Idéer för intressanta hemlagade dekorationer: prova!

tinker heminredning-försköna ditt hem och din trädgård

För alla med skickliga händer och fantasi, några idéer om hur du kan göra intressanta hemlagade dekorationer för ditt hem och din trädgård.

Hembakade dekorationer för ditt hem och din trädgård – mönster på soffkuddarna

Hemlagade dekorationer-blommor mönster dekorera soffkuddar

Vad sägs om original, självgjorda mönster av blommor, bokstäver eller geometriska figurer på soffkuddarna? Allt du behöver är en filtbit från vilken du skär ut mallen, en kavel runt vilken du måste linda filten (den måste göras tätt så att färgen inte kan rinna under), tygfärg och ett enfärgat örngott för dekorativa kuddar som du vill stämpla med den moderniserade kaveln.

Decoupage klocka

Gör din egen klocka av kork-dekoration-idéer-färgglatt-tyg

Detta är hemligheten för varje skicklig hemmafru när hon vill göra om sitt hem. Allt du behöver är en kartong i cylinderform med lock (t.ex. hattask), servetter, lim och en klockmekanism.

Kork klocka

Gör klocka av kork själv-dekorationsteknik, hantverksidéer

Detta är till och med lämpligt för personer som inte är lika skickliga som det är snabbt och enkelt. Du behöver ett korkark (formen spelar ingen roll), en klockmekanism, siffror (det behöver inte vara alla 12), lim och något spetsigt att genomborra korken med. Du kan också använda den här klockan för anteckningar.

Träbricka

tinkerbricka tallrik träskiva-kaffekopp-keramik

Det kan vara svårt att hitta rätt träbit, men när du har en till hands kan du prova denna intressanta idé. Allt du behöver är lite färg och lack så att du kan förvandla denna enkla träbit till ett intressant blickfång.

Gömma för kablar

Tinker gömställe för kablar tips-kreativa idéer-dekoration

En vacker blomkruka

keramiska blomkrukor-dekorera tinker bra idéer-hemma

En intressant idé för dem som älskar växter. Du behöver en keramikgryta som du täcker med lim och dammar sedan med glitter eller annat effektivt pulver. Slutligen måla eller spraya med hårspray.

Pappersstjärnor som intressanta hemlagade dekorationer

Pappersstjärnor intressanta hemlagade dekorationsidéer fulla av fantasi

De passar bra både vinter och vår. Så du kan göra intressanta stjärnor av färgat papper, sax och lim.

Hantverk med kristaller – dekorera lädersandalerna