Frisyrer för ett fyrkantigt ansikte: Dessa frisyrer är perfekta för dig!

Ska det vara en pixie cut, mullet frisyr eller snarare den modiga vargen cut? Frisyrtrenderna för 2021 är mer mångsidiga än någonsin och erbjuder något för alla smaker. Men innan vi bestämmer oss för en ny frisyr måste vi först tänka två gånger om det alls skulle passa oss. Oavsett om vi vill dölja en låg panna eller få vårt ansikte att se smalare ut – rätt frisyr bör först och främst smickra våra ansiktsdrag och skickligt lyfta fram vår skönhet. Så, glöm alla trendiga frisyrer du har sett för en sekund och välj istället en stil som passar dig. Men vilka är de bästa frisyrerna för ett fyrkantigt ansikte och hur kan du känna igen en kantig ansiktsform? Vi kommer att avslöja allt detta för dig nedan, liksom det vackraste utseendet att göra om!

Hur man bestämmer din ansiktsform

som smäller för trender med fyrkantigt ansikte med korta frisyrer 2021

Innan du ringer din frisör och klipper håret bör du först ta reda på vad din ansiktsform är. För det här är det enda sättet du kan bestämma de perfekta frisyrerna för ett fyrkantigt ansikte som verkligen skulle passa dig. För att göra detta, bind håret i en strikt fläta och se fram i spegeln. Vad ser du? Var särskilt uppmärksam på haklinjen och hårfästet. Fyrkantiga ansikten kännetecknas huvudsakligen av ett uttalat hak- och käftområde, breda kindben och en bred panna.

Frisyrtrender 2021 Frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

Så de perfekta frisyrerna för ett fyrkantigt ansikte bör få de hårda konturerna och de kantiga ansiktsdragen att se mjukare ut. Tänk Keira Knightley, Sandra Bullock, Angelina Jolie och Mila Kunis – de ser alla vackra ut, eller hur? Faktum är att det finns många Hollywood -skönheter med ett fyrkantigt ansikte som hela tiden bevisar för oss igen och igen att detta inte på något sätt är en fläck.

Frisyrer för ett fyrkantigt ansikte: Vilka lugg skulle se ut som dig?

Frisyrer för en fyrkantig ansiktsbob med sido lugg

Har du funderat på att klippa luggen länge men inte vågat gå? Låt oss gå! Eftersom ponnyfrisyrer för ett fyrkantigt ansikte är ett utmärkt sätt att dölja den breda pannan och ge lite mjukhet i ansiktet. Dock får luggen inte vara för strikt, eftersom detta betonar de kantiga ansiktsdragen ännu mer. Fransade ponnyer eller de trendiga gardinstångarna distraherar skickligt från det uttalade hakområdet och skulle därför vara det bättre valet för dig. Vinklade lugg faller också löst i ansiktet och ger frisyren mer rörelse. Allt som är för stel eller tråkigt i onödan betonar hårdheten i ansiktskonturerna.

Bob -frisyrer är perfekta för fyrkantiga ansikten

vilka frisyrer för fyrkantigt ansikte lockigt bob 2021

Superenkelt att ta hand om, väldigt elegant och extremt utbytbart: Bob -frisyrer har varit en av de största hårtrenderna i flera år och kommer att finnas hos oss den här säsongen. Oavsett om det är rakt, kantat, skiktat eller asymmetriskt – valet av hårklippningar är enormt och det är just det som gör boben till en av de mest eftertraktade frisyrerna för ett fyrkantigt ansikte. Men även här gäller följande: Snittet får inte vara för strikt, utan borde snarare ha stegade ändar.

Lång bob med lugg frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

Även om en kort bob slutar i nivå med haklinjen, betonas det särpräglade hakområdet ännu mer. En lång bob, å andra sidan, är den perfekta kompromissen för långt och kort hår och kan göra underverk på kantiga ansikten. I kombination med mjuka strandvågor ser berömmet mycket smickrande ut och får konturerna att se mycket mjukare ut.

