet on valmistettu puuvillasta, ja niissä on vaaleanpunaisena kohokuvioitu ympyrä. Kohokuvioidut pisteet on tehty kashmiri -neulontatyylillä.

6. Pitkä polka -pistehame naisille:

Pitkä Polka Dot -hame

Pitkät Polka Dot -hameet ovat olleet naisten paras valinta kuumina kesinä. Tummansiniset pilkkuhameet ovat täyspitkiä valkoisella taustalla ja tummilla isoilla ympyröillä. Hame sopii hyvin säiliökuvioiseen toppiin tai hihaton muotoiluun.

7. Maxi Design Polka Dot -hame:

Maksimuotoinen Polka Dot -hame

Aistillinen muotoilu tekee päivästäsi romanttisemman. Tässä on samanlainen kuvio, pilkullinen maxihame. Hameen mustalla taustalla on pieniä valkoisia pisteitä puuvilla -silkkimateriaalia. Polka Dot -hameissa on pitkä leikkaus, mikä tekee seksikkäistä jaloistasi näkyvät vyötäröllä..

8. Kolmivärinen Polka Dot -hame:

Kolmivärinen Polka Dot -hame

Tämä ympyrähameiden muotoilu on antanut raskaille vartaloille naisille itsensä lahjoittavalla tavalla. Plus -kokoinen pilkkuhame on suunniteltu sinisellä taustalla, ja sen päällä on punaisia ​​ja valkoisia pisteitä. Loppuraja antaa kauniin kauneuden.

9. Ruched Polka Dot -hame:

Ruched Polka Dot -hame

Polkahame, jossa on moderni kosketus, antaa suunnittelijalle kosketuksen ja rypytetty muotoilu. Mustalla pilkulla midihameella on pitkä pituus takaa, kun taas etupuolella on ommeltu muotoilu, joka tekee kuvasta kalanleikatun hameen. Se antaa hoikille jaloille upean ilmeen juhliin ja treffeille.

Pilkkuhameilla on tärkeä rooli naisten elämässä. Ne voivat olla idealistisia, joita voidaan kantaa satunnaisissa juhlissa, retkillä, päivämäärissä jne., Tai ne voidaan myös kuljettaa viralliseen ulkoasuun yritysten toimistoihin. Yleensä kuvio on valmistettu nailon- ja silkkimateriaalista, jotta se saisi enemmän vikoja ja puristettuja reunoja, jotta se olisi erilainen.