Festliga uppdateringar med instruktioner – 6 stylingidéer perfekta för nyårsafton

festliga uppdateringar efterliknar idéer på nyårsafton

Du har redan hittat den perfekta festklänningen till nyårsafton, men du saknar fortfarande rätt frisyr? Bättre att inte vänta på det sista ögonblicket för att välja rätt stil. Förplanering rekommenderas för ett vackert övergripande utseende. Festliga uppdateringar är ett underbart alternativ för festutseendet och borde inte nödvändigtvis vara komplicerade. När du väljer måste du dock tänka på några saker: Den valda nyårsfrisyren ska matcha din outfit och, naturligtvis, se bra ut på dig. Det är därför vi har valt ut några stylingvarianter i artikeln som garanterar ett glamoröst utseende på nyårsafton. Våra idéer för eleganta uppdateringar kommer med instruktioner så att du enkelt kan återskapa det utseende du vill ha.

Flätad chignon med hårtillbehör

nyårsafton frisyrer fastnade smycken örhängen

Festliga updos är verkligen glamorösa och avrundar varje festoutfit perfekt. Vårt första förslag är en flätad chignon i nacken, som kan kryddas med hårtillbehör för att matcha klänningen. Nyårsfrisyren ser bra ut och fungerar bäst för kvinnor med långt hår. Faktum är att denna uppdatering är mycket lättare än den verkar vid första anblicken.

Vad du behöver:

– Hårklämma

– tre hårband

– hårtillbehör (tillval)

nyårsafton frisyr fastnade gör det själv instruktioner

Så här går det till:

1. Borsta håret bakåt och snitt det på toppen av huvudet. Kläm sedan fast det snittade håret ordentligt med bobypinnar. Snurra vid behov lite så att bobbynålarna sitter ordentligt på plats.

2. Dela sedan håret i tre sektioner, den mellersta är tjockare än vänster och höger. Nu fläta tre flätor och plocka dem sedan lite med fingrarna. Så här ser de bredare ut.

3. Ta den mellersta (största) flätan och vrid den moturs till en bulle. Säkra bullen med bobby pins.

gör flätade uppdateringar själv

4. Vrid vänster fläta runt bullen och säkra änden med en bobbypinne.

5. Upprepa föregående steg med rätt fläta.

6. Fixa vid behov den flätade chignonen med flera hårnålar och clips så att den står stadigt.

7. Om så önskas kan den eleganta updo kryddas med hårtillbehör. Du kan placera tillbehöret direkt över chignonen och lägga till en touch av elegans till frisyren. Tips: För en rundad look, matcha hårtillbehören till de andra smyckena, som örhängen och halsband.

Lös chignon som en festlig updo

festliga frisyrer fastnade twirled nyårsafton idé

Oavsett om du tillbringar nyårsafton i en elegant restaurang eller hemma med vänner, bidrar den festliga klädseln och frisyren till rätt festatmosfär. En elegant uppdatering kommer säkert att göra intryck oavsett var nyåret firas. I det följande presenterar vi en avslappnad stylingvariant av chignonen som fortfarande ser väldigt effektiv ut.

Vad du behöver:

– Hårknut

– Hårklämmor som matchar hårfärgen

updo -instruktioner imiterar stegen

Så här fungerar frisyren:

1. Knyt håret i en hästsvans i nacken. Behandla mycket fint hår i förväg med en lämplig stylingprodukt.

2. Dela hästsvansen i fyra lika stora trådar och stift var och en med en bobbypinne på motsvarande sida (utom den nedre). Det är bäst att använda bobypinnar som matchar hårfärgen så att de inte lockar uppmärksamhet.

festliga frisyrer nyårsafton instruktioner stökigt utseende

3. Ta nu den övre hårstrån och slinga den på ett sådant sätt att en slags ögla skapas. Det ska vara så omfattande som möjligt, men under inga omständigheter ska det förväxlas. När den önskade effekten uppnås stiftar du tråden med en bobbypinne.

