15 perinteistä kultahelmiä korumallia naisille

Helmi ovat niitä makeanveden valkoisia jalokiviä, jotka ovat saaneet merkitystä kultaseppien keskuudessa, jotka suunnittelevat korusarjojen valmistamista kullasta ja muusta arvokkaasta ja puolijalokivestä. Jalokivikauppiaille on ehdottomasti mahtava onni työskennellä helmen kaltaisen jalokiven kanssa, joka tuo esiin kauneutta ja eleganssia, kun sitä käyttävät naisellinen ryhmä sekä miehet, joilla on onnenkivi valkoisena helmenä. Jos haluat antaa tyylikkään kosketuksen eri väristen helmien, kuten harmaan ruusun, yhdistämisestä puhtaaseen metalliin, kuten kultaan, voisi olla mieleenpainuva yhdistelmä. Saadakseen syvän käsityksen kultahelmikorujen tyypeistä voisi ehdottomasti olla lisäarvoa lukijoille.

Parhaat kokoelmat kultahelmikoruja naisille kuvilla:

Tässä esittelemme 15 parhaan kultahelmien korumalliston naisille. Nämä mallit ovat houkuttelevampia ja perinteisempiä kullan ja helmen yhdistelmien vuoksi. Jos pääset eroon yhdestä näistä kokoelmista, se on yksi parhaista henkilökohtaisista koristeista.

1.Yhden helmen kultakorvakoru:

Yhden helmen kultainen korvakorusta

Eleganssista ja kauneudesta puhuminen itsessään, tämä väite on osoittautunut todeksi tämän mahtavan yhdistelmän kautta, jossa on vanha ja yksi keskikokoinen pyöreä helmikorvakoru. Tämä kultainen helmipultti sopii hyvin tytöille ja kaiken ikäisille naisille.

2. Pearl Drop Gold -korvakorut:

Pearl Drop Gold -korvakoru

Tytöt ja naiset ovat ehdottomasti rakastuneet niihin pieniin tuloihin, jotka saavat heidät näyttämään tyylikkäämmiltä ja tyylikkäämmiltä. Tämä pieni helmistä valmistettu nasta tekee siitä kauniimman yhdistettynä, kun se on suunniteltu pieneksi värikkääksi helmikultaksi, joka ansaitsee roikkuvia pisaroita.

3.Kultainen helmirengas:

Yksinkertainen kultainen sormus

Hyvät naiset, kuten ne asusteet, jotka sopivat erittäin hyvin sekä perinteisiin että länsimaisiin vaatteisiin, lisäävät tähän luetteloon tämän yksinkertaisen kultaisen sormuksen, jossa on yksi valkoinen helmikoristeinen sormus. Kultainen helmirengas vain nousee kullasta kuin aurinko nousee pilvestä.

4. Pearl Gold -kaulakoru:

Helmi kulta kaulakoru

Kultakoru on kaikkien aikojen suosikki naisellisen väkijoukon keskuudessa. Yksinkertaisen kultaisen helmikaulakorun tekeminen on ylellisen näköinen kaulakoru, joka saavutetaan valkoisten pyöreiden helmien avulla. Valkoisessa paksussa ketjussa on pyöreät kiiltävät helmet koko pääntiellä, mikä antaa upeat näkymät.

5. Kultaketju helmikorulla:

Kultaketju helmikorulla

Nuoret tytöt ja nuoret pitävät yksinkertaisista ohuista kultaketjuista tavallisista paksuista kultaketjuista. Riipukset lisätään aina kultaketjuun, jotta perinteinen ja modernisoitu kosketus saadaan, yksinkertainen pyöreä riipus kulkee tämän kultaketjun läpi.

6.Kultaiset pienet helmet kiinnitetty vanne korvakorusta:

Kultaiset pienet helmet kiinnitetty vanne korvakorusta:

Vanteet ovat aina naisten listalla ostosten ansaitsemisessa. Jotta se eroaa tavallisista kultarenkaista, joitain värejä voidaan lisätä eri asetusten antamiseksi. Yleinen väri voi olla valkoinen ja se on ehdottomasti valkoinen helmi kiinnitetty kultainen rengaskorvakoru.

7.Kultahelmet -kaulakorusetti:

Gold Pearls kaulakorusetti

Tämä kultainen helmesetti on yksi parhaista koruista naisille, koska heidän ei tarvitse ostaa erikseen kaulakorua ja korvakorua. Helpottaakseen suunnittelijat sopivat kaulakoruun ansaitsemalla sarjan. Tämä tehdään lisäämällä pyöreät helmihelmet liian paksu kultainen kaulakoru, jossa on samanlainen rengaskorvakoru.

