15 parasta ja parasta hedelmää hehkuvaan ihoon !!

Olemme kaikki kuulleet useista hedelmien ja vihannesten eduista jokapäiväisessä elämässämme. Niiden tiedetään olevan terveellisimpiä vaihtoehtoja kuntoilun ja hyvän elämäntavan saavuttamiseksi. Suurin syy tähän on se, että ne ovat täynnä useita ravintoaineita, kuituja ja sisältävät luonnollisia sokereita, mukaan lukien vesipitoisuus. Siksi hedelmät ovat luonnollisesti parempia terveelliseen elämäntapaan sellaisenaan, mutta tiedätkö myös hedelmien hyödyt hehkuvaan ihoon? On olemassa tiettyjä hedelmiä syötäväksi hehkuvaan ihoon, jonka tiedetään pitävän meidät poissa iho -ongelmista ja epäpuhtauksista aivan luonnollisella tavalla. Me kaikki tiedämme virheettömän ja toivottavan ihon sävyn ja ihon tärkeyden ja onnellisuuden. Naiset haluavat aina saman sävyisen ja kosteutetun ihon sävyn, eikä ole uutta, että käytämme usein useita kosmetiikkaa ja kemikaaleja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Nyt odotus on kuitenkin ohi ja meillä on parhaat hedelmät ihon valkaisuun tällä luonnollisella menetelmällä. Nämä hedelmät vaalealle iholle ovat nykyään useiden naisten hyvin noudatettu strategia. Voit syödä näitä hedelmiä tai jopa tehdä kasvopaketin näistä luonnollisista ainesosista kauniin ja hehkuvan ihon saamiseksi.

Parhaat ja parhaat hedelmät hehkuvaan ihoon

Hedelmien edut hehkuvaan ihoon:

Tässä on muutamia etuja, joita saamme hedelmistä. Nämä ovat hedelmiä, jotka saavat ihomme hehkumaan ja ovat aivan välttämättömiä pitämään ihomme kosteana ja kosteutettuna päivittäin..

 • Näissä hedelmissä on useita ravintoaineita, mineraaleja, kasvikemikaaleja ja kuituja. Ne eivät ole vain hyväksi terveelle elämälle, vaan myös auttavat meitä saavuttamaan hehkuvan ja säteilevän ihon sävyn.
 • Hedelmät, joissa on luonnollisia mineraaleja, auttavat suojaamaan ulkokerrosta ihon haitallisilta UV -säteiltä. Suosituimmat hedelmät tähän ovat amla ja karviainen.
 • Hedelmät, kuten papaija ja sitruuna, antavat meille hehkuvan ihon poistamalla mustapäitä ja avoimia huokosia. Ne poistavat pölyn ja epäpuhtaudet ihon sisältä
 • Hedelmät myös luonnollisesti puhdistavat ihon pölyltä ja epäpuhtauksilta, mukaan lukien saastuminen.
 • Ne, joilla on kuiva iho, voivat myös saada luonnollisesti kosteutettua ihoa päivittäisestä hedelmien kulutuksesta.

Hedelmämaskit hehkuvan ihon ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi:

1. Apple hehkuvaan ihoon:

Omenat hehkuvaan ihoon

Klassinen omena tunnetaan yleisesti hedelmänä, joka pitää lääkärin loitolla! Omenoiden terveys- ja ihohyötyjä ei voi korostaa tarpeeksi. Ne sisältävät A- ja C -vitamiinin hyvyyttä sekä ravintokuituja, kalsiumia ja magnesiumia. Niiden antioksidanttiominaisuudet pitävät ihon nuorena ja lisää luonnollisen kiillon kasvoillesi. Näissä ihon valkaisuun tarkoitetuissa hedelmissä on myös monivitamiineja, jotka puhdistavat ihon luonnollisesti ja pitävät sen hehkuvana. Käytä tätä hedelmää säännöllisesti eri muodoissa ja näet tulokset kasvoillasi. Pölyiset ja saasteettomat kasvot ovat sinun ja näet luonnollisen hehkun sisältäsi itse!

Kuinka syödä omenoita?

