15 erilaista helmiketjun mallia intialaisille naisille

Pearl Jewellery on ollut naisten suosikki asuste vuosien ja vuosien ajan. Olipa kyseessä feodaalikauden naiset tai nykyajan naiset, jokainen on käyttänyt helmikoruja jossain elämänsä vaiheessa. Helmikorut tekevät houkutteleviksi ja toivottaviksi niiden kyvyn sulautua kaikenlaisiin malleihin. Viimeisin suuntaus on helmiketjut, jotka ovat nykyään naisten suuressa kysynnässä.

Lue, mitkä helmiketjut valitset näyttämään hyvältä tänä kesänä?

1. Helmillä helmiketju:

Helmillä helmiketju

Tämä helmiketjukaulakoru voi olla ensimmäinen valinta naisille, jotka etsivät hienostunutta korusettiä. Tyylikkyyttä tekee sen minimaalinen ulkonäkö, joka saa sinut näyttämään yksinkertaiselta ja tyylikkäältä samanaikaisesti. Sitä voidaan käyttää juhlapuvussa tai muuten nay western -puvussa.

2. helmi ketju kultaa:

Helmiketju kultaa

Tämä kultainen helmiketju on kaikkien naisten pakko saada kahdesta syystä; yksi, koska siinä on kultaa ja toiseksi helmiä, mikä tekee siitä voittavan yhdistelmän. Se on kultaketju, jossa on riipus, joka on valmistettu kullasta, helmistä ja joistakin kivistä. Sitä voidaan käyttää saree- tai minkä tahansa muun perinteisen puvun päällä antaakseen parhaan ilmeen, ja se voidaan yhdistää korvakorujen kanssa ulkonäön täydentämiseksi.

3. Monisäikeinen kaulakoru:

Monisäikeinen kaulakoru

Tämä monisäikeinen lausumahelminauha on mitä kaikki naiset haluavat käyttää jossain elämänsä vaiheessa. Se on kallista, mutta sen arvoista. Se antaa suuren ja varakkaan ilmeen, jota jokainen nainen haluaa. Se on valmistettu pienistä helmistä, useista säikeistä ja on pitkä kaulakoru, joka sopii käytettäväksi perinteisissä vaatteissa.

4. Metalliseosketju:

Metalliseosketju

Tämä kaulakoru on yksi parhaista kultahelmimalleista. Se on kullattua keltaista ja seos. Siinä on helmiä ympäri kaulakorua useissa säikeissä ja siinä on kaksi vastaavaa korvakorua. Se sopii käytettäväksi sareen tai kurtan päällä näyttääkseen tyylikkäältä.

5. Tavallinen kultaketju helmillä:

Tavallinen kultaketju helmillä

Tämä yksi helmi -kultaketju on erän tyylikkäin pala. Sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa pukeutumisessa, jotta se näyttää muodikkaalta. Sen minimaalinen ulkonäkö ja hienostunut muotoilu tekevät siitä kauniin. Sen mukana tulee tavallinen kultaketju, jossa on yksi helmi. Se sopii parhaiten yöaikaan. Se voidaan yhdistää korvakorujen kanssa täydentääksesi ulkoasua.

6. Platinum -ketju helmillä:

Platinum -ketju helmillä

Tämä kaunis hopeasta valmistettu helmiketju on se, joka sinulla on oltava vaatekaapissasi. Se sopii käytettäväksi missä tahansa pukeutumisessa, olipa se muodollinen tai perinteinen, ja se saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja upealta. Se tekee siitä niin trendikkään sen yksinkertainen, mutta nykyaikainen muotoilu, joka voi kiinnittää huomiota yksilöihin, jotka käyttävät sitä. Se on platinapinnoitettu ja se voidaan yhdistää korvakorujen kanssa ulkonäön täydentämiseksi.

7. Smaragdi- ja helmiketju:

Smaragdi- ja helmiketju

Tämä smaragdi- ja helmihelmiketju on uusi helmikorujen ryhmässä. Se erottaa sen kaikista muista helmikoruista sen koostumuksesta, joka on puoliksi helmi ja puoliksi smaragdi. Se voi mennä hyvin länsimaisiin ja perinteisiin asuihin eikä näytä kovin raskaalta. Se on värikäs ja trendikäs.