8. Gold Pearl Thin rannekoru:

Ohuet kultahelmet

Ohut jalokivi tämän sileän ranteen ympärillä voisi varmasti luoda paljon eroa kuin jättää se tyhjäksi. Tytöt, jotka pitävät valkoisen ja kultayhdistelmästä, heille tämä yksinkertainen tavallinen kultaketju, johon on kiinnitetty helmi, olisi paras helmirannekoru kultainen vaihtoehto.

9. Pearl Stud Gold -rannekoru:

Pearl Stud Gold -rannekoru

Niille perinteisille ajattelutyyleille tämä valkoisen värinen helminauhainen rannekorusetti voi olla ihanteellinen vaihtoehto rannerengasostoksille. Tämän tyyppistä Bangalia voidaan kutsua myös nimellä Kada, jotka ovat tavallisia paksuja kultakappaleita ruuvikiinnityksellä.

10.Kultahelmet helmillä kaulakoru:

Kultahelmet helmillä kaulakoru

Sekoitusyhdistelmä voisi olla ihanteellinen kuvaus tämäntyyppisistä kultahelmistä ja valkoisista pyöreistä helmihelmistä tehdystä jalokivestä. Kultahelmet voidaan tehdä joko kiiltävänä helmenä tai veistää laserleikkaustekniikalla, mikä varmasti lisää charmia kultahelmi -riipus -settiin.

11. Paksut pyöreät helmet kultainen kaulakoru:

Paksu pyöreä helmi kultainen kaulakoru

Kultainen kaulakoru ei ole aina Jumalan värinen, mutta se on myös suunniteltu valkokultametallista, joka antaa erilaisen kosketuksen jalokiveen. Jotta se eroaisi yksinkertaisesta valkokultaketjusta, valkokultaa pitkin on kiinnitetty sarja helmihelmiä, jotka on suunniteltu käyttäen eri kokoisia helmihelmiä, jotka antavat nousevan ja laskevan järjestyksen.

12. Kolmen säikeen helmiketju:

Kolmen säikeen helmiketju

Tällä muodikkaalla aikakaudella naiset pitävät muutoksista ja eroavat tavallisesta jalokivestä. Suunnittelijat ovat tunnistaneet oikein ja keksineet kolmen säikeisen korun, jossa kultaketjun mukana on erilainen kivi tai muotoilu. Yksi tällainen kivestä suunniteltu helmiketju kultakoruissa on kolmirivinen helminauha, jonka keskellä on riipus.

13. Gold Pearls Choker -rannekoru:

Gold Pearls Choker -rannekoru

Choker on kaulaa halaileva lisävaruste, joka sopii hyvin puoliperinteisiin vaatteisiin. Tämä puhdasta valkoista helmeä käyttävä kuristin on poikkeuksellinen muotoilu. Tässä kuristimessa on tiiviisti pakatut helmirivit, joita voidaan käyttää helposti vetämisen ja kulumisen vuoksi, ja siinä on vastaava rannekoru.

14. Kaksi merkkijono Pearl Gold -rannekoru:

Kaksi merkkijonoa kultainen helmirannekoru

Ajatus kahden rannekkeen tekemisestä on ehdottomasti luonut suuren eron naisten rannekorujen ostamisessa. Tämä tiukasti pakatusta helmestä valmistettu rannekoru, jonka keskellä on soikea luonnonvalkoinen helmi, on erittäin hyvin suunniteltu rannekoru.

15. Kultahelmet Tikka:

Kultahelmet Tikka

Hyvät naiset, jotka haluavat lisätä lisävarusteita otsan ympärille, heille tämä helmi tikka voisi olla ihanteellinen valinta. Tämä koru on valmistettu yhdestä helmirivistä, joka putoaa otsaan kultaisella riipuksella.

Kullan ja helmen kaltaisen jalokiven yhdistelmä on uskomaton yhdistelmä, jota jokaiselle tytölle suositellaan, että hänellä on yksi setti jalokotelossaan. Tämä ihanteellinen yhdistelmä sopii kaikille värityypeille ja kaikille ikäryhmille. Helmikorun valitseminen vie vähemmän aikaa kuin timantti- tai värikivikorun valitseminen.