Voit vain leikata omenan ja nauttia sen aamiaiseksi tai välipalaksi. Lisäksi voit jopa valmistaa omenamehua ilman lisäaineita. Tämän voi syödä milloin tahansa päivän aikana.

Apple -naamio:

Omena tunnetaan tärkeänä hedelmänä vaalealle ja hehkuvalle iholle. Näin voit tehdä kasvopakkauksen tästä.

 • Sinun tarvitsee vain raastaa omena ensin.
 • Levitä tämä tasaisesti koko kasvoille.
 • Anna sen pysyä kasvoilla vähintään kaksikymmentä minuuttia.
 • Älä käytä saippuaa tai kasvojenpuhdistusainetta pesun aikana. Huuhtele vain viileällä vedellä.
 • Tämän naamion voi levittää joka päivä. Voit jopa hakea kahdesti tai kolme kertaa viikossa. Ihmehedelmässä on taikuutta, joka antaa sinulle terveen ja hehkuvan ihon.

2. Papaija hehkuvaan ihoon:

Papaija vaalealle iholle

Toinen ihme hedelmä syödä päivittäin hehkuvaan ihoon on papaija. Papaijalla on papaiini ja kymopapaini, joilla on sienilääkkeitä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Vaikka hedelmän tiedetään pitävän ruoansulatuskanavan puhtaana, se tekee myös ihmeitä saadakseen ihon hehkumaan ja hehkumaan. Ne auttavat pitämään ihon puhtaana vaurioista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että papaija voi auttaa parantamaan haavoja ja muita pigmentaatiokysymyksiä. Kaikki suuret rusketukset tai pigmentit voivat keventää tämän hedelmän kautta. Siksi on välttämätöntä sisällyttää ne ruokavalioosi ja se on hyvä kauneushedelmä korjaamaan iho -ongelmasi. Kaikki ihon viat ja hienot viivat voivat myös kadota vähitellen tämän ihon läpi. Siksi tämä on yksi parhaista hehkuvaan ja nuorekkaaseen ihoon tarkoitettujen hedelmien luettelosta.

Kuinka syödä?

On hyvä idea vain välipala papaijakulhoon. Se ei ainoastaan ​​tyydytä nälkääsi, vaan pitää ihon myös hehkuvana. Jos haluat kokeilla jotain uutta, tee smoothie sekoittamalla papaija johonkin Himalajan suolaan ja ripaus sitruunamehua. Lisäksi voit tehdä papaijas smoothieita myös muista aineosista lisäämällä maitoa tai hunajaa. Voit saada tämän milloin tahansa vuorokauden aikana.

Papaija kasvonaamio:

Näin voimme tehdä kasvopakkauksen papaijahedelmistä.

 • Leikkaa papaija paloiksi ja soseuta ne hyvin. Tämä on helpoin tapa tehdä se.
 • Tähän seokseen lisätään lusikka sitruunamehua ja 1/4 tl kurkumaa.
 • Levitä tasaisesti iholle ja huuhtele 20 minuutin kuluttua kylmällä vedellä.

Tee tämä vuorotellen nähdäksesi ja saavuttaaksesi hehkuvan ihon.

3. Ananas:

hedelmiä vaalealle ja hehkuvalle iholle

Helpoin tapa tehdä tämä on napostella pistävää ananasta. Tässä on toinen syy syödä niitä. Ananakset kuuluvat hehkuvan ihon kymmenen parhaan hedelmän joukkoon. Nämä hedelmät ovat runsaasti proteiineja ja niillä on bromelaini-niminen entsyymi, jolla tiedetään olevan tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka parantavat kaikki ihosi haavat ja antavat siten säteilevän ja hehkuvan ihon. Kun otetaan huomioon tähän hedelmään liittyvät luonnolliset mineraalit ja kuidut, niiden tiedetään taistelevan myös ihon epäpuhtauksia vastaan. Lisäksi kaikki pienet rypyt tai juonteet voidaan poistaa, jotta saat nuorekkaan ja kiiltävän näköisen ihon.

Kuinka syödä ananasta?

