Gör uppdateringar själv – en avslappnad hårbanan typ “French Twist”

updo-bröllop-lätt-casual-blond-vacker-gör-det-själv

Den franska twist har alltid varit ett populärt val för en DIY -uppdatering för bröllop och andra formella tillfällen. Denna vackra och enkla frisyr kan bäras av kvinnor i alla åldrar, men håret måste vara lite längre. Gör frisyren lite mer avslappnad och rörig för att den ska se ännu bättre ut. Vi kvinnor är alltid lite mer bekymrade när det gäller rätt smink och rätt frisyr. Men om vi lämnar håret med sin naturliga konsistens och skryter med sina brister istället för att styla det perfekt, får vi ett naturligt utseende och en avslappnad frisyr som fortfarande ser elegant ut. En guide till Naughty Twist Updos gör det själv hittar du nedan.

Gör uppdateringar själv för ett bröllop

updo-bröllop-hår tillbehör-kristaller-pärlor-attraktiva-vackra-enkla

Den avslappnade DIY updo French Twist är en frisyr som du kan gå löst omkring och som du kommer att se avslappnad ut med samtidigt som du kan visa din stil med perfektion samtidigt. Det kan dock vara så att kvinnor med monotont hår inte får perfekt styling med denna frisyr. Istället kan du prova höjdpunkter för att göra frisyren lite mer attraktiv. För frisyren är det en fördel om håret är rakt, men det ska inte vara för mjukt eftersom det kan bli ett hinder. Eftersom du vill att updo ska ha ett rörigt utseende är det bättre om håret har en mattare konsistens. Men det ska fortfarande vara hanterbart.

Updo “French Twist”

updo-bröllop-delikat-exotiskt-lätt-casual-sommar-okomplicerat

Till med För att börja göra uppdateringar själv är det första du behöver en surfspray. Bumple och Bumple Surf Spray användes för dessa instruktioner. Efter applicering av sprayen måste du föna håret på kall Sruf. Torka dem bara med fingrarna och arbeta sedan med Bumble och Bumble Dry Spun Finish i håret för att mjukna spetsarna. Nästa upp är den lite svårare delen, som går ut på att reta håret till en krona för DIY -uppdateringen. Använd en kam för att starta detta steg och för att göra detta, dela håret lite åt sidan istället för rak rygg. Reta hårspetsarna väl så att de får en perfekt form. Använd fingrarna för att kamma håret bakåt som om du försökte binda tillbaka det i en hästsvans. Vilken riktning du vill vrida håret är helt upp till dig. Du kan antingen springa till vänster eller till höger. Med denna updo väljs vanligtvis riktningen till vänster och frisyren är också utformad på detta sätt.

Fiskbensfläta Instruktioner för en avslappnad ogjord look

Rockabilly -frisyrer – vackra varianter och DIY -instruktioner

Gör dina egna examensfrisyrer – 17 enkla idéer med instruktioner

Gör din egen uppdatering – reta och fäst

updo-bröllop-rödhårig-lätt-gör-själv-vacker-lätt

Ta nu upp hårets ändar i din hand och börja vrida dem i den riktning du vill ha. När du har krulat klart och kommit till huvudet, kontrollera formen och kronan och om det är något du inte gillar som du vill ändra. Om du är villig att behålla frisyren som den är, använd bobby pins för att fästa den vridna delen till håret på huvudet. När du klämmer fast bobbynålarna, var försiktig så att du inte plattar ut hårbananen. Använd tillräckligt med hårspray så att updo är väl inställd i denna form. Och du är klar med det. DIY -uppdateringen är inte så svår att göra, eller hur?!

Updo med extravaganta hårtillbehör

updo-bröllop-stenar-kristall-hår-tillbehör-blond-volym-intressant

Gör en avslappnad uppdatering själv – instruktioner och video

Gör uppdateringar själv hårflätor

Updo frisyrer-tvinnat-hår-banan-bröllop-frisyr-idéer-gör det själv

Updo frisyrer bröllop-frisyr-klassiskt-hår-banan-casual-sätt-ihop-instruktioner

DIY-casual-updo-fransk-twist-hair-banan-pictures-tutorialvia: En gång gift

vred-hår-brud frisyr-idéer-klassisk-frisyr-tillbehörUpdo-med-fransk-stil-något-tousledhår-banan-gör-det-själv-fransk-twist-dubbel-updo-idéerDIY-updo-för-bröllop-franska-twist-med-fläta-instruktionerDIY brudfrisyr – fransk twist med flätaflätad-brud-frisyr-fäst-upp-fransk-twist-bilder-instruktioner-gör-själv