Vinklad, asymmetrisk bob

vilka frisyrer för ett fyrkantigt ansikte bob frisyrer 2021

Den asymmetriska boben är en av de mest avslappnade och coola frisyrerna och har varit enormt populär i åratal. Som namnet antyder klipps håret några centimeter längre på ena sidan än på den andra. Skådespelerskan Keira Knightley är ett tydligt bevis på att den asymmetriska boben är bäst för fyrkantiga ansikten. En sidoseparation gör att konturerna ser mycket mjukare ut och sätter den trendiga frisyren perfekt i scenen. Snittet är också en riktig mångsidig när det gäller styling. Om du vill bära den mjukt eller snarare med ljusvågor är helt upp till dig.

Frisyrer för ett fyrkantigt ansikte: Du kommer aldrig att gå fel med ett skiktat snitt

Frisyrer för ett fyrkantigt ansiktslager med snitt i sidan

Korta frisyrer och ponnyer är inte något för dig? Inga problem! Eftersom lagrade snitt som faller delikat i ansiktet faktiskt är de ultimata frisyrerna för ett fyrkantigt ansikte. Dessutom är snittet i snitt väldigt trendigt i år och ger vårt hår en obeskrivlig feminin och supersnygg touch. De olika längderna döljer skickligt det uttalade hakområdet och säkerställer samtidigt mer volym och textur. En bonuspoäng för alla med tunt hår.

Korta frisyrer för fyrkantiga ansikten

Pixie Cut with Side Bangs Korta frisyrer för fyrkantigt ansikte

Ett fyrkantigt ansikte skulle se ännu strängare ut med en kort frisyr? Inte ens i närheten! Faktum är att du verkligen kan rocka en cool och fräck pixie cut! Kort hår spricker av självförtroende och är årets hårtrend! Det är bara viktigt att du undviker för strikta och noggranna nedskärningar. Välj hellre en asymmetrisk nisse i ett trendigt fluffigt utseende. Eller om du känner dig riktigt modig kan du välja en svampfrisyr som mjukt spelar runt ansiktet.

Dessa uppdateringar skulle passa dig

Bangs frisyrer för en fyrkantig frisyrtrender 2021

Det viktigaste att vara försiktig med uppdateringar om du har ett fyrkantigt ansikte är att inte binda håret för hårt. Så att haklinjen inte ser för dominerande ut är det bättre att välja en avslappnad bulle som inte sitter för högt på toppen av huvudet. För att ta bort ansiktsformens strikta utseende, låt några trådar falla försiktigt över ansiktet.

En djup sidoskillnad

Frisyrer i sidoparti för ett fyrkantigt ansikte

Ibland handlar det inte så mycket om att byta hårklippning – även en djup sidoskillnad ändrar omedelbart ditt ansikts fokus, vilket gör att de kantiga konturerna verkar mycket mjukare. Dessutom ger sidoseparationen mer volym och håret känns livligare och mer voluminöst.

Frisyrer för ett fyrkantigt ansikte: det vackraste utseendet att göra om

Frisyrer för ett fyrkantigt ansikte Pixie Cut 2021 Frisyrer Trender

Skålskärningen skapar en illusion av en rundare ansiktsform

Mushroom head frisyr trend 2021 frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

En avslappnad hästsvans med lugg är en av de sötaste frisyrerna för ett fyrkantigt ansikte

Updo frisyrer för ett fyrkantigt ansikte lugg frisyrer 2021

De sluttande luggen får dina ansiktsdrag att se mycket mjukare ut

Pixie Cut 2021 vilka frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

Du behöver inte heller klara dig utan den trendiga pixiesnittet

Pixie Cut 2021 hur ansiktsform avgör frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

En slät, hög bulle framhäver dina kindben och får ansiktet att se längre ut

Rihanna frisyrer Bilder Updos för fyrkantigt ansikte

Fransade ponnyer ser riktigt bra ut på kantiga ansikten

Bangs frisyrer 2021 Frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

En pixie cut med sido lugg spelar perfekt runt ansiktet

Pixie Cut med lugg frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

Lockigt hår ser feminint ut och distraherar också från de uttalade ansiktskonturerna

Rita Ora blonda frisyrer för ett fyrkantigt ansikte och lockigt hår

Den tiered cut är en av de vackraste och lättskötta frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

Layered cut styles frisyrtrender 2021 frisyrer för ett fyrkantigt ansikte