35 idéer för höstdekorationer för en mysig atmosfär

idéer för höstdekorationer vete päron äpplen bär blommor

Dessa enkla och kreativa Idéer för höstdekorationer är den perfekta inspirationen du behöver för att förbereda huset inifrån och ut för den kommande hösten. Använd enkla element som ekollon, pumpor och höstblommor, torra växter och kottar. Du kan kombinera dessa med ljus och glasvaser för att skapa en komplett höstdekoration. Låt dig bara inspireras av följande förslag och implementera dina favoritidéer direkt!

Idéer för höstdekorationer – en fantastisk orangefärg på kaminhyllan

idéer för höstdekoration mantelpiece krans pumpa lämnar ljus

Pumpor är ett typiskt inslag i höstdekoration och kan användas i många varianter. de Idéer för höstdekorationer inkluderar nästan alltid pumporna som huvudmotiv. De är lätta att få tag på på hösten och kan användas som dekoration både i entrén och inne i huset. De större pumporna kan placeras utanför som en trappdekoration och de mindre dekorativa pumporna kan användas som en snygg bordsdekoration och på så sätt göra en attraktiv höstdekoration själv.

Idéer för höstdekoration med baljväxter

idéer för höstdekoration skalfrukt bordsskål träfrukt

Baljväxter men även torkade kryddor är underbara material för höstdekorationer. Du kan se ett sådant exempel här. En attraktiv bordslöpare skapades av baljväxterna. Allt du behöver är en tygbit som grund. Rita sedan valfritt mönster på detta tyg. När du är nöjd med mönstret, applicera lim på ett av de enskilda områdena. Bred sedan bönor, linser, majs, ärtor eller vad du än har ovanpå detta lim. Gå sedan vidare till ett annat område. Det är bäst att växla kontrasterande färger eller försöka skapa en ombre -effekt med de torra frukterna. Låt slutligen limmet torka ordentligt. Se till att denna fortfarande är elastisk efter torkning så att löparen inte skadas när den viks eller rullas ihop. Det är bäst att fråga i hantverksbutiken.

Gör höstdekorationer själv – 60 vackra och enkla DIY -idéer

35 idéer för höstdekorationer för en mysig atmosfär

Gör höstdekorationer med barn – 4 idéer av papper

En annan original och vacker dekoration kan göras med kryddor och baljväxter med en murad burk, en transparent vas eller en annan glasbehållare. För en sådan höstdekoration i ett glas kan du enkelt skapa flera lager i olika färger. Kanske känner du till denna teknik från dekorativ sand. Det här är en riktigt enkel idé att göra en höstdekor med.

Idé för en krans med dekorativa pumpor och blad

idéer för höstdekoration krans väggblad pumpa spegel avsats

Det kan också underbart dekoreras på hösten med en krans. Oavsett om du använder den för entrédörren eller som väggdekoration är det upp till dig. Du kan också köpa höstkransen som du vill eller till och med göra den själv. Om du bestämmer dig för att göra ett DIY -projekt finns det flera saker du kan göra med det. Grenar, som också kan ha några bär, prydnadsgräsbär och löv, men även kottar, ekollon, kastanjer och allt annat som kan hittas på hösten är lämpliga. Om du vill göra långvariga kransar själv som idéer för höstdekorationer, rekommenderar vi att du köper konstgjorda material.

Bordsdekoration i orange med lykta

idéer för höstdekorationer bordsdekorationer lyktservetter apelsinpumpa

Lämpliga färger för olika idéer för höstdekorationer inkluderar orange, gult, brunt, rött, men också beige, lila, bordeaux och Burghunder. Du kan använda dessa för olika ändamål. Om du inreder huset på hösten är det naturligtvis också lämpligt att designa matbordet för att matcha, inte bara för middag, utan också i vardagen. Dekorera med tyger i matchande färger för servetter, bordsdukar eller bordslöpare och ställ även upp några ljus för att göra de mörka kvällarna mer romantiska. Du kan också visa ljus underbart med hjälp av en lykta. Dessutom kan apelsinblommor och pumpor delas ut i mitten av bordet. Varianterna är många!

Måla spökansikten på pumpor

helloween katt höst dekoration idéer för mysiga interiörer

Halloween är en populär höstfestival som alltmer firas i Tyskland och är helt enkelt en del av den. Snidade pumpor är en stor tradition och pryder husens entréer och terrasser. Men om du inte bara vill sätta upp de klassiska apelsin- och snidade pumporna eller om du bara inte har tid att rista ett läskigt ansikte kan du också prova ett alternativ. Du behöver också pumpor för detta. Den bästa sorten är den så kallade flaskpumpan. Men du kan också använda andra sorter med liknande form. Måla dem vita, låt dem torka och måla sedan ett läskigt spökansikte på dem. Du kan sedan enkelt hänga upp flaskpumpen var som helst och få en höstdekoration för utsidan eller insidan.

Idéer för höstdekorationer med pumpor för inomhus- och utomhusbruk

viktiga adressidéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Vad kan du inte hitta på med lite fantasi? Vardagsartiklar kan snabbt användas för en intressant DIY höstdekoration, som inte bara ser original ut, utan också kan spara pengar. Med pumpor utomhus kan du till exempel välkomna besökare eller hösten själv. Idén med vintage -nycklarna är särskilt väl lämpad för detta. Dessa hängs helt enkelt på naglar eller placeras på naglarna som du klistrar in i pumpaytan i förväg. Projektet är därför extremt enkelt och snabbt att genomföra. Du kan också hitta andra objekt som du kan använda för detta ändamål.