Nappaa vain kulho ananasta milloin tahansa tai jopa sisällytä se osaksi jälkiruokiasi vaihteeksi. Nämä ovat luonteeltaan melko sitruunaisia, eikä niitä voi käyttää kerralla raakana. Lisäksi voit valmistaa ananasmehua ja nauttia sitä päivän aikana.

Ananas kasvopakkaus:

 • Valmista ananasmehu. Kun aiot nauttia siitä, pidä kaksi teelusikallista sitä kasvopakkauksellesi.
 • Lisää kahteen teelusikalliseen mehua yksi teelusikallinen maitoa.
 • Voit myös lisätä hunajaa tähän seokseen.
 • Sekoita hyvin ja levitä tasaisesti iholle.
 • Pese se kylmällä vedellä 10-15 minuutin kuluttua.
 • Käytä tätä kasvopakettia vaihtoehtoisina päivinä nähdäksesi parhaat tulokset.

4. Banaani hehkuvaan ihoon:

Banaani hehkuvaan ihoonSeuraavan kerran, kun heität banaaninkuoren pois, muista vain, että voit hoitaa akneasi sillä! Jos kysyt, mitä hedelmiä syödä hehkuvaan ihoon, emme varmasti koskaan unohda banaanien hyötyä terveelle ja kosteutetulle iholle. Banaanit sisältävät folaattia, A-, C-, K-, E -vitamiineja ja monia kivennäisaineita, kuten kalsiumia ja kaliumia, jotka toimivat omalla tavallaan antamalla sinulle terveen ja hehkuvan ihon. Sillä on myös hyvät antibakteeriset ominaisuudet ja sitä käytetään usein luonnollisena kosteusvoiteena, joka pitää ihosi hyvin kosteutettuna estäen sen kuivumista. Jos sinulla on rasvainen iho, tämä on paras ystäväsi ihon hoitoon. Kokeile sitä ja näet tulokset itse!

Kuinka syödä banaania?

Jos et halua syödä niitä, tässä on idea. Lisää tämä kaurapuuroon aamulla. Leikkaa banaani paloiksi ja lisää ne aamiaiseen. Voit myös tehdä hedelmäsmoothie -kulhon sekoittamalla sen muiden hedelmien kanssa ja lisäämällä chia -siemeniä, auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä. Lisää myös kuivat pähkinät, jos haluat niitä.

Banaanikasvopaketti hehkuvaan ihoon:

 • Murskaa banaani haarukalla ja lisää siihen lusikka hunajaa.
 • Voit myös lisätä lusikallista maitoa tähän seokseen.
 • Sekoita hyvin ja levitä tämä koko kasvoillesi hehkuvaan ja säteilevään ihoon.
 • Pidä sitä päällä 15 minuuttia ja pese pois viileällä vedellä.
 • Muista tehdä tämä päivittäin ja katso kuinka ihosi hehkuu.

5. Vesimeloni:

parhaat hedelmät vaalealle iholle

Vesimeloni on täynnä runsaasti ravintoaineita hehkuvan ihon saamiseksi. Se on erityisen hyvä rasvaiselle iholle ja kaikentyyppiselle aknealttiille iholle. Jos sinulla on pigmentaatiota ja auringonpolttamaa, tämä hedelmä parantaa myös ihoa vähentämällä punaista tai palovamma -aluetta. Mustia pisteitä voidaan myös vähentää helposti tämän hedelmän avulla. Sen sisältämä lykopeeni estää ihovaurioita. Sen sisältämä vesipitoisuus huuhtelee kaikki toksiinit pitäen ihosi raikkaana ja puhtaana. Tämä auttaa sinua saavuttamaan nuorekkaan ja ravitun ihon helposti ilman vaivaa.

Kuinka syödä vesimelonia?

Mikä muu voisi olla paras tapa syödä tämä punainen mehevä, vedellä täytetty hedelmä, sitten vain puree valtava osa siitä. Yksinkertainen välipala siihen iltapäivällä ennen ateriaasi. Näin olet kylläinen ja saat kehollesi runsaasti vettä.

Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa vain vesimelonin ja kupin maitoa ja lisätä siihen hunajaa. Juoma virkistää kuumana kesäpäivänä ja myös kosteuttaa ihoa.

