Flippy lob frisyr är den nya sommarhårstrenden som vi alla vill ha på oss!

Alla frisyrer som är trendiga i år ser bekanta ut för dig? Tja, det är för att du har sett och förmodligen haft dessa utseende tidigare. Från en cool shag till en vargskuren frisyr, varje stil som trender just nu har varit en riktig hit tidigare! Retrofrisyrerna gör en stor comeback och har fångat alla fashionistas hjärtan. Boben är också utan tvekan en tidlös klassiker som aldrig kommer att gå ur modet. Men när vi har en lång man är beslutet för den snygga korta frisyren allt annat än enkelt. För er som inte kan välja mellan långt och kort hår och ändå vill ha lite frisyrbyte har vi goda nyheter! I sommar gör vi bara halvlängd eftersom den flippiga lobfrisyren är timmens utseende som alla är besatta av! Ta reda på här exakt vad som ligger bakom och ring frisören snabbt!

Vad är egentligen Flippy Lob -frisyren?

Frisyrer för medellångt hår Flippy Lob hårtrender sommaren 2021

Alltid välskött, modernt och supersnyggt – vi känner alla och älskar den långa bobben! Klassikern slutar alltid någonstans mellan axlar och nyckelben och är det perfekta valet för alla som inte vill dela med sin långa man, men ändå vill ha en förändring. Som namnet antyder är den flippiga lobfrisyren en variant av den långa bobben. Håret bärs med en liten yttre våg och “flip” ger utseendet en viss retro charm.

Flippy Lob Hairstyle Hair Trends 2021

Den flippiga lobfrisyren är faktiskt inte ett nytt fenomen i modevärlden och orsakade en sensation på 60- och 70 -talet. De mest ikoniska kvinnorna som bär frisyren inkluderar presidents damen Jackie Kennedy, skådespelerskan Sophia Loren och naturligtvis modelegenden Jane Fonda. Snittet blev populärt igen på 2000 -talet, när stjärnor som Cameron Diaz och Reese Witherspoon stylade sina frisyrer utåt.

The Flippy Praise från Ariana Grande

Flippy Lob Ariana Grande Frisyrer Trender 2021

Vi är vana vid att se sångerskan Ariana Grande med sin signatur superlånga hästsvans. Men som många andra stjärnor älskar 24-åringen att experimentera med sitt utseende och förra veckan överraskade hennes fans med en ny frisyr. Den vackra sångerskan gjorde sin nya Flippy Lob -frisyr offentlig med ett inlägg på Instagram, som väckte klassikern till liv igen. Popstjärnan fick redan beröm i november 2018, men återvände till sin klassiska hästsvanslook strax efteråt. Medan vi älskar hennes långa man måste vi erkänna att Flippy Lob passar henne riktigt bra!

Hur är Flippy Lob -stilen?

Lång Bob Frisyr Trend Flippy Lob Frisyr 2021

Det trevligaste med den glamorösa Flippy Lob -frisyren? Det är inte så svårt att få, och du kan uppnå den underbara wow -faktorn på mindre än 10 minuter! Dessutom smickrar den yttre vågen i ansiktet, så att absolut varje kvinna kan bära utseendet. Men om du har ett fyrkantigt ansikte bör du välja en mjukare variant eller styla Flippy Lob lite mer tiered.

Hårtrender sommar 2021 -stil flippig lobfrisyr

Med den flippiga lobfrisyren är lång håll det bästa och slutgiltiga. Vi rekommenderar därför att du arbetar in lite mousse i ditt fuktiga hår. Du kan uppnå den typiska vändningen med ett strykjärn såväl som med en rund pensel under föntorkning. Mjukt och vackert glänsande hår ger den perfekta grunden för det snygga utseendet. Så innan du stylar den yttre vågen bör du först räta ut håret från rötterna. Sväng sedan hårets ändar utåt med plattången och voilà – du bär redan den glamorösa Flippy Lob -frisyren!

Flippy lob frisyr 2021 stil medellångt hår

För att ge håret lite mer lock och volym kan du styla Frippy Lob -frisyren med heta rullar. För att göra detta, rulla de enskilda trådarna utåt och kamma håret försiktigt med en grov kam efter att ha tagit ut det. För ett längre håll, fixa håret med lite hårspray i slutet.

Flippy lob frisyr: de vackraste utseendena vid en blick

70 -talets frisyrer flippigt lobhår trend sommaren 2021

Många stjärnor har provat retrofrisyren genom åren och väckt den till liv

Flippy lob frisyr stil lob frisyr trend

Ljuset utanför vågen är ett bra och enkelt sätt att lägga volym till ditt hår

Lob med sido lugg som medellång frisyr flippig lob frisyr

I en mer subtil version är frisyren absolut lämplig för daglig användning och ser otroligt smickrande ut

Flippy Lob Hairstyle 2021 lång bob med sido lugg

Flippy lob frisyr i det trendiga våta utseendet är ett riktigt blickfång

Bella Hadid Frisyrer Flippy Lob Hair Trend 2021