Kreativa idéer för att dekorera med pumpor

bord tänk orange idéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Vem som helst kan sprida dekorativa pumpor på bordet. Det ser väldigt chic ut utan tvekan, men det är egentligen inget speciellt. Bordet, pallen eller stolbenen på gamla och oanvändbara möbler kan i sin tur skapa en intressant förändring. För höstdekorationerna kanske du bara behöver förkorta benen. Sliten färg kan, men behöver inte förnyas. Det är just det här använda utseendet som gör dekorationen så tilltalande och skapar en rustik shabby chic stil. Du kan sedan använda benen som ställ för de dekorativa pumporna, så att säga. Det är bäst att skapa små grupper av olika höjder och dekorera matbordet.

vaniljljus idéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Bara för att den orange pumpan är en typisk höstsymbol betyder det inte att du inte kan använda andra färger också. En vit sort ser väldigt attraktiv och snygg ut också. Om du fortfarande värdesätter apelsin kan du lägga till färgen på andra sätt, till exempel genom att använda en orange bordsskiva eller duk, välja apelsinskål eller dela ut andra dekorativa element. Var inte rädd för att avvika från traditionen. Den moderna stilen ser också väldigt fin ut på hösten.

spis spegel höst dekoration idéer för mysiga interiörer

Idéer för höstdekorationer med pumpor kan implementeras på en mängd olika områden. Och det behöver inte vara något komplicerat för att se bra ut heller. Mantelbrickan är ett bra och populärt område att inreda och du kan se en fin inspiration med bär och löv längst upp. Naturligtvis kan höstdekorationen också utformas med andra saker. Lyktor med ljus, lyktor och liknande är också bra.

lykta trätrappor höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

Lyktor passar både inomhus och utomhus. Framför allt kan man krydda trappor med dem. För att göra detta, placera dem helt enkelt i en av de två ändarna. Beroende på hur bred stud är, kan en andra eller tredje lykta också läggas till. Men de ser särskilt bra ut i grupper om de har olika höjd. Utöver detta, dela ut några små dekorativa pumpor, som också kan ha olika färger. På kvällen tänder du ljusen och skapar en trevlig atmosfär på verandan, i entrén eller på terrassen.

pumpor trädgård höst dekoration idéer för mysiga interiörer

Är inte detta torn riktigt trevligt. En fontän eller ett fågelbad som du redan har stängt av som förberedelse för de kalla dagarna kan tjäna som grund för detta. De nedre pumpaformarna ska vara så platta som möjligt så att de kan stå ovanpå varandra relativt säkert. Det kan också avrundas med en pumpa, som har en mer intressant form. Att använda olika färger eller växla dem skapar ett intressant utseende som är särskilt charmigt mitt i varma höstblommor. ett bra exempel på idéer för höstdekoration, eller hur?

Idéer för höstdekorationer – använd pumpor som vaser

målade pumpor höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

Du kan använda pumporna som ett dekorativt element på många olika sätt. Ta ut insidan av pumpan och använd den som en vas. Du kan måla pumpans utsida och fylla den med höstblommor. Den kreativa Idéer för höstdekorationer är många och varierande. Använd nötter, ljus, till och med torkad majs och skapa en mysig och varm atmosfär hemma med rätt dekoration.

Gör söta vaser av pumpor

pumpavaser höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

Särskilt långsträckta pumpasorter är perfekta för användning som vaser. Och du bör definitivt använda detta faktum om du letar efter idéer för höstdekorationer. Den övre delen av pumporna är helt enkelt avskurna och den nedre delen ihålig. De kan sedan fyllas med vatten och ges en fin bukett. Buketten ska naturligtvis bestå av höstblommor. Det är upp till dig om du tar dem ur trädgården eller letar efter vilda ängsblommor på en promenad. Valet av färger är naturligtvis också upp till dig. Vi rekommenderar bara att välja blommafärger som skiljer sig från pumpafärgen, så att både den ursprungliga höstvasen och blommorna kan komma till sin rätt.

bordsdekorationer naturliga träidéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Använd trädblad med höstfärger som dekoration

väggdekoration höstlöv idéer för höstdekoration för mysiga interiörer

väggdekoration lämnar idéer för höstdekoration för mysiga interiörer

träd lämnar röda höstdekorationer för mysiga interiörer

Ekollon som bordsdekoration

ekollon apelsiner höstdekoration idéer för mysiga interiörer

Nötter som dekorativt motiv för hösten

vetenötter idéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Valnötter står idéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

glasvaser höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

Använd olika sorter av torkad majs

torkade majshöstdekorationsidéer för mysiga interiörer

majskrans höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

äpplen majs höst dekoration idéer för mysiga interiörer

Använd blommor som höstdekorationer

mini träd höst dekoration idéer för mysiga interiörer

gula blommor höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

höstbord höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

Frukt som bordsdekoration

äpplen bordsdekorationer höstdekorationer idéer för mysiga interiörer

Dörrkrans av höstelement

dörrkrans zap idéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Vete som en trappdekoration

trappveteidéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Tallkottar i minikrukor

grankottar idéer för höstdekorationer för mysiga interiörer

Mamma som boll

mammaförpackningar höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

Naturligt trä som dekoration

metallnät höstdekorationsidéer för mysiga interiörer

Ljus med fjädrar

ljus vår höst dekoration idéer för mysiga interiörer