15 idéer för att göra kort med tepåsar

En kopp varmt te är oumbärligt, särskilt på vintern. Med de låga temperaturerna ute är den varma drycken mycket populär bland alla. För passionerade tedrickare är det dock ren njutning och de värderar varje tepåse som en verkligt unik bit. Särskilt när det är vackert och individuellt förpackat, glädjer det ögat och sinnet. Beroende på vilket meddelande du vill skicka till mottagaren varierar processen med att göra kort med tepåsar. Vi berikar dig med originalidéer och enkla instruktioner för kopiering.

Att göra kort med tepåsar: bra idéer för passionerade tedrickare

tinker kort tepåsar målar dig själv färg

Inte bara passionerade tedryckare, utan alla som gillar att dricka te och, särskilt på vintern, detta inkluderar varannan person på gatan, skulle se fram emot en individuellt utformad temeny. Det speciella med att göra kort med tepåsar är inte bara ämnet “te”. En riktig tepåse är integrerad på ett originellt sätt, som mottagaren kan hälla lite varmt vatten över och njuta av efter några minuter. En mängd olika teer är lämpliga för detta – i paket eller lösa, som du kan designa fantasifullt och bearbeta för ett kort.

Skapa kort med tepåsar: Stampin up -kort

tinker kort tepåse idé stampin up

I ett annat inlägg visade vi dig hur du kan göra fantastiska Stampin -kort själv. Med denna teknik med motivstansar och frimärken kan stora saker skapas och inga speciella färdigheter eller talang krävs. Framför allt krävs flera tillbehör och hjälpmedel. Det finns också mycket fina te -motiv som du kan sätta ihop kreativt. Ett Stampin up -inspirerat kort kan också tinkeras utan motivstansare och stämpel. Det skulle vara en fördel om du kan rita och skriva snyggt.

Te -julklappar till tedrickare: 5 inspirationer att imitera

Presentidéer för teälskare – kreativa och coola teinfusionsdesigner

Gör en explosionslåda till jul – present och gratulationskort i ett!

tinker kort tepåsar vintage blå idé

Först måste du skaffa fina papper och dekorativa material för att göra kort. Det andra steget är att hitta en grafisk fil med en vacker tekopp på Internet, ladda ner den och skriv ut den i svartvitt. Den här bilden fungerar som en mall och efter det klippte du ut motivet från ett vackert papper. Se till att koppen är tillräckligt stor för att en tepåse ska passa in där. Designa kortet med de papper du har valt för det och i mitten fixa koppen underifrån med dubbelhäftande tejp i kanterna. Du lämnar tillräckligt med utrymme för att en tepåse ska sättas in.

Skapa kort med tepåsar till jul

tinker kort tepåsar julidé röd

Välj färger och papper, beroende på vilket tillfälle du vill göra kortet. Atmosfäriska färger som rött, grönt och vitt skulle passa till jul. Dessutom kan vackra dekorativa element som glitter, band och klistermärken införlivas. En bra temeny kan också utformas med två eller flera tepåsar. Det är lämpligt att skapa ett vikt kort. Detta kan bara vara lite större än tepåsarna så att de kan sättas in där. Använd nu lite byggpapper för att göra två fickor på insidan av kortet och fäst en fin dekorativ tejp på utsidan som håller kortet stängt.

Skapa kort med tepåsar: fantasifulla idéer om att bli bra snart med instruktioner

tinker kort tepåse förpackning idé

Att göra kort med tepåsar är en bra idé för en vän eller kollega som är sjuk. För att önska honom / henne en snabb återhämtning kan du kärleksfullt slå in en eller flera tepåsar och skriva ett trevligt meddelande. Välj vackra färger som positivt kommer att påverka stämningen hos personen som tar emot gåvan, använd glada motiv och uppmuntrande ord.

tinker kort tepåsar paket förpackningsinstruktioner idé

Eftersom en tepåse aldrig kan bli för mycket, särskilt på vintern, rekommenderar vi att du använder flera olika typer av te som ett fint kort eller en minigåva på ett originellt sätt. Välj bara teer som personen vill och paketera dem kreativt. Du kan till exempel definiera varje tepaket för en stämning eller kort beskriva vad det innehåller. Enligt dragspelsprincipen kan 3, 4 eller fler tepåsar packas kreativt ihop och bindas som en helhet. Fäst ett litet kort på framsidan med några fina ord.

tinker kort tepåsar kuvert designidé

En annan uppfinningsrik idé är att packa te med olika smaker för varje dag i veckan i små kuvert. Varje kuvert bör utformas i en annan färg och skrivas ned kärleksfullt. Du kan också komma med fina ordspråk och uppmuntrande citat. På så sätt kommer den som tar emot gåvan att njuta av den dagliga koppen te på gott humör i minst en vecka.

Skapa kort med tepåsar: idéer & Inspiration från olika material

tinker kort gör tepåsar själv rolig idé

Idéerna för att göra kort med tepåsar är enkla och enkla att implementera. För det mesta är ett tekort perfekt för den sista minuten om du inte har ett gratulationskort. Framför allt krävs kreativitet och en tepåse krävs. Fantasin känner inga gränser! Här presenterar vi två humoristiska DIY -idéer som definitivt inte behöver ta mer än 5 till 10 minuter att genomföra.

tinker kort tepåsar rolig alla hjärtans dag

tinkerkort gör tepåsar själv att sy tyg

Det finns redan flera sätt att göra ett kort med en tepåse. Om du kan sy och har en symaskin, lämna sedan hantverkspappret och motivstansarna och gå efter vad du kan göra bättre. Du kan göra underbara små påsar för ett par tepaket från färgglada rester. Använd sicksacksömmen, eftersom den ser mer effektiv ut än den raka. Slutligen fixar du de små fickorna med hjälp av en varm limpistol på ett vikkort av robust kartong och du är klar.

tinker kort tepåsar olika typer av te

Du behöver inte använda färdiga tepåsar för att skapa kort med tepåsar. Tedrickare svär faktiskt över det faktum att teet av hög kvalitet som du får i exempelvis bra tehus bara är löst. Du kan blanda olika typer och skapa ett te efter din personliga smak.

Gör tepåsar själv: idéer och instruktioner

tinkerkort gör tepåsar själv instruktioner

Så du kan köpa teet löst i tehuset och paketera det själv. Kompresser gjorda av bandage eller kaffefilter är lämpliga för detta. Om du föredrar att använda bandage, lägg 3-4 lager ovanpå varandra, lägg en tesked löst te i mitten och bind med en tråd. Hemlagade tepåsar av kaffefilter måste sys antingen för hand eller med en symaskin. På så sätt kan mycket lekfulla tepåsar i form av moln, hjärtan och etc. skapas.

tinker kort tepåse molnformig sömnad

Dekorera tepåsar: gör teetiketter

tinker kort tepåsar gör polaroidbilder själv

En annan mycket original idé är att designa etiketten i slutet av tesnören annorlunda. Här har vi listat några kreativa förslag.

tinker kort tepåsar tepåsar dekorerar alla hjärtans dag

Den perfekta presentidén för tedrickare: Hemlagad teservis

tinker kort tepåsar gåva idé te förpackningar

En bra idé för tedrickare är att designa en hel tesats individuellt. Vi har redan presenterat några inspirationer i det här inlägget.

tinker kort tepåsar tedrinkare typer av tepresentidéer