8. Multi Pearl -sekvenssiketju:

Multi Pearl -sekvenssiketju

Tämä sekvensoitu helminauha on se, jota monet naiset vaativat nykyään. Se tekee siitä niin hyvän sen minimaalinen ja yksinkertainen ulkonäkö. Se sopii hyvin moniin liiketyyleihin sekä moniin perinteisiin pukeutumistyyleihin. Se on valmistettu tavallisesta kultaketjusta ja helmistä, jotka on asetettu järjestyksessä.

9. Kerroksinen helmi kaulakoru:

Kerroksinen helmi kaulakoru

Tämä helmiketjukaulakoru on ulkonäöltään erittäin muodikas. Se ei näytä samalta vanhalta muotoilulta helminauhalta. Vaikka tämä kerroskaulakoru onkin yksinkertainen, se on nykyaikainen. Sitä voidaan käyttää länsimaisissa vaatteissa ja se saa sinut näyttämään tyylikkäältä.

10.Kultahelmillä tehty kaulakoru:

Kultahelmillä tehty kaulakoru

Tämä kultahelmillä tehty kaulakoru on vanha suosikki korumuotoilu. Se voi antaa sinulle kuninkaallisen ilmeen, kun sitä käytetään perinteisissä vaatteissa. Se on valmistettu laittamalla pieniä helmiosia kultapohjaan. Se on yksi parhaista malleista päällyskorut -osiossa.

11. Hopea kaulakoru:

Hopeinen kaulakoru

Tämä hopeinen helmiketju koru on valmistettu kivistä, helmistä ja hopeasta. Täydellinen sekoitus kaikkea saa tämän korun näyttämään muodikkaalta. Se voidaan yhdistää länsimaiseen tai perinteiseen pukeutumiseen. Se on kevyt ja helppo kuljettaa ja sitä voidaan käyttää useaan otteeseen. Se voi antaa hienostuneen ja tyylikkään ilmeen, kun se on koristeltu yötoiminnolla.

12. Riippuketju:

Riippuketju

Tämä riippuketju, jota nuoret naiset ja teini -ikäiset suosivat, on yksi halutuimmista helmikoruista. Tämä ketju voi olla paras lisävaruste, ja se voi myös saada sinut näyttämään tyylikkäältä ja muodikkaalta. Se on valmistettu tavallisesta hopeasta, kivistä, joissa on helmiriipus. Sitä voidaan käyttää useissa toiminnoissa ja useissa vaatteissa. Se voidaan yhdistää ripustettaviin korvakoruihin tai nappikorvakoruihin ulkonäön täydentämiseksi.

13. Nastatut helmikorut:

Nastatut helmi korut

Nämä nastatut helmikorut ovat kaikkein vähiten mutta silti houkuttelevin helmiketju, joka voi olla. Se on valmistettu hopeaketjusta, jossa on iso hopeariipus, jossa on helmiä, jotka voivat antaa hyvän muodin pukeutumistasi. Se sopii käytettäväksi perinteisissä vaatteissa.

14. Pieni helmiketju:

Pieni helmiketju

Tämä pieni helmiketju on kaikkein vaativin naisten keskuudessa. Sitä voidaan käyttää päivittäin tai satunnaisesti molempia. Se on valmistettu kullatusta ketjusta, jossa on pudottavia helmiä, jotka koristavat naisen kaulaa.

15. Nykyaikainen helmiketju:

Nykyaikainen helmiketju

Tämä nykyaikainen helmiketju on tehty nykyaikaisille naisille. Se on valmistettu pronssista ja seoksesta, ja sen keskellä on yksi helmi. Se on kevyt ja sen rakenne on erilainen kuin useimmat helmiketjut. Sitä voidaan käyttää länsimaisissa vaatteissa.

Pearl -ketjua on useita malleja ja värejä, jotka sopivat jokaisen tarpeeseen. Yritä löytää lisää lajikkeita näistä helmikokoelmista, jos haluat näyttää rikkaalta yleisön keskuudessa, kokeile suosikkihelmiketjuasi klassisten asujen avulla.