4. Upprepa föregående steg med vänster, höger och nedre delen av håret. Se till att öglorna är ungefär lika stora och försök sätta in hårspännen så att så lite som möjligt av dem syns.

updo frisyr instruktioner bulle nyårsafton frisyr

5. När alla trådar är fästa kan du dra eller plocka öglorna som du vill tills uppdateringen får det utseende du vill ha. För en mer avslappnad look, dra helt enkelt av hårstråna längst fram på huvudet och låt dem falla runt ditt ansikte.

Tips: Lösa updos är perfekta för en nyårsafton i stan eller på en husfest.

Elegant och festligt: ​​updo med hårtillbehör

festliga uppdateringar nyårsafton hårtillbehör elegant

Med rätt hårtillbehör kan en lös updo förvandlas till en elegant. Rätt hårtillbehör spelar en viktig roll i vår nästa stylingidé för nyårsafton. Det är precis det som gör frisyren festlig.

Vad du behöver:

– Hårkam

– Hårknut

– hårnålar och klipp

– glamoröst hårtillbehör

– Hårspray för fixering

updo nyårsafton långt hår imitation instruktioner

Så här går det till:

1. Dela först håret i fyra delar: på toppen av huvudet, på baksidan av huvudet och två tunnare hårstrån på sidorna. Säkra den övre delen av håret med ett snittklämma så att det inte stör och lämna sidosektionerna öppna.

2. Knyt håret på baksidan av huvudet i en hög hästsvans, så att håret inte kommer att dras helt genom sista gången hårelastin lindas runt. Det ska skapa en slags lös bulle.

3. Reta hårsidorna med kammen, placera dem sedan på tvären på hästsvansen och säkra det område där hårstråna korsas med hårnålar. Fixa vid behov sidorna med hårspray.

4. Reta sedan håret på toppen av huvudet och ta tillbaka det. Lägg sedan den här delen av håret på den första bullen och bind allt håret i en halv bulle med en hårelastik.

5. Nu, när håret är knutet på baksidan av huvudet, börjar du fästa enskilda trådar med bobbypinnar tills en voluminös bulle är utformad och inget hår trasslar ihop.

festliga updo hårtillbehör stil instruktioner

6. När alla hårstrån har ställts in så att du är nöjd med frisyren, fixa bullen med hårspray eller hårlack.

7. Nu kommer vi till hårtillbehör. Ett tresträngat halsband används i exemplet. Lägg helt enkelt kedjan på huvudet och stäng den längst ner. Den festliga frisyren är klar för nyårsafton.

Festliga updos med ett elegant utseende

festklara updos snygg lookinspiration

Frisyrer med ett elegant utseende är för närvarande särskilt populära bland både kvinnor och män. Även när det gäller festliga uppdateringar kanske det inte finns någon annan styling som ser så elegant och stilren ut. I det här avsnittet kommer vi att visa dig hur du stylar en glamorös bulle i en elegant look. Detta är också den perfekta frisyren när du skiljer dig. Det fungerar underbart med både mitt- och sidoskillnad.

Vad du behöver:

– Hårknut

– Kam eller hårborste

– stylingprodukt, t.ex. B. hårvax, pomade, mousse eller stylinggel

snygg look bulle nyårsafton frisyr gör det själv

Hur man skapar en updo med ett snyggt utseende:

1. Skilj i mitten eller på sidan och borsta håret. Spraya vid behov håret med en produkt för mer grepp.

2. Kamma håret rakt bak och knyt det i en låg hästsvans lågt i nacken.

3. Applicera lite av den valda stylingprodukten på håret och använd det för att räta ut det. Använd inte för mycket så att håret inte ser blött ut.

enkla uppdateringsinstruktioner för vriden bulle

4. Nu är hästsvansen böjd till en toppknut. Håll bara basen på plats med ena handen och vrid håret runt den med den andra tills det når slutet.