Vesimeloni kasvopakkaus:

 • Näin voit tehdä vesimelonin kasvopakkauksen.
 • Sekoita muutama vesimelonikappale ja levitä ne iholle.
 • Iho tuntuu heti viileältä ja voit tuntea itsesi tuoreuden.
 • Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia ja huuhtele pois vedellä.
 • Älä käytä saippuaa.

Tämä on valtava ravinto ihollesi ja sitä voidaan tehdä päivittäin, jos haluat nähdä näkyviä muutoksia.

6. Karviainen:

Karviainen hehkuvaan ihoon

Ikääntynyt lääkehedelmä melkein kaikkeen alkaen hiusten putoamisesta painonpudotukseen! Karviainen on paras hedelmien joukossa vaalealle iholle. Sillä on antioksidanttiominaisuuksia, jotka poistavat toksiineja iholta pitäen ihon puhtaana ja säteilevänä. Tulehdusta ehkäisevä ominaisuus edistää paranemista ja poistaa näin kasvosi epäpuhtauksista ja aknesta. Jos sinulla on myös minkä tahansa tyyppinen auringonpolttama, tämän hedelmän tiedetään vähentävän sitä. Kokeile sitä ja näet, kuinka tämä voi tehdä ihmeitä ihollasi.

Kuinka syödä karviaista?

Paras tapa syödä ne on kuivata auringossa.

 • Leikkaa karviaismunat ja kuivaa ne auringossa.
 • Kun ne on kuivattu, säilytä ne astiassa ja syö niitä milloin haluat. Luonnollinen makeus ja välttämättömyyden hyvyys säilyvät ennallaan.
 • Tämä on paras tapa käyttää tätä hedelmää.

Karviaisen kasvopakkaus:

Oletko koskaan kuullut kasvomaskin valmistamisesta karviaisen kanssa? No, näytämme kuinka!

 • Tee karviaista tahna sekoittamalla se hyvin.
 • Lisää lusikka tätä tahnaa jogurttiin.
 • Lisää lusikka hunajaa. Hunaja auttaa tuomaan hehkua iholle ja myös kosteuttamaan sitä samanaikaisesti.
 • Levitä pakkaus sitä kasvoillesi ja anna sen kuivua 15 minuuttia.
 • Pese viileällä vedellä.

Käytä tätä kasvopakettia joka toinen päivä näkyvien muutosten varalta. Jogurtissa on maitohappoa, joka puhdistaa ihon huokoset ja poistaa ylimääräisen öljyn.

7. Oranssi:

Oranssi hedelmä hehkuvaan ihoonOranssi kuuluu hehkuvaan ihoon. Sitä käytetään laajalti, kun otetaan huomioon tähän hedelmään liittyvät upeat tulokset. Tämä sisältää runsaasti C -vitamiinia, joka auttaa poistamaan rusketuksen ja ihon epäpuhtaudet. Se on loistava kuorinta kaikenlaisten epäpuhtauksien poistamiseksi helposti. Se ei ainoastaan ​​anna immuniteettia, se auttaa vähentämään ihovaurioita ja auttaa saavuttamaan säteilevän ja hehkuvan ihon helposti ilman paljon vaivaa.

Kuinka ottaa appelsiini terveelle iholle?

Helpoin tapa saada appelsiinia on yksinkertaisesti kuoria iho ja syödä. Se on melko maukas hedelmä ja kaikki rakastavat sitä. Toinen tapa on kuluttaa sitä mehun muodossa ja juoda sitä joka päivä.

Oranssi kasvopakkaus:

Näin voit valmistaa kasvonaamion hedelmistä

 • Kuivat appelsiininkuoret auringossa.
 • Jauhaa kuivat kuoret ja tee niistä jauhe.
 • Lisää siihen vähän maitoa, ruusuvettä, hunajaa ja kurkumaa.
 • Levitä tasaisesti kasvoille.
 • Anna vaikuttaa keskimäärin 20 minuuttia ja huuhtele viileällä vedellä.
 • Voit levittää tätä kahdesti viikossa hehkuvaan ihoon.

