Adriana Liman kauneusvinkkejä ja salaisuuksia

Adriana Liman kauneuden salaisuudet

Yksi kuuluisista Victorian salaisista supermalleista, Adriana Lima tunnetaan hämmästyttävästä upeasta ulkonäöstään ja aivan kuten kaikilla muillakin tytöillä, hänellä on myös temppuja hihoissaan. Virheettömät kasvot, hyvin veistetyt rakenteet, ruumis kuolla- saa meidät kaikki haluamaan olla hän, mutta maanläheisellä kauneudella on joitain salaisuuksia jaettavaksi.

Joidenkin hänen salaisuuksiensa hiljaisuus on paljastettu:

Katso ruokaa:

Katso ruokaa

Vaikka tunnettu alusvaatemalli, joka ylitti Gisele Bundchenin ja Miranda Kerrin kaltaiset kaunottaret, neiti Lima viettää kohtuullisen osan gaala -ajasta viettäessään joulua perheensä kanssa. Hänen mukaansa on aikoja tai hetkiä, jolloin kieli ei halua tehdä yhteistyötä aivojen kanssa. Joten kun se haluaa mennä sydämellä, Lima sanoo, että anna sen mennä. “Mutta jos olet huolissasi, katso osasi. Voit syödä kaikkea, mutta vain pienen määrän ”, hän sanoo. Hänelle voidaan nauttia täydellinen määrä kaikkea, mutta vasta kun hän on rajoittanut itseään.

High Road to Shade Paino:

High Road to Shade Paino

Adrianalle vain istuminen popping laihtumiskapselien ympärillä on iso ei ei. hän on enemmän kuin vain kauniit kasvot. Hän tykkää sietää tätä erittäin intensiivistä harjoitusjärjestelmää. Hän pitää hikeä, hän haluaa vaikeasti taivuttaa lihaksia ja arvaa mikä on hänen suosikkiharjoituksensa? Hyppynaru. Lima sanoi, että tunnin hyppynaru voi menettää jopa 1000 kaloria.

Silmien temppu:

Silmien temppu

Joten Lima pitää silmistään pikemminkin ripsistään raskaina ja tummina, ja siksi hänen silmämeikki -temppunsa on olla tekemättä mitään ripsille, joka on jo ripsillä. Hän sanoo, että ripsivärin levittäminen ja uudelleen levittäminen, toisen kerroksen muodostaminen edellisen päälle on temppu hänen laajoille ripsiväreille. Temppu on, ettet koskaan ota ripsiväriä pois.

Au-Natural kasvojen puhdistus:

Au-Natural kasvojen puhdistus

Dubai -kiertueella hän paljasti faneilleen osan salaisuudestaan, joista yksi oli kookosvesi iholle. Sillä ylimääräisellä hohdolla ja kultaisella hehkulla, jota hän kantaa hienovaraisen meikin alla, kookosvesi on puhdas. Tarvitaan vain kookosveteen kastettu ja koko kasvoille levitetty puuvillapallo.

Silmän alla oleva hoito:

Silmän alla oleva hoito

Toinen hänen kookospähkinöistä on jäähdytetty kulho kookosvettä, jossa puuvillapallot liotetaan ja asetetaan sitten varovasti silmien päälle. Se huolehtii kaikista laukkuistaan.

Kaksinkertainen rooli:

Kaksinkertainen rooli

Toinen salainen vinkki Liman huulilta paljastaa duo -sävyn sekä huulilla että poskilla. Masentava hämärä huuli ei koskaan sovi ruusuisten poskien kanssa ja täydentää toisiaan, Lima käyttää samaa väriä ja sävyä sekä huulilla että poskilla saadakseen luonnollisemman ilmavan ilmeen.

Hiusten hoito:

Hiusten hoito

Kun kyse on nitty-hiekasta, Adriana pitää aina kiinni orgaanisista materiaaleista. Avokado hiuksilleen on hänelle paras mahdollinen tuote, koska ne antavat hiuksilleen suuren määrän ja kiiltoa sekä kiiltävän kosteussalvan.

Kasvaa Mane:

Kasvaa Mane

Jos haluat kasvattaa näitä pitkiä, herkullisia lukkoja, kysy Limalta neuvoja, ja hän varmasti suosittelee pellavansiemenöljyä, joka auttaa hiuksiaan kasvamaan ihmeellisesti yhdessä loistavan ja hohtavan siunauksen kanssa. Jos luomutuotetta on liikaa liian lyhyelle ajallesi, kysy lääkäriltäsi määrättyjä pellavansiemenpillereitä.

Hänen tuoksunsa:

Hänen tuoksunsa

Miss Limalla on kaksi erilaista tuoksua jokapäiväiseen rutiiniinsa. Päivällä hän käyttää suosikki Bombshell Diamonds -parfyymiä, joka on kukkainen hedelmäinen tuoksu, joka pitää hänet hauskan ja kimaltelevana Victorian salaisessa illassa auringonlaskun aikaan. The later on paljon intohimoinen mehevä tuoksu, joka on muotoiltu erityisesti iltatapaamiseen. Nyt me kaikki tiedämme, miten haistaa Adriana Limalle.