Tips: Om den vridna bullen inte fungerar på första försöket, fortsätt försöka tills du får det resultat du vill ha. Övning ger färdighet!

updos snygg look bulle imitationstips

5. Håll i änden av hästsvansen med pekfingret och knyt den sedan med ett hårband. Fixa utskjutande trådar med bobypinnar.

6. Slutligen släta ut håret i det snygga utseendet med lite gel och fixa det med hårspray. Kombinera den eleganta uppdateringen för nyårsafton med en vacker klänning och glamorösa smycken och det festliga utseendet är klart.

Det snygga utseendet ser lika underbart ut i form av en toppknut (en högre bulle).

Enkla festfrisyrer: Side updo med ett rörigt utseende

festliga updos idéer för att kombinera smycken

Nyårsafton firas på nyårsafton och många kvinnor vill se fantastiska ut vid tillfället. Detta är också möjligt med en enkel frisyr. Festliga uppdateringar kräver inte alltid ett besök på frisörsalongen. Det finns också effektiva stylingidéer som du enkelt kan uppnå hemma. Vi har ett exempel redo för dig direkt: en sidchignon i ett rörigt utseende.

Vad du behöver:

– Hårkam

– hårnål

– hårnålar

– Hårknut

siduppdateringsinstruktioner efterliknar nyårsafton

Så här stylar du utseendet:

1. Gör en mitt- eller sidoskillnad och reta håret vid basen och längs längden. Välj sidan för chignonen och fäst sedan hårets sidosektioner platt bakom öronen.

2. För allt hår till den valda sidan och vrid det mot ditt ansikte.

3. Håll i änden med ena handen och plocka flätan lite med den andra så att den blir mer omfattande. Knyt sedan änden med en tunn hårelastik.

4. Fortsätt att snurra flätan tills den börjar vridas. Vira runt det lite mer och fäst änden av huvudet under chignonen.

5. Fixa vid behov chignonen med hårnålar och clips och plocka lite med fingrarna om du vill. Slutligen, krydda det med hårtillbehör och du är klar.

Tips: Festliga uppdateringar tar fram glittrande ljuskrona örhängen och halsband särskilt bra.

Festliga uppdateringar för medellångt hår – stylingidé att efterlikna

festliga updos utan smäll nyårsafton

Festliga uppdateringar är inte bara lämpliga för kvinnor med långt hår. Medellångt hår kan också knytas till en vacker updo för nyårsafton. En bra stylingidé med instruktioner för att göra det själv hittar du nedan.

Vad du behöver:

– crepejärn

– Hårkam

– stora bobypinnar

– Hårspray för fixering

härma eleganta uppdateringar för medellångt hår

Så här går det till:

1. Pressa hårets främre delar lite med crepejärnet för att skapa lite mer volym i rötterna.

2. Dela sedan håret: fäst hårsidorna på sidan med bobypinnar, medan den mellersta delen förblir öppen. Håret ska delas så att det ser ut som en mohawk i mitten (se bild).

3. Reta “mohawk” steg för steg genom att flytta bakåt från pannan.

4. Ta nu tillbaka håret på toppen av huvudet och räta ut det genom att styla en slags fjäder.

5. Utan att ta bort volymen på quiffen, vrid ner mohawken med fingrarna och stift den djupt i nacken.

6. Ta sedan en tråd från den vänstra delen av håret och vrid den försiktigt. Plocka den lilla flätan med fingrarna för att skapa textur.

festlig updos medellångt hårstudie

7. Kläm fast änden på den vridna flätan på motsatta sidan av hårets mittdel med stora bobypinnar.

8. Upprepa steg 6 och 7 på höger sida och fortsätt använda samma metod till slutet.

9. Fäst tillbaka det återstående håret i nacken eller styla det som du vill.

10. Slutligen fixa updo för medellångt hår med hårspray. komplett!

Hittade du en idé i vår samling som du gillar särskilt? Välkommen sedan in nyåret med ett av de festliga uppdateringsförslagen. Vi önskar er alla framgångar och ett gott nytt år!