Korta frisyrer för kvinnor 2016/2017 inspirerade av stjärnorna

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-landskap-jessie-j

På sommaren, på grund av värmen och dess lojala följeslagare – svettning, överväger många kvinnor att förkorta håret avsevärt. Inte utan anledning Korta frisyrer för kvinnor klart många fördelar jämfört med den långa manen. Hollywoodstjärnor bestämde sig modigt att gå för korta frisyrer 2016 och tjäna som inspiration för kvinnor runt om i världen. Var modig och unna dig ett fräscht nytt utseende för sommaren precis som sångare och skådespelerskor gjorde!

Korta frisyrer för kvinnor 2016/2017 – stjärnorna idag och för 2 år sedan

Korta frisyrer för kvinnor -stjärnor-före-efter-Scarlett-Johansson

Scarlett Johansson bestämde sig för att göra en stor förändring av utseendet 2016. Hon har inte gradvis förkortat håret som de flesta kändisar, men tappert skild med den långa manen på en gång. Strängarna lämnas längre på toppen av huvudet och smickrar ansiktet. Rötterna lämnas naturligtvis mörkare och uppnår mycket volym. Denna korta frisyr är särskilt lämplig för ovala ansiktsformer.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/2017 – Jennifer Lawrence

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-Jennifer-Lawrence

Jennifer Lawrence har experimenterat mycket med sin frisyr genom åren. Vi tar en titt på hennes blick sedan 2013 och idag på Golden Globe Awards. Skådespelerskan presenterade en riktigt fräsch och ungdomlig kort frisyr för kvinnor, helt i harmoni med hennes atletiska figur och solbränna.

Bob frisyrer 2016 – 27 idéer för snitt och styling

Moderna damfrisyrer för keps eller hatt – 20 tips i bilder

Hårförlängningar med klipp och lockar – metoder och tips

Korta frisyrer för kvinnor 2016/2017 – Kristen Stewart

Korta frisyrer för kvinnor -stjärnor-före-efter-Kristen-Stewart

Skådespelerskan från vampyrsagan ‘Twilight’ (‘Bite at Dawn’) behöll sin långa man under inspelningen av alla filmer och förändrade den knappt. Kort därefter blev Kristen Stewart djärvare och öppen för experiment med hårlängder och färger. Efter de framgångsrika kassafilmerna spelade hon komplicerade karaktärer i lågbudgetproduktioner och förändrade också mycket i sitt privata liv.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Rita Ora

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-rita-ora

Rita Ora vet hur man lockar uppmärksamhet och är rätt inspirationskälla för modiga kvinnors frisyrer. Hon förlitar sig på kontraster – platinablont hår och mörka, tjocka ögonbryn. Detta gör hennes ansikte särskilt uttrycksfullt och riktar blicken exakt in i ögonen. Hon presenterades nyligen på omslaget till Elle Canada med en mycket kort frisyr. Gör inga misstag, det här kan vara en peruk eller hennes riktiga hår, men stjärnor behöver inte vänta år för att håret ska bli långt igen. Det finns tillägg för det.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Jessie J.

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-jessie-j

Jessy J har lurat sin svarta hårfärg och inte bara det, utan plötsligt klippt håret riktigt kort. Stor kort frisyr för kvinnor med ett vackert symmetriskt ansikte och uttrycksfulla ögon – kort pixie cut. Den ljusa askblonda hårskuggan är underbart lämplig för kvinnor som har konstig ögonfärg och är ett trevligt sätt att framhäva dem.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Demi Lovatto

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-demi-lovato

Demi Lovatto presenterar alltid mycket iögonfallande, excentriska utseende och stilar. 2014 tog hon på sig trådar i ljusrosa-violetta färger och kläder mer i punkstil. Idag bär hon håret mycket kortare och bara i en färg – naturligt mörkt. Den klassiska frisyren och den vackra, glänsande hårfärgen ser underbara ut på varje dam och indikerar klass och smak.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Taylor Swift

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-taylor-swift

Den graciösa sångerskan Taylor Swift förblir alltid trogen sin flickaktiga stil och föredrar klassiska frisyrer och frisyrer. Vid BMI Pop Awards 2016 i Beverly Hills framträdde hon med en carrè cut och mycket lättare hår. Hur hittar du skillnaden från 2014?

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Sienna Miller

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-sienna-miller

Sienna Miller är definitivt ett fan av Boho casual stil och förlitar sig på det för speciella tillfällen. Hon gillar inte komplicerade och mödosamma frisyrer. Kanske på grund av detta klippte hon håret på hakan. Denna längd är verkligen praktisk och kan utformas på flera olika sätt samtidigt.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Cate Blanchett 

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-cate-blanchett

Cate Blanchett är en symbol för tidlös stil, som hon också imponerar på på scenen. Den åtråvärda skådespelerskan förlitar sig alltid på den sanna klassikern när det gäller frisyrer och experimenterar gärna med effektiva kläder som inspirerar med fantasifulla detaljer och accenter. Din hemlighet är “enkel men effektiv”.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Sophia Bush

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-sophia-bush

Haklängd kort frisyr för kvinnor är ett fint sätt att ge ditt utseende en fräsch touch. Denna längd är inte för kort och presenterar den smala halsen, en symbol för kvinnlighet. Håret kan fortfarande stylas i vågor eller bindas. Skådespelerskan Sophia Bush ser fräschare och ungdomligare ut idag jämfört med 2014.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Lily Collins

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-liljekolliner

Engelska skådespelerskan Lily Collins känd för sin klassiska skönhet och uttrycksfulla look har haft håret kort och relativt mörkt under de senaste åren. Tidigare var de långa och lättade. Du kan se med blotta ögat att hon ser mer självsäker och mogen ut idag. Denna effekt beror på den mörkare hårfärgen.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Kaley Cuocco

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-Kaley-Cuoco

Komediskådespelerskan Kaley Cuocco, mest känd för sin roll i The Big Bang Theory, bar håret långt och ljusblont fram till 2014. Hon har hållit sig trogen sin hårfärg och sina favoritstrandvågor, men 2015 bestämde hon sig plötsligt för en mycket kort frisyr och idag har hon stannat kvar med universallängden upp till hakan eller axeln. De mycket ljusare ändarna av håret ser särskilt bra ut på kvinnor med en vacker solbränna.

Korta frisyrer för kvinnor 2016/ 2017 – Skådespelerskan Amber Valetta

korta frisyrer-kvinnor-stjärnor-före-efter-bärnsten-valetta

Skådespelerskan och modellen Amber Valetta ser alltid utmärkt ut och väljer snygga, speciella men inte prickiga kläder. Hon använder färger som passar hennes hy och guldblonda hårfärg samt gröna ögon. Med en enkel frisyr kommer ansiktet och särskilt ögonen till sin rätt.