Kuinka saada kauniit kasvot?

Tiedätkö miten saada kauniit kasvot? Kauniit kasvot! Jokainen tässä maailmassa on hullu saada kauniita kasvoja. Tämä johtuu siitä, että; kasvot ovat persoonallisuutesi peili. Kuten tiedätte, hyvä ulkonäkö tuo mukanaan kauniit kasvot, hehkuvan ihon ja hymyn. Kokeilkaamme siksi useita normaaleja vinkkejä luodaksesi sinulle hyvännäköinen ilman ihonhoitokustannuksia.

miten saada kauniit kasvot

Nykyään paitsi naiset, myös miehet ovat kiinnostuneita kauniista kasvoista, ja he myös käyttävät paljon rahaa ihon ulkonäön, rakenteen ja ulkonäön palauttamiseen. Monien ihmisten on vaikea saada kauniita kasvoja, mutta on olemassa useita tapoja, jotka ovat hyödyllisiä kauniiden kasvojen saamiseksi.

Näin saat kauniit kasvot:

Tässä on parhaat vinkkimme saada kauniit kasvot seuraavasti.

1. Oikea puhdistusaikataulu auttaa poistamaan saasteita, jotka ovat muodostuneet iholle koko päivän. Puhdista kasvot 3 kertaa pienin määrä joka päivä.

2. Vältä syvämeikkiä, koska se voi vahingoittaa ihoasi ja pitää myös loitolla epäystävällisestä saippualta, koska se sisältää voimakkaita kemikaaleja, kuten natriumkarbonaattia, jotka saavat ihon kuivumaan poistamalla kosteuden iholta.

3. Pese kangas kuumassa vedessä. Aseta se heti kasvoillesi ja paina sitä. Joten vesi ja höyry todella auttavat huuhtelemaan lian kasvojen huokoset. Varo, että virta ei ole myöskään kuuma, kun teet tämän.

4. Sinun on kuorittava iho herättääksesi sen ja tarjoamaan sinulle terveen hehkun. Kuori iho kuitenkin kerran tai kaksi kertaa viikossa. Ylimääräinen kuorinta voi tehdä sinusta tasaisemman.

5. Älä pese kasvoja lainkaan kuumalla vedellä, ja se on vastuussa kuivumisesta. Käytä koko ajan tavallista, muuten kylmää vettä, joka nuorentaa ihoasi ja rakentaa sen vaaleanpunaiseksi, mikä saa sen punastumaan.

6. Pysy kaukana valkaisuaineesta kasvoihin, jos sinulla on vaalea iho, valkaisuaine kasvoillasi ruskeilla hiuksilla, jotka loistavat auringonvalossa ja näyttävät epämiellyttäviltä oikeudenmukaisemmalla iholla.

7. Höyryytä kasvosi säännöllisesti. Laita kiehuvaa vettä astiaan ja aseta kasvopäällyste pyyhkeeltä. Kykenet kokemaan kuormia kasvoillesi ikään kuin se höyrystyy. Se on erittäin hyvä tekniikka aknen ja sisältämiesi arpien vähentämiseksi, koska lämpö taistelee sitä vastaan ​​ja kääntää sen ihollesi sekä tappaa sen..

saada kauniit kasvot

8. Tee ohut tahna sekoittamalla vesi ja sokeri. Sekoita hyvin ja valuta vesi pois. Hiero tätä seosta kasvoillesi pallomaisella liikkeellä poskelle, joka on suunniteltu 60 sekunniksi. Sen jälkeen puhdista pois ja tee uudelleen ylimääräiselle poskelle yhdessä otsan kanssa. Se ei ole muuta kuin kuorinta.

9. Kosteuta ihoasi säännöllisesti, koska se auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kauniina samalla tavalla kuin vanhempi. Käytä kosteusvoidetta yöllä, jotta se pysyy irti vanteesta ja mudasta, jotka kohtaavat kasvoillasi koko päivän.

10. Kaunien kasvojen saamiseksi on erittäin tärkeää nukkua noin 7-8 tuntia joka yö. Koska nukkumassa iho täyttyy ja nuorenee.

11. Levitä aurinkovoidetta, jolla on laajakirjoinen tekijä 30. Suojaa ihoasi ulkona aurinkovoiteella. Varmista, että levität aurinkovoidetta vähintään 15 minuuttia aikaisemmin kuin astut ulos innokkaasti auringosta. Valitse aurinkovoide, joka on öljytön ja ei-komedogeeninen, joten se ei pysäytä huokosiasi.

12. Syö terveellisempää ruokaa, kuten kalaa, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Voit levossa syödä muita elintarvikkeita kuin vähemmän rasvaa, kaloreita ja sokeria. Joissakin elintarvikkeissa on kaloreita. Vältä niitä siinä määrin kuin on todennäköistä. Vältä syömästä paljon roskaruokaa, kuten pizzaa, perunalastuja, kakkuja, evästeitä, kakkuja jne.