8. Mansikka:

Mansikka hehkuvaan ihoon

Monet eivät tunne tätä hehkuvaan ihoon tarkoitettua hedelmää. Mansikan tiedetään olevan hedelmien kuningatar Aasian maissa. Sillä on useita ominaisuuksia ja se on sekoitettu A -vitamiinin, kalsiumin, D -vitamiinin ja C -vitamiinin kanssa, mikä tekee ihosta kevyen ja pehmeän. Jos sinulla on rasvainen iho, tämä hedelmä on paras ystäväsi ravitsemaan ja elvyttämään ihoasi. Se vähentää kaikenlaista ylimääräistä talia helposti ja on yksi parhaista hedelmistä hehkuvaan ja säteilevään ihoon.

Kuinka syödä mansikkaa?

Voit syödä tämän hedelmän helposti itsestään perusteellisen pesun jälkeen. Se kuuluu maukkaiden hedelmien joukkoon ja pidät siitä. Toinen tapa olisi tehdä smoothie siitä sekoittamalla maito ja hunaja ja juoda mehun muodossa.

Kuinka tehdä ja levittää mansikan kasvonaamio?

Tässä on, miten yksi valmistaa kasvopaketin siitä.

 • Tee hedelmistä sose sekoittamalla ne hyvin.
 • Sekoita se jogurtin ja hunajan kanssa pienen maidon kanssa.
 • Levitä kaikkialle ja tasaisesti kasvoille.
 • Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja anna kuivua.
 • Pese tämä pois normaalilla vedellä.
 • Käytä sitä kerran tai kahdesti viikossa hyvien tulosten saamiseksi.

9. Rypäleet:

Rypäleet hehkuvaan ihoon

Monet eivät tiedä, että rypäleitä voidaan syödä hehkuvaan ihoon. Viinirypäleiden tiedetään puhdistavan ihon ja saavan sen näyttämään säteilevältä ja upealta. Sillä on myös tärkeitä lääkinnällisiä ominaisuuksia, ja monet lääkärit ja tiedemiehet ovat neuvoneet sitä. Rypäleitä on kolmesta neljään lajia, ja niitä tulisi syödä päivittäin, etenkin aamiaisella parhaan tuloksen saamiseksi. Nämä ovat ihanteellisia hedelmiä ihon hehkua varten. Se vähentää epäpuhtauksia ja auttaa tasapainottamaan ihon sävyä.

Kuinka syödä viinirypäleitä hedelmänä joka päivä?

Monet meistä rakastavat syödä viinirypäleitä itse. Pese ne hyvin ja syö ne iltaisin. Tai muuten voit tehdä smoothieita hedelmistä sekoittamalla ne hyvin ja lisäämällä kuivattuja hedelmiä haluamallasi tavalla.

Kuinka tehdä rypäleen kasvopakkaus ja levittää kasvoille?

Näin voit helposti tehdä kasvopakkauksen kasvoillesi.

 • Murskaa viinirypäleet hyvin kulhossa.
 • Lisää jogurtti tai juustoraaste siihen.
 • Lisää muutama tippa sitruunaa seokseen.
 • Levitä tasaisesti kasvoille kasvopakkauksena.
 • Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja pese vedellä.
 • Voit käyttää tätä kolme kertaa viikossa hyvien tulosten saamiseksi.

10. Sitruuna hehkuvaan ihoon:

sitruuna hehkuvaan ihoon 10

Sitruunoiden tiedetään olevan hehkuva iho. Sitruunan ravitsemus, mukaan lukien kalium, C -vitamiini, auttaa vähentämään pigmenttiä, rusketusta ja aknea. Kaikenlaisia ​​näppylöitä ja mustia pisteitä voidaan myös hoitaa helposti täällä. Se tunnetaan siitä, että se tekee ihostasi kimalluksen ja antaa sille virheettömän rakenteen, jonka olet aina halunnut. Tämä on yksi parhaista hedelmistä ihon hehkuttamiseksi.

Kuinka syödä sitruunaa hedelmänä?

