Selena Gomez paljastaa kauneutensa, ihon ja kehonsa salaisuudet

21-vuotiaana Selena Gomez näyttää saavan kaiken-menestyksekkään uran laulamisessa ja näyttelemisessä, muotilinjan, suuren suosion aseman korkean profiilin päälle-ja-pois-suhteensa teini-ikäisen sydämenmiehen Justin Bieberin kanssa ja viimeksi oman allekirjoituksensa . Wizards of Waverly Placen kauniit kasvot ovat hänen hyvännäkönsä velkaa meksikolaisille ja italialaisille syntyperille. Siunattu täysin kirkkaalla iholla ja paksut pitkät tummat hiukset, tämä nuori julkkis ei mene äärimmäisyyksiin kauneuden ja meikin suhteen.

selena gomezin kauneusvinkkejä

Selena Gomezin kauneusvinkkien ja kuntosalien päivittäinen rutiini:

Tänään paljastamme sinulle joitain Selena Gomezin kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia, jotka pitävät hänet tuoreen näköisenä ja kauniina kuten aina.

1. Selena Gomezin ihonhoito:

Selena Gomezin ihonhoito

Disneyn prinsessa on yksi harvoista onnekkaista, jotka ovat syntyneet kauniilla iholla ja niin sanoo laulaja/näyttelijä, hän tuskin tekee mitään kasvoilleen. Hänen neuvonsa on, että jos sinulla on täydellinen iho, huolehdi siitä sen sijaan, että pilata sen ulkonäkö.

  • Ainoa tuote, jolla Selena vannoo, on Oil of Olay.
  • Kasvopesu ja SPF-aurinkovoide Oil of Olay ovat hänen kaksi pakollista päivittäisessä ihonhoito-ohjelmassaan.
  • Hän käyttää kosteusvoidetta pohjana ennen meikin levittämistä, mikä myös suojaa ihoa.

2. Selena Gomezin silmämeikki:

Selena Gomezin silmämeikki

Selena Gomez tykkää soittaa sitä silmillään. Hänen suosikki luomiväri- MAC Naked Lounas. Hänen suosikki ripsivärinsä- Maybelline, ainoa valinta, joka on säilynyt hänen kanssaan teini-iältään. Glam -nukke tykkää korottaa sitä suuremmissa tapahtumissa käyttämällä kulmakynää kulmien määrittämiseen ja kulkee eri eyeliner -väreillä mustasta rohkeampaan keltaiseen. Koska Selena tuntee, että hänen silmänsä eivät ole hänen parhaita piirteitään, hän varmasti tietää, miten saada ne pomppimaan ilman, että kukaan on viisaampi.

3. Kiiltävät hiukset:

Kiiltävät hiukset

Selena Gomezin hiukset ovat helposti yksi Hollywoodin parhaista. Hän ylläpitää paksuja, kiiltäviä ja terveitä hiuksia pesemällä, syväkäsittelemällä ja pysymällä uskollisena luonnolliselle suklaanruskealle värilleen. Hän rakastaa kuitenkin käyttää hiuslakkaa pitämään hartioihinsa ulottuvat hiukset paikoillaan, varsinkin kun hän on liikkeellä. Ted Gibsonin hiuslakka toimii hänelle parhaiten, ja se on pienoiskoossa, joten se sopii ihanteellisesti hänen kukkaroonsa. Selena, kuten monet muut julkkikset, käyttää myös laadukkaita pidennyksiä, kun hän haluaa käyttää hiuksiaan erittäin pitkiä mieluummin pidennyksiä, jotka kiinnittyvät alhaalta ja eivät vahingoita hänen todellisia hiuksiaan.

4. Selena Gomezin ruokavalio ja kunto -ohjelma:

Selena Gomezsin ruokavalio ja kunto -ohjelma

Selena, kuten kaikki muutkin hänen ikäisensä, tykkää roskaruoasta. Hänet tunnetaan rakkaudesta Kit-Kat-baareihin, Snickersiin ja pastaan. Vaikka Selena rakastaa edelleen syödä ja syö sitä, mitä rakastaa, nuori supertähti rajoittaa päivittäistä kalorien saantiaan painon ylläpitämiseksi. Hänen ruokavalionsa on muuttunut merkittävästi iän myötä, jolloin hän syö nyt paremmin kuin ennen tasapainottamaan rakkautensa roskaruokaa kohtaan kokonaisilla ja jalostamattomilla elintarvikkeilla ja monilla kasviksilla.

Selena Gomezin harjoitusrutiini ei ole yhtä tiukka ja tiukka. Hän harjoittaa enimmäkseen sydän- ja verisuonitreenejä, joihin kuuluu juoksu, lenkkeily, pyöräily ja balettitangon inspiroima harjoitus, joka tunnetaan nimellä Pop Physique. Pop Physique -kuntoharjoitus on suunniteltu sävyttämään kehoa sekoittamalla venytysharjoituksia, kuten balettia, pilatesta ja joogaa. Tunnin mittaiset luokat on asetettu musiikin sävyyn, jossa oppilaat kuten Gomez suorittavat venytysharjoituksia balettitangon avulla. Ikääntyessään Selena ei joudu turvautumaan tiukkaan harjoitteluun ja harjoitteluun pitääkseen itsensä kunnossa, vaikka terveellisempi ruokavalio, säännöllinen liikunta ja virkistävä elämäntapa ovat yhdessä antaneet tähdelle tappajan.