Saatat ihmetellä, kuinka saada sitruuna raakana. No, suosikki sitruunamehumme on vastaus. Valmista sitruunamehu lisäämällä siihen sokeria tai hunajaa. Sen tiedetään parantavan paitsi kehon vastustuskykyä myös kosteuttavan ja saavan ihon loistamaan

Sitruunan levittäminen kasvopakkaukseen

Sitruunaa käytetään kasvonaamion tärkeimpänä ainesosana. Voit lisätä sitruunaa muihin hedelmiin tai jauheisiin kasvopakkauksessa valmistettaessa. Kuitenkin vain sitruunalla voit tehdä tämän.

 • Lisää sitruuna ja hunaja ja levitä tämä seos kasvoille.
 • Se auttaa vähentämään tahroja ja tahroja.
 • Pese se 15 minuutin kuluttua.
 • Älä astu auringonpaisteeseen heti tämän seoksen levittämisen jälkeen.
 • Älä levitä enempää kuin kerran viikossa.

11. Tomaatti:

Tomaatti hehkuvaan ihoon

Tomaatti on suosikkimme hedelmien joukosta syödäksemme vaaleaa ihoa. Se on melko terveellistä ja myös mehukasta, syötävää ja erittäin herkullista. Sillä on useita terveyshyötyjä, mutta jos ajattelemme sen toimintaa, se nuorentaa ihoa. Tomaatilla on ominaisuuksia, jotka parantavat paitsi rakennetta myös ihon laatua. Voit käyttää tätä sekoitettuna salaatissa, juoda sitä mehuna tai jopa tehdä siitä tahnaa ja käyttää sitä kasvopakkauksena. Se on yksi parhaista hedelmistä ja vihanneksista hehkuvaan ihoon. Se on myös paras keino ihon vaalentamiseen.

Kuinka syödä tomaatti hedelmänä?

Syö tomaatti raakana pesun jälkeen. Se auttaa saamaan suoran hyödyn kasvoille ja iholle. Voit myös keittää sen ja ottaa halutessasi tai tehdä siitä salaatin tai mehun

Kuinka tehdä kasvopakkaus tomaatista?

 • Voit levittää tomaattia kasvoille.
 • Tämä on go-to-menetelmä ja se on parasta suoraa hyötyä varten.
 • Leikkaa vain tomaatti ja hiero siivu kasvoille.
 • Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja anna kuivua, pese viileällä vedellä. Voit jopa soveltaa tätä päivittäin hyvien tulosten saamiseksi.

12. Persikat hehkuvaan ihoon:

Persikat hehkuvaan ihoon

Persikat auttavat nostamaan ihoasi ja ovat tärkeimpiä hedelmiä, jotka saavat ihon hehkumaan. Niiden tiedetään olevan hyviä puhdistusaineita, mutta ne toimivat jopa paremmin väriaineina, koska ne puhdistavat ihon syvästi ja kiristävät kasvojen lihaksia. Kuoren sisäosa auttaisi sinua saamaan hyvän vaikutuksen. Hiero kuoria hellävaraisesti ja tunne ihon kiristyvän. Se on paras hedelmä hehkuvalle iholle.

Kuinka syödä persikoita joka päivä?

Voit syödä persikan kaltaista omenaa. Voit syödä sen hyvin pesemisen jälkeen. Persikka voidaan leikata paloiksi ja syödä; muuten voit jopa tehdä hedelmistä mehua.

Kuinka tehdä kasvonaamio persikoista?

Näin pääset tekemään persikan kasvomaskeja.

 • Murskaa ja murskaa persikanpalat hyvin ja sekoita ne
 • Lisää hunaja ja muutama tippa sitruunaa siihen
 • Levitä tasaisesti kasvoille ja anna vaikuttaa 20 minuuttia
 • Pese kylmällä vedellä
 • Käytä sitä kahdesti viikossa saadaksesi hyviä ja tehokkaita tuloksia

13. Avokadot:

Avokado hehkuvaan ihoon

Avokadot ovat hyviä kuiville ihoille. Ne jättävät hehkuvan ihon ja toimivat hyvänä kosteuttajana ja virkistävänä kasvoille. Myös avokadoöljyjä on saatavilla markkinoilla, mikä auttaa kosteuttamaan ihoa hyvin. Ne, joilla on kuiva iho, voivat helposti käyttää tätä hedelmää ihon kosteuttamiseen.

Kuinka syödä avokadoa hyvän ihon vuoksi?

Helpoin tapa kuluttaa tämä hedelmä on lisätä pippuria ja suolaa palasiksi leikkaamisen jälkeen. Tämän voi lisätä myös salaatteihin ja keittoihin. Lisäksi voit jopa valmistaa avokadomehua ja saada sitä

Kuinka tehdä avokado -kasvopaketti hehkuvaan ihoon?

Näin valmistat kasvonaamion avokadohedelmistä.

 • Ota kypsä ja tuore avokado ja soseuta se hyvin
 • Levitä maito ja hunaja seokseen
 • Levitä tasaisesti kasvoille ja jätä hyvin
 • Pese se puolen tunnin kuluttua
 • Tee se kahdesti viikossa saadaksesi hyviä ja tehokkaita tuloksia.

14. Kurpitsat:

Kurpitsat hehkuvaan ihoon

Kurpitsat sisältävät runsaasti antioksidantteja. Nämä antioksidantit suojaavat meitä ikääntymiseltä, koska ne eivät salli vapaiden radikaalien vahingoittaa ihoa. Se auttaa uusien ihosolujen muodostumisessa ja pitää ihomme hehkuvana ja aina nuorekkaana. Tämä on yksi parhaista hedelmistä ihon hehkua varten. Jos sinulla on hienoja viivoja ja jos ihosi vanhenee, tämä on paras hedelmä kokeilla terveelle ja nuorelle iholle.

Kuinka syödä kurpitsaa säännöllisesti?

Voit lisätä kurpitsaa tavallisiin curryihin tai salaatteihin. Tämä on hyvä tapa syödä kurpitsaa. Vaihtoehtoisesti kypsennä kurpitsa ja syö sitä pippurilla ja suolalla.

Kuinka tehdä kurpitsan kasvonaamio?

 • Lisää purkitettu kurpitsa ja soseuta se hyvin.
 • Lisää hunaja siihen ja sekoita hyvin.
 • Levitä tasaisesti kasvoille ja anna vaikuttaa puoli tuntia.
 • Pese se vedellä.
 • Voit tehdä ja levittää tämän seoksen kerran tai kahdesti viikossa hyvien tulosten saavuttamiseksi.

15.Kivi:

Kiivi hehkuvaan ihoon

Kiivi on hedelmä, joka on täynnä C -vitamiinia, joka on askorbiinihappo. Tämä suojaa meitä vilustumiselta ja auttaa meitä tasoittamaan immuunijärjestelmäämme. Toisaalta niiden tiedetään antavan iholle virkistävän tunteen jokaisella käyttökerralla yhdessä nuoremman näköisen ihon kanssa antioksidanttisten ominaisuuksiensa vuoksi. Tämä on yksi parhaista hedelmistä hehkuvaan ihoon.

Kuinka syödä kiiviä hyvän ihon vuoksi?

Voit helposti leikata kiivin paloiksi ja ottaa vihreän osan pois. Kiiviä voi nauttia aamiaisena tai iltapalana. Voit lisätä pippuria ja suolaa hedelmien maun parantamiseksi.

Kasvipakkauksen tekeminen kiivillä:

 • Soseuta kiivi hyvin ja ota massa pois.
 • Sekoita siihen oliiviöljyä ja hunajaa.
 • Levitä tasaisesti kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuuttia.
 • Anna kuivua ja pese kylmällä vedellä.
 • Käytä tätä kerran viikossa hyvien tulosten saamiseksi.

Yleiskatsaus:

Oletko koskaan ajatellut kuluttaa näitä hedelmiä tai käyttää niitä kasvopakkausten muodossa hehkuvaan säteilevään ihoon? Nämä ovat parhaita ja luonnollisia menetelmiä raikkaan ja nuorekkaan ihon saavuttamiseksi ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämä estää kasvosi himmenevän väistämättömien ulkoisten tekijöiden, kuten saastumisen ja auringonvalon, vuoksi. Kokeile niitä ja näet muutoksen ja sen vaikutuksen ihoon, joka saa sinut hehkumaan sisältä. Kerro meille, miten nämä toimivat sinulle, koska haluaisimme kuulla sinusta.